Baca keterangan rasmi

Sekolah Latihan Hotel Antarabangsa Perancis

Vatel tiba di Paraguay pada tahun 2011 sebagai satu-satunya sekolah kebangsaan yang menawarkan ijazah berganda dan memberikan diploma pelajarnya yang diiktiraf oleh negara Perancis, Sarjana Muda. Kejayaan seluruh sekolah Vatel di seluruh dunia adalah kerana kita mengekalkan konsep pendidikan dua, di mana 50% belajar di kelas dan selebihnya 50% dalam latihan dan latihan di hotel terbaik di negara kita dan di dunia. Sentiasa kekal benar kepada falsafah bahawa "semua pengetahuan teoritis mesti disahkan dengan segera melalui amalan."

Di Asuncion, kami akan bekerjasama dengan asumsi yang mempesonakan dan kemegahan hotel Wyndham.

Fakulti kami terdiri daripada profesional yang diiktiraf yang tidak hanya menyampaikan pengetahuan teori tetapi juga pengetahuan praktikal dari pengalaman profesional bertahun-tahun yang telah mereka menjadi tanda aras di lapangan.

Di Vatel kita bekerja bukan sahaja untuk latihan akademik dan vokasional tetapi juga kepada perkembangan kognitif para pelajar kita, yang menanamkan nilai-nilai etika tradisi hormat, disiplin, sikap positif dan proaktif, mengetahui bagaimana persembahan dan persembahan peribadi

122463_54e5d044495baa14f6da8c7dda7930791c3bd8e2554c704c722f7fdc9748c75d_1280.jpgStockSnap / Pixabay

Pengantarabangsaan adalah titik asas dalam pembentukan Vatel.

Program Marco Polo, Inovasi Terbaik dalam Program Akademik, membolehkan pelajar Vatel Paraguay belajar tahun kedua mereka di Institut Vatel lain di dunia.

Mereka juga merupakan sebahagian daripada rangkaian yang semakin meningkat, pada masa ini Vatel mempunyai 9,000 pelajar dan 35,000 siswazah berkeputusan berkat portal VatelAlumni.

Dengan rancangan akademik yang sangat kompetitif dan terkini, Vatel Paraguay menawarkan diploma double Paraguayan / Perancis yang menjamin kemasukan profesional yang cepat:

  • Ijazah dalam Pengurusan Hotel Antarabangsa - MEC Paraguay
  • Sarjana Muda Pengurusan Hotel Antarabangsa - Perancis

Yuran Akademik

Untuk maklumat lanjut mengenai Yuran Akademik, klik di sini.

Program diajar dalam:
  • Portuguese (Brazil)

Sekolah ini juga menawarkan:

Ijazah Sarjana Muda

Vatel Paraguay Ciudad del Este

The Vatel-Hotel ... [+]

Kajian Pengurusan Hotel AntarabangsaMengenai Vatel

The Vatel-Hotel

Éducacion Duale dan tiga bahasa yang diperlukan

Di antara banyak kelebihan program kami ialah sistem Éducacion Duale . Sistem pembelajaran mengajar Vatel di mana pelajar mesti "wajib" memenuhi 50% pembelajaran teoritis di kelas tatap muka dan 50% latihan vokasional melalui latihan di hotel yang dipersetujui di rumah dan di luar negara. Begitu juga, di dalam sistem ini, pelajar perlu diwajibkan dalam kurikulum, iaitu, tanpa kos tambahan, kajian 3 bahasa asing, antara mereka: Bahasa Inggeris dan Perancis.

Pada akhir kursus 3 tahun, mahasiswa menerima ijazah dua kali:... [-]

Paraguay Ciudad del Este
Feb. 2020
Portuguese (Brazil)
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Alamat
Hotel Casino Acaray 11 de Septiembre y Luis María Argaña
7000 Ciudad del Este, Jabatan Alto Paraná, Paraguay