Keiser University Latin American Campus

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Universiti Keizer

Diasaskan pada tahun 1977, Keizer University merupakan universiti bukan keuntungan swasta bebas terbesar kedua di Florida yang menawarkan lebih daripada 20,000 pelajar memperolehi doktor, tuan, bujang, dan rakan sekutu dalam lebih daripada 90 bidang kerjaya.

Universiti ini terdiri daripada 18 lokasi kampus Florida, Bahagian Antarabangsa, Sekolah Siswazah, Kolej Pengurusan Golf dan Sukan, Bahagian Dalam Talian, sebuah kampus luar tapak di Shanghai, China, kampus Amerika Latin dan Institut Bahasa di Nicaragua.

Kampus Amerika Latin

Universiti Keizer - Kampus Latin Amerika adalah Institusi pendidikan tinggi yang memberi gelar AS di Nicaragua dan kebanyakan wilayah. Kampus kediaman yang terletak di San Marcos, Nicaragua, beroperasi di kalendar akademik Amerika dan menawarkan banyak arahan dalam bahasa Inggeris, baik dalam format penghantaran tradisional dan dalam talian.

Pada pelajar kampus intim kami datang dari seluruh dunia untuk berkembang dengan profesor bertaraf dunia, dalam kelas kecil, dalam suasana yang damai, indah dan bersejarah. Kami mempunyai jadual fakulti yang berkelayakan dengan Ph.D. dan ijazah Sarjana daripada universiti berprestij di AS dan Eropah.

Kami bekerjasama dengan anda setiap langkah, dari permohonan melalui pembiayaan dan permohonan visa.

Apa yang perlu anda lakukan ialah belajar dan mencapai. Rancang masa depan anda hari ini dan ambil cabaran KU!

Surat dari Canselor

Rakan-rakan, Rakan-rakan, Rakan-rakan yang dihormati,

Bagi pihak keluarga Keizer, Lembaga Pemegang Amanah, fakulti, kakitangan dan pelajar kami: mengalu-alukan kehadiran Universiti Keizer selama hampir 40 tahun keupayaan dalam pendidikan! Apabila keluarga kami memulakan sekolah pertama kami di Ft. Lauderdale pada tahun 1977 - dengan seorang pelajar dan beberapa bilik darjah - Saya tidak pernah membayangkan pada masa itu bahawa 40 tahun kemudian kita akan mempunyai kampus di seluruh Negeri Florida, perjanjian kerjasama dengan sistem universiti di China dan Moldova, bersama dengan kampus di Nicaragua untuk berkhidmat kepada pelajar antarabangsa, hampir 3,800 kakitangan, dan kira-kira 20,000 pelajar dengan program bersekutu, bujang, tuan, dan kedoktoran dalam beberapa bidang kerjaya yang memerlukan.

Namun demikian, inilah yang telah kami lakukan.

Pertumbuhan dramatik ini dapat dikesan langsung kembali kepada komitmen asal kita kepada falsafah kita bahawa pelajar akan datang terlebih dahulu. Ringkasnya, mereka adalah sebab kita wujud. Misi kami, dan komitmen kami selama puluhan tahun, adalah bertanggungjawab kepada pelajar kami dengan menawarkan pendekatan pendidikan yang inovatif dan terbukti dengan saiz kelas kecil, pengajaran yang sangat peribadi, latihan praktikal dan penjadualan yang fleksibel untuk menampung pelajar kami. Dan saya agak bangga bahawa model ini menghasilkan kadar tamat pengajian tinggi dan penempatan kerja dalam bidang pengajian para pelajar kami. Di samping itu, kami sentiasa mengajar kepentingan kepimpinan dan melayani komuniti di mana kita hidup dan bekerja. Komitmen ini melangkaui kelas kerana para pelajar, fakulti dan kakitangan kami terus mencari peluang untuk menyumbang waktu dan sumber daya mereka kepada organisasi amal. Kami tahu perkara ini kepada pelajar kami, kerana graduan kami secara rutin memberitahu kami aspek pendidikan ini bukan sahaja memberi manfaat kepada kerjaya mereka, tetapi juga memperkayakan kehidupan dan keluarga mereka.

Saya secara peribadi mengundang anda untuk melawat satu atau lebih kampus Universiti Keizer kami. Saya memberi jaminan kepada anda bahawa anda akan mengalami persekitaran yang prihatin dan ramah yang kami percaya dapat membantu pembelajaran yang berjaya. Persekitaran ini, budaya kami "pelajar pertama" dan komitmen kami untuk kualiti adalah resipi kejayaan kami, dan inilah yang membantu graduan kami memasuki tenaga kerja dengan keyakinan peribadi dan profesional yang tinggi.

Yang ikhlas,

Arthur Keizer, Ph.D.

Canselor

Universiti Keizer

Lokasi

San Marcos

Alamat
Gasolinera UNO 2c. al Sur
San Marcos, Carazo

San Marcos, Jabatan Carazo, Nicaragua

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami