LCI Monterrey

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

50 tahun sokongan antarabangsa

Monterrey LCI LCI adalah sebahagian daripada pendidikan, yang diasaskan pada tahun 1959 di Montreal, Kanada. Selama lebih 50 tahun kita telah bekerja untuk mewujudkan satu model pendidikan yang melampaui sempadan, yang memberikan anda pelbagai pilihan kreatif dan membolehkan anda untuk mencapai pengiktirafan antarabangsa dengan sokongan institusi kami.

Matlamat kami adalah untuk melatih profesional kreatif dan komited supaya mereka mempunyai pengetahuan dan minat untuk menawarkan pendekatan inovatif untuk pasaran buruh.

Kami menyediakan orang dengan prinsip etika dan estetika, sentiasa menghormati orang lain dan alam sekitar mereka, mampu untuk mentafsir perubahan besar dunia dan cadangan dan bertindak balas dengan asal dan berkesan.

MISSION

Kami berusaha untuk membentuk profesional penting, freelancers, dengan unjuran; orang dengan prinsip etika dan estetika, sentiasa menghormati orang lain dan persekitaran mereka.

Kami menjana proses transformatif sentiasa dikemaskini, bertujuan untuk kecemerlangan akademik tertumpu kepada peringkat kebangsaan dan antarabangsa dan oleh itu menjana proses penyelidikan, jangkauan dan kemajuan, prinsip-prinsip falsafah institusi kami.

VISION

Kami akan diiktiraf dalam jangka masa sederhana sebagai sebuah institusi perdana komuniti pendidikan Mexico yang menafsirkan perubahan ketara dalam persekitaran domestik dan antarabangsa dan bertindak balas terhadap cadangan pendidikan dan inovasi.

Oleh itu, ia adalah satu contoh pembangunan pendidikan dalam bidang sastera gunaan, berdasarkan kualiti, keadilan dan rasa hormat.

Lokasi

Monterrey

Alamat
LCI Monterrey
Hidalgo 380 Pte. Centro

Monterrey, Nuevo Leon, Mexico

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami