Amity Global Business School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Amity Sekolah Perniagaan Global adalah sebahagian daripada Kumpulan Pendidikan seluruh dunia peneraju yang mempunyai lebih dua dekad pengalaman dalam bidang education.The Amity Sekolah Perniagaan Global di Singapura menawarkan Industri Berorientasikan Programs Pengurusan direka oleh ahli akademik terkemuka dan ahli dunia korporat. Penandaarasan dengan kandungan dan pengajaran kaedah terbaru di seluruh dunia, Program adalah platform yang ideal untuk pelancaran kerjaya orang atau menaiki Fast-Track. Disokong oleh profesional yang berpengalaman luas dalam dunia korporat dan dalam bidang pendidikan, Amity Sekolah Perniagaan Global menyediakan campuran terbaik amalan dan teori untuk memastikan kejayaan anda.

AmityGBS

Visi

Untuk menjadi sebuah institusi pendidikan yang cemerlang yang memajukan pengetahuan dan memupuk pembelajaran sepanjang hayat.

Misi

Untuk menjadi sebuah institusi yang memupuk bakat untuk berkhidmat perniagaan dan masyarakat.

Nilai & Kebudayaan

 • Tanggungjawab sosial
 • Integriti
 • inovasi
 • Fokus penyelidikan
 • KEPERLUAN INDUSTRI

Mengapa Amity

Pentauliahan
 • State-of-the-art Kampus Induk pada 3 Kay Siang Road, Singapura
 • program MBA 10 terbesar di Singapura - 2016 (Singapore Business Review, 2016)
 • Salah satu daripada 30 program MBA terbesar di Singapura (Business Review Singapura, 2014 & 2015)
 • Kampus bandar yang terletak di Bangunan Perpustakaan Negara, Singapura
 • Kolej Premier melalui Pentauliahan Perkhidmatan untuk Kolej Antarabangsa - ASIC, UK
 • harga yang kompetitif
 • Aktif Pusat Sumber Korporat untuk meningkatkan employability
 • pendedahan global dengan industri mengalami pensyarah.
AmityGBS2

Mengapa Sertai Amity Global Business School (AGBS)

Amity Global Business School terletak betul-betul di Bangunan Perpustakaan Negara, yang merupakan icon pengetahuan yang terletak di tengah-tengah seni, budaya, hiburan dan daerah sivik Singapura. AGBS sedang berusaha untuk menjadi sebuah institut kecemerlangan yang menyediakan pendidikan yang mampu dimiliki oleh kedua-dua pelajar tempatan dan antarabangsa. AGBS dan rakan-rakan yang berminat untuk mengambil semua pelajar pada satu perjalanan yang pendidikan tidak dapat dilupakan yang merupakan laluan utama kepada kerjaya dan membangunkan setiap pelajar menjadi warga global yang akan menjadi pemimpin masa depan hari ini. bakal pelajar perlu bertanya kepada diri sendiri persoalan "mengapa menyertai Amity hari ini?" Jawapannya adalah kerana individu yang mahu mendapatkan lebih awal daripada rakan-rakan mereka. Amity komited untuk menyampaikan standard kualiti pendidikan yang tinggi, yang dikongsi oleh universiti dan lain-lain rakan kongsi institusi & badan-badan akreditasi yang terus menegakkan jaminan kualiti yang sangat baik mereka melalui pelbagai sistem kualiti mereka.

Interaksi Korporat maksimum
Amity Education Group menganjurkan satu siri peristiwa seperti CEO Dinner Series, Forum Ketua Pegawai Eksekutif, Guest Kuliah dan lain-lain untuk membantu pelajar untuk sentiasa berinteraksi dengan Houses Korporat dan terkenal Gurus Pengurusan.

Campus Life
Pelajar-pelajar di Amity Business School Global adalah untuk bekerja keras di mempelajari nuansa dunia korporat, tetapi terdapat banyak peluang untuk bersenang-senang juga. Pelajar-pelajar akan berusaha untuk bertapak di bidang yang sangat kreatif dan adalah penting bagi mereka untuk dapat mengasah kemahiran mereka dan mempamerkan bakat mereka.

Modal Intelek kaya
Fakulti terkenal terdiri daripada ahli-ahli akademik yang berpengalaman dari institusi terkemuka dan pemimpin korporat yang mempunyai pengalaman industri yang kaya.

Kurikulum praktikal dan ketat
Kurikulum di Amity Business School Global adalah sangat berorientasikan industri dengan penekanan pada semua peningkatan personaliti bulat dan menjurus ke arah menjadikan pelajar bersedia untuk dunia korporat sebelum mereka melangkah ke dalamnya.

Mengenai The University of Northampton
Universiti Northampton komited untuk memberikan pengalaman pelajar yang kedua tidak ada - yang adalah ganjaran dan menjurus ke arah meningkatkan kemahiran hidup, pengetahuan dan pekerjaan. 96 peratus daripada pelajar dalam kerja-kerja atau kajian lanjut enam bulan selepas menamatkan pengajian dan salah satu daripada hanya sembilan universiti UK dalam tempoh 30 bahagian untuk kedua-dua kepuasan pelajar dan pekerjaan. Salah satu fokus utama adalah kepada pembangunan pelajar untuk berfikir dan bekerja secara bebas, mengajar mereka bagaimana untuk penyelidikan dan maklumat sumber, menganalisis dan mempersoalkan idea-idea, berfikir secara kreatif dan membina hujah-hujah logik berdasarkan bukti, untuk menyokong kesimpulan. Di atas semua, Universiti memastikan agar para pelajar belajar bagaimana untuk menggunakan pengetahuan mereka dan menyelesaikan masalah dalam dunia sebenar. Kursus-kursus yang mempunyai keseimbangan sempurna pengajian teori, analisis kritikal dan aplikasi praktikal.

Universiti komited untuk membantu pelajar mendapatkan lebih banyak daripada sekadar ijazah yang baik. Ia menawarkan pengalaman pendidikan yang unik diajar dengan menggunakan pelbagai kaedah, dalam kemudahan inovatif dan memberikan semua pelajar peluang untuk terlibat dalam pelbagai inisiatif dan peluang untuk meningkatkan kebolehpasaran. Universiti Business School (NBS), mempunyai lebih 35 tahun pengalaman, terkenal dengan pengajaran yang berkualiti tinggi dan telah mendapat reputasi antarabangsa untuk penyelidikan, disokong oleh pengalaman komersil profesional ketara kakitangan yang menguatkan aktiviti akademik kebangsaan dan transnasional sekolah. Ini cerita kejayaan yang ditunjukkan di tahap yang tinggi kepuasan pelajar dalam kursus-kursus NBS dan hakikat bahawa sekolah itu telah disenarai pendek untuk berprestij 'Business School Anugerah' selama dua tahun berturut-turut (2013 dan 2014).

This school offers programs in:
 • English

Maklumat Praktikal


HP: +65 81818092
E-mail: ianastasiia@singapore.amity.edu
Skype: ny1910

Lihat BBAs » Lihat BAs » Lihat BScs » Lihat MBA »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

BA

BA (Hons) dalam Pelancongan Antarabangsa

Campus Sepenuh masa August 2019 Mauritius Surinam

Dapatkan gelar Universiti Inggeris yang diiktiraf secara global di Mauritius. [+]

Kenapa Universiti Northampton?Universiti Peringkat 4 di UK untuk kebolehpasaranPiawaian akademik yang tinggiFakulti serantau dan global yang berpengalamanStruktur bayaran yang sangat kompetitif dan berpatutan di MauritiusFaedah KursusMenyediakan program terkini dalam bidang pelancongan antarabangsaMembangunkan kemahiran interpersonal dan menyelesaikan masalah pelajarMembangunkan kemahiran pekerjaanMemanfaatkan pelajar dengan pengetahuan akademik untuk memulakan pelbagai kerjaya dalam sektor PelanconganSyarat kemasukanHSC atau setaraf.Penguasaan Bahasa Inggeris IELTS 6.0Peluang kerjayaHotelRestoranAgensi-agensi pelanconganPerkhidmatan PercutianPengurusan PeristiwaSyarikat PenerbanganPelayaranModul... [-]

BA (Kepujian) dalam Pengiklanan

Campus Sepenuh masa August 2019 Mauritius Surinam

Dapatkan gelar Universiti Inggeris yang diiktiraf secara global di Mauritius. [+]

Kenapa Universiti Northampton?Universiti Peringkat 4 di UK untuk kebolehpasaranPiawaian akademik yang tinggiFakulti serantau dan global yang berpengalamanStruktur bayaran yang sangat kompetitif dan berpatutan di MauritiusFaedah KursusEquipes pelajar dengan pengetahuan dan kemahiran untuk karier yang berjaya dalam Pengiklanan dan Pemasaran DigitalMembangunkan kemahiran dalam perancangan kempenMenilai proses pengurusan dan keberkesanan amalan pengiklanan semasaMembangunkan kemahiran pekerjaanSyarat kemasukanHSC atau setaraf.Penguasaan Bahasa Inggeris IELTS 6.0Peluang kerjayaEksekutif media digitalPerancang mediaPerancang pengiklananPerunding Perhubungan AwamPengurus Jenama atau KomunikasiEksekutif media sosialModulAsas pemasaranPengenalan kepada komunikasi pemasaranYayasan media pengiklananKeperluan pemasaran digitalMemahami penggunaMenguruskan Kom. ProsesE-pemasaranAmalan profesional untuk industri kreatifMaklumat untuk keputusan pemasaranPerhubungan awam Mgmt.Projek penyelidikanProjek perundingan pengiklananIsu dalam amalan pengiklananTingkah laku penggunaPengurusan perhubungan pelanggan [-]

BBA

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (BBA Hons) - Universiti Northampton

Campus Sepenuh masa August 2019 Mauritius Surinam

Dapatkan gelar Universiti Inggeris yang diiktiraf secara global di Mauritius. [+]

Kenapa Universiti Northampton?Universiti Peringkat 4 di UK untuk kebolehpasaranPiawaian akademik yang tinggiFakulti serantau dan global yang berpengalamanStruktur bayaran yang sangat kompetitif dan berpatutan di MauritiusFaedah KursusMempunyai pembangunan keusahawanan dan pengurusanMemberi tumpuan kepada aspirasi kerjayaMembangunkan kemahiran pekerjaanMembangunkan kemampuan membuat keputusan melalui kajian kesInteraksi mendalam dengan ketua korporatSyarat kemasukanHSC atau setaraf.Penguasaan Bahasa Inggeris IELTS 6.0Peluang kerjayaPembuatanPerdaganganPerbankanEksportInsuransSumber ManusiaPemasaranModulYayasan PemasaranPerakaunan PengenalanPersekitaran PerniagaanPengurusan MaklumatPerniagaan dalam PersatuanMenguruskan OrangAnalisis Perniagaan StrategikMenguruskan Sumber ManusiaPengurusan Operasi - 1Menguruskan KewanganPengurusan Projek: Perancangan dan KawalanPengurusan jenamaPerbahasan dalam Pengurusan StrategikPeluang, Inovasi dan KeusahawananTanggungjawab Sosial PerniagaanPembangunan Perniagaan Global... [-]

BSc

BSc (Kepujian) dalam Pengkomputeran

Campus Sepenuh masa August 2019 Mauritius Surinam

Dapatkan gelar Universiti Inggeris yang diiktiraf secara global di Mauritius. [+]

Kenapa Universiti Northampton?Universiti Peringkat 4 di UK untuk kebolehpasaranPiawaian akademik yang tinggiFakulti serantau dan global yang berpengalamanStruktur bayaran yang sangat kompetitif dan berpatutan di MauritiusFaedah KursusMeliputi pelbagai prinsip asas kepada teknologi komputer, pembangunan web, pengkomputeran mudah alihMemberi tumpuan kepada keselamatan siber, reka bentuk rangkaian komputer, teknologi media dan pembangunan webMembangunkan kemahiran penting dan kemahiran pekerjaanPelajar akan menggunakan kemudahan komputer kami yang canggihMembangunkan pengetahuan dan kemahiran dalam pelbagai disiplin pengkomputeranSyarat kemasukanHSC atau setaraf.Penguasaan Bahasa Inggeris IELTS 6.0Peluang kerjayaReka bentukPembangunanPemasanganOperasiPengaturcaraanSistem WebModulKomunikasi komputerSistem komputerPembangunan webKejuruteraan perisian-1Penyelesaian masalahPangkalan Data-1Pangkalan Data-2Rangkaian modenProjek kumpulanPengaturcaraan webJaringan komputerReka bentuk sistemPangkalan Data-3Keselamatan siber dan kriptografiTeknik kecerdasan buatanPengkomputeran mudah alihDisertasi pengkomputeran [-]

Contact

Alamat Level 3, Mindspace Building, Bhumi Park, Cybercity, Ebene, Mauritius, 72201, Mauritius
72201 Surinam, Savanne District, Mauritius