Baca keterangan rasmi

Siapa kita

Sumber UCM untuk pendekatan pembelajaran inovatif di seluruh dunia, menafsirkan semula dan menawarkannya kepada pelajar yang bertujuan untuk menjadi sebahagian daripada trend pekerjaan antarabangsa yang baru.

Kami melibatkan profesional perniagaan dan perintis perniagaan antarabangsa dalam teknik pendidikan yang paling inovatif, antara disiplin untuk memastikan standard pembelajaran tertinggi.

UCM memanfaatkan hampir dua puluh tahun pengalaman akademik di Switzerland, di mana satu jika kampusnya berasaskan.

UCM diakreditasi oleh Suruhanjaya Kebangsaan untuk Pendidikan Tinggi dan Lanjut dengan Lesen no. 2015-011. *

Visi

UCM, penyedia pendidikan butik, memberi tumpuan kepada trend terkini, niche dan keperluan pasaran buruh, yang membolehkan UCM dengan cepat membuat kaedah dan kursus pendidikannya sejajar dengan masa kini. UCM berbangga dengan struktur akademik yang fleksibel, yang memberikan nilai tambah kepada pelajar.

UCM melaksanakan visi pengasas Prof Paolo Sotgiu, dengan memberi tumpuan kepada kesejahteraan keseluruhan pelajar, emosi, intelektual, akademik dan sosial mereka sendiri. Oleh itu, UCM menekankan kaedah pengajaran dan persekitaran pendidikan yang mewujudkan komuniti pembelajaran yang kaya.

Program diajar dalam:
English
Itali
Perancis

Sekolah ini juga menawarkan:

BBA

United Campus of Malta

The BBA dalam Keusahawanan - yang dibangunkan dengan sokongan Tiimiakatemia JAMK University of Applied Sciences, adalah bujangan unik pentadbiran perniagaan. Ia disusun m ... [+]

Gambaran keseluruhan

The BBA dalam Keusahawanan - yang dibangunkan dengan sokongan Tiimiakatemia JAMK University of Applied Sciences, adalah bujangan unik pentadbiran perniagaan. Ia disusun menjadi tiga tahun satu semester untuk mengerjakan tesis dan ia berdasarkan pembelajaran dengan melakukan pendekatan.

Pelajar tidak dianggap sebagai murid tetapi usahawan, mewujudkan syarikat sebenar mereka sendiri dan belajar bagaimana untuk memimpinnya.

Pada permulaan proses pengajian, kontrak pembelajaran disediakan di antara pelajar, syarikat pasukan, dan jurulatih mereka. Daripada pasukan multisultur, yang diurus sendiri akan bekerja pada permulaannya dalam persekitaran berbahasa Inggeris yang inovatif.... [-]

Malta Saint Julian's
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
42 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Ijazah Sarjana Muda

United Campus of Malta

Psikologi adalah mengenai manusia, ia adalah di sekeliling kita dan menyentuh setiap aspek kehidupan kita. Gelaran yang menarik menyiasat tingkah laku dan fikiran sosial. ... [+]

Psikologi adalah mengenai manusia, ia adalah di sekeliling kita dan menyentuh setiap aspek kehidupan kita . Gelaran yang menarik menyiasat tingkah laku dan fikiran sosial. Jika anda tertanya-tanya mengapa kami bertindak seperti yang kita bertindak, apa yang memicu fikiran dan perasaan kita, anda melihat bidang pengajian yang betul!

Psikologi adalah salah satu bidang sains yang paling pelbagai dan dinamik dan program ini akan menyediakan pelajar-pelajar untuk pelbagai peluang untuk kajian siswazah dan pilihan kerjaya yang menarik.

Dengan begitu banyak kemungkinan masa depan dan kedua - dua pembelajaran multidisiplin yang praktikal dan teori , graduan akan dapat membuat pilihan berdasarkan maklumat mengenai arah bidang pengajian masa depan dan peluang kerjaya berpotensi yang ada.... [-]

Malta Saint Julian's
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
United Campus of Malta

Tahap diploma dalam talian dalam Kriminologi, sains penyiasatan dan keselamatan membolehkan graduan menjadi profesional dapat saintifik merawat apa yang dipanggil sebagai ... [+]

taraf tiga tahun sarjana muda dalam bidang sains kriminologi, penyiasatan dan keselamatan membolehkan graduan menjadi profesional dapat saintifik merawat apa yang dipanggil sebagai kemunculan Millennium Ketiga: keselamatan.

Kursus ini bertujuan menyediakan pelajar dengan pendekatan antara disiplin, profesion undang-undang, keselamatan, penyiasatan dan sosial.

Pelajar meninggalkan padang selepas mendapat:

30 ECTS, atau lebih, akan mencapai Sijil Sarjana;

60 ECTS, atau lebih, akan mencapai ijazah sarjana muda;

90 ECTS, atau lebih, akan mencapai Prasiswazah Diploma Tinggi.... [-]

Malta Saint Julian's
Permintaan Maklumat
Itali
Sepenuh masa
3 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Why study Criminology? (IT lang)

Alamat
Business Labs Office Centre, Level 1 Dun Karm Street, Birkirkara, Malta
Saint Julian's, Malta