Zoe Talent Solutions

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mengenai ZOE

Ekonomi global membuktikan kepada kita setiap hari keperluan organisasi bagi 'bakat yang paling banyak' dan 'terkemuka' untuk berjaya dalam pasaran global yang semakin kompleks dan kompetitif. Untuk mencapai hasil yang 'terbaik' bagi organisasi, membangunkan bakat yang tepat adalah seperti keperluan sebagai mengupah dan mengekalkan pekerja.

Siapakah kita?

ZOE Talent Solutions adalah firma latihan dan perundingan global yang telah berkhidmat dalam perniagaan terkemuka di banyak negara. Kami pakar dalam pembangunan kapasiti dan penyelesaian pembangunan bakat untuk individu dan organisasi, melalui sesi kursus dan latihan yang sangat disesuaikan kami, dalam pelbagai bidang.

Apa yang kita lakukan?

ZOE membantu organisasi dalam mengenal pasti matlamat mereka yang paling penting dan panduan pasukan pengurusan dengan bekerjasama rapat dengan setiap ahli, dalam membuat peningkatan yang berterusan terhadap prestasi mereka. Proses ini menjanjikan peningkatan pendapatan dan simpanan yang pasti dan Pulangan Pelaburan Tinggi (ROI) yang lebih tinggi. Sepanjang hampir satu dekad, pasukan kami telah membina kemahiran yang unik di seluruh dunia yang disokong secara global, termasuk dan tidak terhad kepada pembinaan, kemudahan, kaunseling dan strategi.

Bagaimana kita melakukannya?

Profesional yang sangat komited dan berpengalaman di ZOE menyediakan pelanggan mereka dengan kualiti tertinggi dalam latihan dan pembinaan kapasiti pada harga yang kompetitif, dilampirkan dengan kelonggaran yang unik untuk memenuhi keperluan pelanggan mereka.

Tumpuan utama kami adalah 'Lengkapkan Kepuasan Pelanggan'. Ini membentuk asas falsafah kerja, budaya dan segala yang kita lakukan. Kejayaan kami telah membolehkan kami menjalankan projek-projek yang semakin tinggi baru-baru ini. Memenangi kepercayaan pelanggan kami setiap kali adalah apa yang mendorong kita untuk berusaha ke arah kecemerlangan yang tiada tandingannya.

Kami berjaya dengan bekerja rapat dengan setiap organisasi untuk membuka kunci kuasa rakyat mereka dan memastikan bahawa penyelesaian latihan kami memenuhi keperluan pembelajaran dan pembangunan mereka, serta memaksimumkan kejayaan perniagaan mereka.

ZOE mempunyai pengetahuan dan pengalaman yang komprehensif dalam Kakitangan dan Pembangunan Organisasi. Ini, ditambah pula dengan komitmen untuk membekalkan Penyelesaian Pertumbuhan yang inovatif dan terkemuka, telah menyaksikan kami terus berkembang secara konsisten, walaupun menghadapi keadaan pasaran yang buruk.

This school offers programs in:
  • English

Lihat Kursus »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Contact

Alamat Singapore, Singapura

Alamat Middle East – Head Office 918, Blue Bay Towers, Al Abraj Street (Marassi Drive), Business Bay
Dubai, Dubai, Emiriah Arab Bersatu
Telefon +971 4 558 8245

Alamat Almaty, Almaty Province, Kazakhstan

Alamat Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, مليسيا

Alamat Mumbai, Maharashtra, India

Alamat Maldives Online, Maldives

Alamat Accra, Greater Accra Region, Ghana

Alamat Cairo, Cairo Governorate, Mesir

Alamat Cape Town, Western Cape, Afrika Selatan

Alamat Nairobi, Nairobi County, Kenya

Alamat Amsterdam, North Holland, Belanda

Alamat Athens, Central Athens, Yunani

Alamat Bratislava, Bratislava Region, Slovakia

Alamat Budapest, Hungary

Alamat Geneva, Geneva, Switzerland

Alamat Istanbul, Istanbul, Turki

Alamat London, England, United Kingdom

Alamat Lisbon, Lisbon, Portugal

Alamat Manchester, England, United Kingdom

Alamat Paris, Île-de-France, Perancis

Alamat Prague, Prague, Republik Czech

Alamat Vienna, Vienna, Austria

Alamat Abu Dhabi, Abu Dhabi, Emiriah Arab Bersatu

Alamat Amman, Amman Governorate, Jordan

Alamat Doha, Doha, Qatar

Alamat Riyadh, Riyadh Province, Arab Saudi

Alamat Houston, Texas, Amerika Syarikat

Alamat Toronto, Ontario, Kanada