Maersk Training

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Tentang kita

Kami melatih organisasi, krew dan individu dalam Minyak

Maersk Training merangkumi pelbagai bidang industri luar pesisir dan keperluan latihan, menyasarkan setiap bidang dengan kepakaran khusus. Tetapi kita sentiasa mengajar dan melatih mengikut nilai-nilai asas kita, cara Pemikiran Maersk Training berfikir dengan "Ketegasan, Kerelaan dan Penjagaan Tetap" dalam fikiran.

Berdasarkan budaya keselamatan

Risiko boleh diminimumkan. Ini adalah benar untuk kesihatan dan kehidupan manusia, dan untuk ekonomi, pengeluaran dan alam sekitar. Maersk Training adalah berdasarkan kepada budaya keselamatan yang menumpukan kepada menghapuskan risiko dengan bersedia. Dari kemahiran teknikal untuk berkomunikasi, latihan kami meningkatkan prestasi dan keselamatan untuk peningkatan daya saing.

Latihan untuk disediakan

Ia merupakan prinsip asas Maersk Training yang disediakan untuk cabaran meningkatkan keselamatan dan produktiviti. Di Maersk Training , kami melatih orang supaya bersiap agar dapat menangani situasi kehidupan sebenar.

Latihan untuk realiti anda sendiri

Nilai sebenar latihan ditunjukkan dalam persekitaran kerja sebenar. Kami memastikan bahawa latihan kami selaras dengan persekitaran kerja anda. Pengalaman pelatih kami, kelenturan dan dialog kami dengan pelanggan kami adalah alat penting.

Latihan yang betul untuk keperluan yang betul

Menghormati pelaburan latihan pelanggan kami bermaksud menyediakan latihan yang memenuhi keperluan mereka. Atas sebab ini, menyelaraskan jangkaan, menentukan keperluan tepat dan latihan penyasaran untuk memenuhi keperluan tersebut adalah bahagian penting dalam proses ini.

Menetapkan piawaian

Piawaian industri bukan sahaja meningkatkan keselamatan tetapi mereka juga boleh meningkatkan produktiviti dan kerjasama. Maersk Training melatih mengikut piawaian industri tertinggi, tetapi kami juga terlibat dalam menetapkan standard baru dan menentukan taksiran dengan menasihati industri, institut dan pihak berkuasa di seluruh dunia.

Pengalaman pembelajaran yang lebih baik

Kami percaya dalam meningkatkan keselamatan, tingkah laku dan prestasi operasi dalam persekitaran kerja sebenar. Dan dalam menilai dan menilai penambahbaikan.
Pengalaman pembelajaran yang lebih baik adalah lebih daripada sekadar penginapan yang menyenangkan di kemudahan latihan. Ia adalah tentang pemahaman dan mengingat lebih banyak, dan mengenai penggunaan latihan yang lebih baik.
Kami berusaha untuk memberikan pengalaman pembelajaran yang lebih baik. Matlamatnya adalah untuk mencapai tahap pembelajaran tertinggi dari sesi latihan - menggunakan apa yang anda pelajari dan anda akan meningkatkan prestasi dan tingkah laku keselamatan anda.

Ia adalah apa yang orang ingat

Pembelajaran adalah berguna selagi orang mengingat apa yang mereka pelajari. Penglibatan dan amalan adalah penting untuk membuat orang mengekalkan apa yang mereka pelajari. Orang ramai cenderung melupakan apa yang mereka dengar atau baca, sebab itulah kami secara umumnya menasihati latihan yang lebih praktikal. Kami melatih untuk mencapai kadar pengekalan yang tinggi, dan kami mencadangkan penyegaran semula pembelajaran secara teratur.

Mengukur pembelajaran

Hasil dari semua latihan harus diukur dan didokumentasikan. Untuk memastikan ini kami menjalankan ujian pra dan pasca latihan untuk mengukur tahap peningkatan. Kami menggalakkan pelanggan untuk menambah maklum balas terhadap perubahan tingkah laku tempat kerja untuk mengikuti kesan proses pembelajaran.

Simulasi untuk prestasi sebenar

Kami telah melabur banyak dalam membina simulator maju untuk menyediakan latihan yang realistik. Kami menyampaikan lebih banyak daripada teori buku teks. Kami merancang dan menyesuaikan latihan kepada realiti orang yang kami kerjakan. Dan semasa kita hidup dalam dunia yang dinamik, maju, kita percaya pada perkembangan berterusan, meningkatkan latihan dan kemudahan kita sepanjang masa.
This school offers programs in:
  • English

Lihat Online Kursus » Lihat Kursus »

Program-program
Video

Jonny's $10,000 Gamble

Maersk Training in Svendborg, Denmark

Michael Bang, Managing Director at Maersk Training in Svendborg, Denmark

Contact

Maersk Training Svendborg

Website https://www.maersktraining.com/
Telefon +45 70 26 32 83

Maersk Training Aberdeen

Maersk Training Houston

Maersk Training Dubai

Maersk Training Newcastle

Maersk Training Esbjerg

Maersk Training Alexandria

Maersk Training Doha

Maersk Training Chennai

Maersk Training Mumbai

Maersk Training Kuala Lumpur

Maersk Training Rio de Janeiro

Maersk Training Stavanger

Maersk Training Svendborg