Exeed School of Business and Finance

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Exeed School of Business and Finance adalah institusi pengajian tinggi yang berpangkalan di UAE, untuk membawa pendidikan berkualiti di institusi pengajian tinggi Amerika dan Institut pengajian tinggi British. Terletak di Sharjah, Exeed memudahkan pendidikan eksekutif, pendidikan tinggi dan pensijilan profesional kepada para profesional dari pelbagai bahagian dunia melalui sesi kelas dan juga melalui keadaan kampus pembelajaran maya seni yang dikenali sebagai Sekolah EXEEDx.

Exeed School of Business and Finance diiktiraf oleh organisasi pemberi kuasa terkemuka, badan akreditasi dan badan profesional dan sekolah memudahkan Masters dalam Pentadbiran Perniagaan, Sarjana Sains, Diploma Siswazah, Program Siswazah dan Program Jangka Pendek Profesional.

Exeed School mempunyai fakulti yang ditarik dari pelbagai universiti dengan pengalaman berpengalaman dalam industri dan akademik serta satu pasukan pengurus program, kaunselor kerjaya, perunding kemasukan dan penyelaras program.

Misi:

Kami sedang dalam misi untuk melengkapkan profesional, pengurus dan pemimpin hari ini dengan pengetahuan dan kemahiran yang luas untuk melaksanakan dan menjadi bersedia untuk merangkul dunia dinamik masa depan. Untuk mencapai misi, ESBF mewujudkan ekosistem di mana seorang profesional akan dilatih, mentor dan diperakui oleh fakulti berbakat bertaraf dunia dan pembelajaran mendalam dari institusi premium selain memperoleh kelayakan dari universiti paling terkenal di seluruh dunia.

Visi:

ESBF membayangkan untuk menjadi destinasi yang paling dicari untuk pendidikan eksekutif di rantau ini, di mana para profesional dapat mencari kelayakan global terpilih dari universiti premium dan menganugerahkan organisasi yang disampaikan di dalam dan luar negara, membantu mereka mendapatkan pengetahuan yang kukuh dalam bidang amalan mereka dan cemerlang di arena yang mereka pilih dengan itu menyumbang untuk membina organisasi besar, membina komuniti yang mampan dan membina sebuah negara progresif yang menegakkan prinsip etika dan integriti.

This school offers programs in:
  • English

Lihat Diploma Pascasiswazah » Lihat MSc » Lihat MBA »

Contact

Alamat 515000 Sharjah, Sharjah, Emiriah Arab Bersatu

Alamat Exeed School of Business and Finance 
2nd Floor, USA Regional Trade Center, 
Al Tawun
Sharjah, Sharjah, Emiriah Arab Bersatu

Alamat Oman Online, Oman

Alamat Saudi Arabia Online, Arab Saudi

Alamat Singapore Online, Singapura

Alamat Bahrain Online, Bahrain

Alamat India Online, India

Alamat Exeed School of Business and Finance, Al Nahda
Dubai, Dubai, Emiriah Arab Bersatu

Alamat Canada Online, Kanada

Alamat Nigeria Online, Nigeria

Alamat Mumbai, Maharashtra, India

Alamat Bengaluru, Karnataka, India

Alamat Abu Dhabi, Abu Dhabi, Emiriah Arab Bersatu

Alamat Malaysia Online, مليسيا

Alamat Exeed School of Business and Finance, Westford Education Group,
225 B Island Business Centre, 18-36 Wellington Street,
Woolwich
SE18 6PF London, England, United Kingdom

Alamat Riyadh, Riyadh Province, Arab Saudi

Alamat Jeddah, Makkah Province, Arab Saudi

Alamat Dammam, Eastern Province, Arab Saudi