Baca keterangan rasmi

Exeed School of Business and Finance adalah institusi pengajian tinggi yang berpangkalan di UAE, untuk membawa pendidikan berkualiti di institusi pengajian tinggi Amerika dan Institut pengajian tinggi British. Terletak di Sharjah, Exeed memudahkan pendidikan eksekutif, pendidikan tinggi dan pensijilan profesional kepada para profesional dari pelbagai bahagian dunia melalui sesi kelas dan juga melalui keadaan kampus pembelajaran maya seni yang dikenali sebagai Sekolah EXEEDx.

Exeed School of Business and Finance diiktiraf oleh organisasi pemberi kuasa terkemuka, badan akreditasi dan badan profesional dan sekolah memudahkan Masters dalam Pentadbiran Perniagaan, Sarjana Sains, Diploma Siswazah, Program Siswazah dan Program Jangka Pendek Profesional.

Exeed School mempunyai fakulti yang ditarik dari pelbagai universiti dengan pengalaman berpengalaman dalam industri dan akademik serta satu pasukan pengurus program, kaunselor kerjaya, perunding kemasukan dan penyelaras program.

Misi:

Kami sedang dalam misi untuk melengkapkan profesional, pengurus dan pemimpin hari ini dengan pengetahuan dan kemahiran yang luas untuk melaksanakan dan menjadi bersedia untuk merangkul dunia dinamik masa depan. Untuk mencapai misi, ESBF mewujudkan ekosistem di mana seorang profesional akan dilatih, mentor dan diperakui oleh fakulti berbakat bertaraf dunia dan pembelajaran mendalam dari institusi premium selain memperoleh kelayakan dari universiti paling terkenal di seluruh dunia.

Visi:

ESBF membayangkan untuk menjadi destinasi yang paling dicari untuk pendidikan eksekutif di rantau ini, di mana para profesional dapat mencari kelayakan global terpilih dari universiti premium dan menganugerahkan organisasi yang disampaikan di dalam dan luar negara, membantu mereka mendapatkan pengetahuan yang kukuh dalam bidang amalan mereka dan cemerlang di arena yang mereka pilih dengan itu menyumbang untuk membina organisasi besar, membina komuniti yang mampan dan membina sebuah negara progresif yang menegakkan prinsip etika dan integriti.

Programs taught in:
English
Address
515000 Sharjah, Sharjah, Emiriah Arab Bersatu
Address
Exeed School of Business and Finance 
2nd Floor, USA Regional Trade Center, 
Al Tawun
Sharjah, Sharjah, Emiriah Arab Bersatu
Address
Oman Online, Oman
Address
Saudi Arabia Online, Arab Saudi
Address
Singapore Online, Singapura
Address
Bahrain Online, Bahrain
Address
India Online, India
Address
Exeed School of Business and Finance, Al Nahda
Dubai, Dubai, Emiriah Arab Bersatu
Address
Canada Online, Kanada
Address
Nigeria Online, Nigeria
Address
Mumbai, Maharashtra, India
Address
Bengaluru, Karnataka, India
Address
Abu Dhabi, Abu Dhabi, Emiriah Arab Bersatu
Address
Malaysia Online, مليسيا
Address
Exeed School of Business and Finance, Westford Education Group,
225 B Island Business Centre, 18-36 Wellington Street,
Woolwich
SE18 6PF London, England, United Kingdom
Address
Riyadh, Riyadh Province, Arab Saudi
Address
Jeddah, Makkah Province, Arab Saudi
Address
Dammam, Eastern Province, Arab Saudi