BBI Luxembourg

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Program-program kami mengimbangi latihan secara langsung dengan keperluan penyeliaan dan pengetahuan perniagaan, untuk menjadi pengambil keputusan yang berkesan dalam organisasi perhotelan yang kompleks. Sebaik sahaja anda lulus dari BBI , anda akan dilengkapkan untuk mengambil tanggungjawab yang bermakna sejak awal dalam kerjaya anda, dan menjadi ahli pasukan yang produktif, dari hari pertama anda dalam pekerjaan.

Program pengajaran serta struktur, objektif, strategi dan pedagogi adalah sama di kedua-dua institut. Begitu juga bagi kakitangan pengajar yang berkongsi pengalaman dan kemahiran di antara kedua entiti itu, yang diperoleh sejak tahun 1990 penciptaan BBI . Institusi BBI adalah yang pertama dan terutama yang dirancang sebagai "Sekolah untuk Hospitaliti dan Pelancongan Perniagaan" dengan dimensi antarabangsa. Strategi kami adalah berdasarkan kepada dinamik, terbuka dan terlibat dalam "Masyarakat Pengetahuan" - visi Eropah masa depan. Sesungguhnya, dengan penglihatan itu, pendidikan tinggi juga mendapat manfaat daripada pertumbuhan yang hebat.

Institut kami amat terkenal dengan inovasi pendidikan mereka dan, dengan meletakkan kesopanan untuk seketika, pengajaran kami menonjol kerana pencarian berterusan kami untuk kecemerlangan. Keputusan kami, dari segi kepuasan pelajar, bukaan profesional yang sebenar dan hubungan dengan industri perhotelan dan pelancongan, membuktikan bahawa kami adalah sebahagian daripada institusi akademik teratas untuk kajian pengurusan.

BBI menawarkan 3 tahun program Sarjana Muda dan Sarjana 2 tahun, dalam rangka kerja yang benar-benar antarabangsa, akan memastikan mereka yang kreatif, dengan semangat dan yang berkongsi nilai bersama bersedia menghadapi cabaran dalam pengurusan industri perhotelan dan perhotelan. Kami menyediakan pendidikan kelas pertama untuk kerjaya di sektor Hospitaliti dan Pelancongan - industri pesat berkembang di dunia.

Program-program ini terutamanya mencerminkan format pendidikan Anglo-Saxon, menekankan pendekatan hands-on, pragmatik dan interdisipliner untuk belajar. Tiga bidang utama kurikulum adalah:

  • Pendidikan pengurusan operasi
  • Pendidikan pengurusan perniagaan
  • Pendidikan praktikal - magang

Lokasi

Wiltz

BBI - LUX Campus

Alamat
Château de Wiltz
L-9516
G.D. of Luxemburg

9516 Wiltz, Diekirch, Luxembourg
Telefon
+352 27 91 12 92

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami