Baca keterangan rasmi

Selamat datang ke ISLB

ISLB menawarkan program ijazah sarjana muda kontemporari yang membolehkan pelajar membina pengetahuan, kebolehan dan sikap yang diperlukan dalam pasaran buruh global dan penting untuk menghadapi dalam dunia yang lebih luas pada masa akan datang. Proses pendidikan disesuaikan terhadap pelajaran berorientasikan amalan dan latihan profesional yang terdiri daripada pengajaran dan pembelajaran kaedah kerjasama dan pengalaman sebagai gambaran pendekatan berpusatkan pelajar yang. Kurikulum ini terdiri daripada dua latihan berasaskan industri yang memberikan pelajar pengalaman tangan ke dalam tempat kerja yang sebenar. Pautan industri kuat ISLB ini membantu untuk memastikan kajian kontemporari dan relevan dan pekerjaan siswazah.

Yang Fakulti Pengurusan mempunyai lebih daripada 2000 pelajar dengan bahagian yang semakin meningkat pelajar antarabangsa dari 12 negara-negara yang berlainan di dunia. Bagi pelajar antarabangsa ISLB menawarkan empat program ijazah dalam bahasa Inggeris, termasuk Undang-undang Antarabangsa Perniagaan, Pelancongan dan Pengurusan Hotel, Pengurusan Perniagaan dan Pemasaran dengan pelbagai pengkhususan yang berorientasikan perniagaan yang berbeza. Fakulti ini terdiri daripada ahli akademik dan pengamal yang menjamin pembangunan asas-asas teori yang kukuh dan kemahiran praktikal yang komprehensif.

ISLB menawarkan dua mod pengajian: pengajian sepenuh masa (3 tahun) dan kajian separuh masa (4 tahun). E-peluang pembelajaran yang ditawarkan untuk memenuhi keperluan pelajar individu. Pelajar boleh memilih cara yang paling mudah untuk belajar di ISLB.

Selamat datang ke Lithuania

Lithuania adalah sebuah negara di Eropah Tengah, salah satu daripada tiga negara Baltik, yang terletak di persimpangan antara Timur dan Barat.

Lithuania adalah yang terbesar daripada tiga negara Baltik, yang meliputi kawasan seluas 65 200 persegi. km Lithuania berkongsi sempadan dengan Latvia, Belarus, Poland, dan Wilayah Kaliningrad Persekutuan Rusia.

Lithuania memegang kawasan panjang 99 km dari pantai Laut Baltik.

Lithuania dibahagikan kepada empat wilayah budaya dan bahasa yang berbeza: Aukštaitija, Dzūkija, Suvalkija dan Žemaitija.

Pada tahun 1989, sebuah Institut National Geographic ahli sains Perancis, Jean-Gregoire Affholder, ditentukan bahawa Pusat Geografi Eropah terletak di Lithuania, 24 km dari Utara Vilnius modal.

Sejak tahun 2004 Lithuania telah menjadi ahli Kesatuan Eropah dan NATO, dan sebahagian daripada kawasan Schengen itu sejak 2007.

Penduduk. Penduduk Republik Lithuania adalah 3,35 juta.

Bahasa. Bahasa Lithuania adalah bahasa rasmi negara dan diiktiraf sebagai salah satu bahasa rasmi Kesatuan Eropah. Bahasa Lithuania adalah salah satu yang hidup dua bahasa Baltik, bersama-sama dengan Latvia. Lithuania, daripada akk bahasa Indo-Eropah, telah dikekalkan terbaik sistem kuno dan pelbagai keunikan morfologi. Dalam hal ini, ia adalah hampir sama dengan bahasa Sanskrit, Yunani Purba dan Latin. Kajian dalam bidang linguistik perbandingan telah menunjukkan bahawa ia adalah yang paling kuno Livin bahasa Indo-Eropah.

Mata wang. Litas (Lt) telah menjadi unit mata wang negara sejak 25 Jun 1993. 1 Litas (Lt) adalah sama dengan 100 sen. Litas adalah disandarkan kepada Euro pada kadar 3,4528.

Masa: GMT + 2, Vilnius Modal Lithuania dengan jumlah penduduk kira-kira 600,000.

Pesat berubah dan membangunkan bandar pelbagai budaya dengan reputasi salah satu bandar yang paling selamat dan paling ramah di Eropah.

Bandar yang paling pesat berkembang di Lithuania dengan semua pusat politik, ekonomi, sosial dan kebudayaan yang utama.

Bandar lama yang sahih dengan seni bina yang unik dan pelbagai, tertulis dalam Senarai Warisan Dunia UNESCO.

Program diajar dalam:
English
Lithuania

Sekolah ini juga menawarkan:

Ijazah Sarjana Muda

International School of Law and Business

Kosmetologi adalah program pengajian bersama yang baru, yang dijalankan dalam bahasa Inggeris, bersama dengan Akademi Kosmetik dan Penjagaan Kesihatan di Warsaw (dalam Ba ... [+]

Kosmetologi adalah program pengajian bersama yang baru, yang dijalankan dalam bahasa Inggeris, bersama dengan Akademi Kosmetik dan Penjagaan Kesihatan di Warsaw (dalam Bahasa Polandia Wyższa Szkoła Zawodowa Kosmetyki i Pielęgnacji Zdrowia w Warszawie, selanjutnya - WSZKiPZ). Akademi Poland ini telah mengumpulkan banyak pengalaman dalam melatih pakar-pakar yang mahir dalam terapi kecantikan; ia mempunyai staf akademik yang sangat berkelayakan dan menjalankan aktiviti saintifik yang produktif.

Aktiviti kosmetologi tidak hanya meliputi "pengurusan". Seorang pakar kosmetik juga seorang artis dalam profesionnya, yang menawarkan pelbagai penyelesaian kreatif kepada pelanggan. Ia memerlukan lebih daripada seorang bakat untuk seorang pakar kecantikan untuk berjaya. Pakar kosmetik mesti mempunyai pengetahuan dalam pelbagai bidang perniagaan, termasuk komunikasi, hubungan manusia, dan sokongan pemasaran. Semua itu hanya dicapai apabila industri kecantikan diketuai oleh profesional yang berkelayakan dan kompeten. Profesional seperti ini disediakan dalam Program Pengajian Bersama Kosmetologi. Pakar terapi kecantikan masa depan akan membangunkan alat dan teknik untuk mengekalkan kulit wajah dan badan yang sihat, untuk menghilangkan kecacatan kulit dan tubuh, untuk menyerlahkan ciri-ciri menarik wajah, untuk membentuk imej yang diinginkan, dengan menggunakan teknologi terkini dalam prosedur kosmetik.... [-]

Lithuania Vilnius
International School of Law and Business

Pemasaran dan Seni Media adalah program pengajian bersama baru yang dijalankan dalam Bahasa Inggeris, bersama dengan Kolej Universiti Antarabangsa Bulgaria. Program penga ... [+]

Pemasaran dan Media Seni adalah program pembelajaran bersama baru yang dijalankan dalam bahasa Inggeris, bersama dengan Kolej Universiti Antarabangsa Bulgaria (selepas ini - IUC).

Tujuan program pembelajaran bersama dalam Pemasaran dan Media Seni (selanjutnya - program bersama, program studi) adalah untuk melatih pakar kreatif dan inovatif yang memenuhi keperluan pasar tenaga kerja dinamis dan global serta mewujudkan industri komunikasi dan profesional pemasaran yang mampu praktikal menyedari seni, media dan projek perniagaan mereka sendiri, atau projek yang disediakan oleh orang lain, dengan bekerja secara individu dan dalam satu pasukan.

Di studio audiovisual yang baru dilengkapi, sekumpulan pelajar akan dapat menghasilkan produk media dengan melaksanakan pelbagai fungsi pada masa yang sama, dengan berkongsi fungsi antara satu sama lain dan menerapkan pengetahuan mereka yang disediakan oleh pensyarah semasa ceramah teori.... [-]

Lithuania Vilnius
International School of Law and Business

Ia merupakan bidang pengajian pelbagai disiplin dengan tujuan menyediakan orang dengan kepakaran, komitmen, dan kemahiran untuk pengurusan, pemasaran, dan kedudukan opera ... [+]

Suka melancong? Adakah senyuman merupakan sebahagian daripada anda? Mesra dan membantu? Seperti membantu orang lain? Seperti menghadapi cabaran? Jika jawapan itu afirmatif - Program Pelancongan dan Hotel Perniagaan adalah tepat untuk anda!

Ia merupakan bidang pengajian pelbagai disiplin dengan tujuan menyediakan orang dengan kepakaran, komitmen, dan kemahiran untuk pengurusan, pemasaran, dan kedudukan operasi dalam industri yang berkembang yang menyediakan makanan, penginapan, dan perkhidmatan pelancongan kepada orang yang jauh dari rumah. Sebagai bidang pengajian, Pelancongan dan Perniagaan Hotel adalah interdisipliner. Ia merangkumi pelbagai bidang asas untuk memberikan pengetahuan dan kemahiran asas yang diperlukan untuk memenuhi pelbagai permintaan yang diberikan kepada individu dalam kedudukan pengurusan dalam industri perhotelan.... [-]

Lithuania Vilnius
Sept. 2019
Sepenuh masa
3 years
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
International School of Law and Business

Mempelajari ijazah sarjana muda profesional pentadbiran perniagaan membolehkan anda mengembangkan pemahaman yang luas tentang organisasi perniagaan dan memberikan anda pe ... [+]

Mempelajari ijazah sarjana muda profesional pentadbiran perniagaan membolehkan anda mengembangkan pemahaman yang luas tentang organisasi perniagaan dan memberikan anda pengetahuan khusus dalam bidang seperti pasaran, pelanggan, kewangan, operasi, komunikasi dan teknologi maklumat, dan strategi dan strategi perniagaan. Isu-isu perniagaan biasanya ditangani di peringkat Eropah dan antarabangsa supaya anda membangunkan pemahaman global dan sikap dalam proses perniagaan.

Pathway Penjimatan yuran untuk Ijazah Sarjana Muda yang kedua di Belanda

Graduan ISLB dialu-alukan untuk NHL University of Applied Sciences di Belanda untuk mendapatkan ijazah Sarjana Muda dalam Kejuruteraan Perniagaan dalam satu tahun.... [-]

Lithuania Vilnius
Sept. 2019
Sepenuh masa
3 years
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
International School of Law and Business

Ijazah undang-undang perniagaan akan menyediakan anda untuk bekerja di arena undang-undang dalam komuniti perniagaan. Sebagai bidang pengajian, undang-undang perniagaan m ... [+]

Kajian dalam bahasa Inggeris

Ijazah undang-undang perniagaan akan menyediakan anda untuk bekerja di arena undang-undang dalam komuniti perniagaan. Sebagai bidang pengajian, undang-undang perniagaan melihat undang-undang dan peraturan yang mempengaruhi persekitaran perniagaan moden. Kompetensi undang-undang dalam perniagaan antarabangsa hari ini perlu bagi pembangunan perniagaan yang berjaya ke negara-negara lain. Dengan cara ini, ijazah undang-undang perniagaan adalah alat serba boleh, melengkapkan pelajar untuk pelbagai kerjaya dan kepakaran.

Membangunkan kemahiran praktikal adalah kunci

Semasa mengkaji pelajar akan mencapai kemahiran praktikal yang kuat dan akan bersedia untuk mula bekerja dengan segera. Sepanjang dua puluh minggu amalan profesional, anda akan memperdalam pengetahuan anda dalam pelbagai bidang prosiding undang-undang, anda akan belajar:... [-]

Lithuania Vilnius
Sept. 2019
Sepenuh masa
3 years
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu