Transport and Telecommunication Institute

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Misi TSI - gabungan tradisi universiti klasik dan teknologi inovatif, sains tepat dan pendekatan kreatif. Tujuan TSI - permintaan yang stabil untuk graduan kami di pasaran buruh antarabangsa.

Transport and Telecommunication Institute (lat. Transporta un sakaru institūts - TSI) - adalah universiti moden dengan sejarah hampir berabad-abad. TSI adalah pengganti universiti RKIIGA legenda (Institut Penerbangan Awam Riga Red-Banner) dan RAU (Institut Penerbangan Riga). Dalam penampilan sekarang, TSI ditubuhkan pada tahun 1999. Pada masa ini, TSI - adalah satu-satunya kolej teknikal swasta jenis universiti di Latvia di mana anda boleh mendapatkan pendidikan tinggi dalam bahasa Latvia dan Inggeris.

135061_web-men-blue-840x289.png

TSI menerima akreditasi tetap di Latvia sebagai institusi pengajian tinggi.

Institut ini menyediakan program akademik dengan arahan berikut: pengangkutan dan logistik, sains komputer, elektronik dan telekomunikasi, pengurusan, pengangkutan penerbangan. Pada tahun 2020, semua arahan pendidikan TSI mendapat akreditasi untuk tempoh maksimum - 6 tahun.

Dengan memilih TSI, anda boleh mendapatkan pendidikan profesional yang lebih tinggi dari peringkat pertama dan kedua, ijazah sarjana muda dan sarjana, menyiapkan dan mempertahankan disertasi doktoral.

Program pengajian TSI tertumpu pada nilai praktikal pendidikan; oleh itu program ini dikembangkan dengan kerjasama pakar industri rakan kongsi TSI.

TSI sedang menjalankan kerja ilmiah penyelidikan yang pelbagai. Menurut hasil penilaian pakar, Transport and Telecommunication Institute adalah satu-satunya di antara kolej swasta yang termasuk dalam senarai institusi ilmiah terkemuka, yang bertindak di Latvia. Jumlah lulusan institut adalah lebih daripada 8900. Jumlah pelajar sekarang lebih dari 2600. Terdapat pelajar dari Austria, Azerbaijan, Bulgaria, Mesir, India, Kazakhstan, Moldova, Mongolia, Rusia, Ukraine, UK, Amerika Syarikat, Uzbekistan dan banyak negara lain dalam TSI.Petunjuk pendidikan yang paling popular untuk pelajar asing adalah: logistik, teknologi maklumat, penerbangan. TSI menawarkan pendidikan terakreditasi, staf akademik yang hebat, asas penyelidikan dan teknologi, yang sesuai dengan keperluan terkini, persekitaran pembelajaran yang paling difikirkan, dan, tentu saja, diploma, yang diterima di negara-negara paling Dunia.

Lokasi

Riga

Alamat
Transport And Telecommunication Institute
Lomonosova street 1

LV-1019 Riga, Latvia

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami