Baca keterangan rasmi

Edulink International College Nairobi ditubuhkan pada tahun 2014, dan dari September 2016 menawarkan pelbagai pilihan Perniagaan baik di peringkat Yayasan dan Sarjana, yang akan membawa kepada gelar University of Northampton.

Universiti Northampton, UK telah diberikan kuasa untuk bekerjasama dengan Edulink International College, Nairobi oleh Suruhanjaya Pendidikan Universiti (CUE), Kenya.

Kerjasama antara University of Northampton dan Edulink International College adalah satu pendekatan untuk menyokong pelajar Kenya dalam mencapai matlamat pendidikan mereka yang berterusan, dengan mendapat Ijazah UK berkualiti di Nairobi, sementara mendapat manfaat daripada tidak perlu melakukan perjalanan ke luar negeri dan menguruskan perbelanjaan yang pendidikan luar negara membawa.

Visi Kami

Visi kami adalah pusat pengajian yang diiktiraf dan menyeluruh di seluruh dunia, menyampaikan pendidikan universiti bertaraf dunia melalui persekitaran pembelajaran "kolej kecil" yang menawarkan peluang "universiti besar".

Misi Kita

Edulink International College Nairobi (EICN) adalah sebuah institusi multikultural yang misi untuk membawa pendidikan bertaraf dunia ke Kenya melalui perkongsian dinamik dengan sebuah universiti terkemuka UK.

  • Kami akan menyediakan kecemerlangan dengan terus meningkatkan kualiti pendidikan, biasiswa dan perkhidmatan kepada pelajar kami menerusi pembelajaran yang berpengalaman dan kemudahan moden yang lengkap.
  • Semua graduan EICN akan berjaya di Timur dan Afrika Tengah dan secara global dari segi mendapatkan dan mewujudkan pekerjaan masa depan

Mengenai Edulink Group

Perunding Edulink dalam perniagaan antarabangsa dengan ibu pejabat di Dubai. Ia memiliki dan menguruskan beberapa Institusi Pengajian Tinggi di 3 benua dan juga menguruskan klinik kesihatan dan pergigian serta sebuah hospital di Dubai. Ia dimiliki secara persendirian dan diurus secara profesional. Lengan penjagaan kesihatan perniagaan ditubuhkan dengan klinik tunggal pada tahun 1987, dari mana ia telah berkembang termasuk kepakaran pembedahan dan pergigian dengan purata 6000 kunjungan pesakit setiap bulan. Kepentingan pendidikan kami bermula pada tahun 2005 dengan penubuhan Middlesex University Dubai dengan kerjasama Middlesex University London. Ini telah berkembang menjadi kampus yang berkembang pesat yang telah menyediakan asas untuk pengembangan pendidikan kami ke Asia dan Afrika. Kami kini mempunyai lebih daripada 3000 pelajar yang mempelajari pelbagai program sarjana dan pascasiswazah di 3 benua. Program kami dihantar dengan kerjasama 3 Universiti UK dan 2 penyedia pendidikan berkualiti lain. Strategi kami membenarkan pelajar memperolehi kelayakan yang sama dengan yang diberikan kepada pelajar di kampus, tetapi untuk kekal dalam persekitaran serantau mereka sendiri semasa berbuat demikian. Strategi masa depan kami merangkumi pengembangan dan pembangunan kedua-dua penjagaan kesihatan berasaskan Dubai dan pendidikan antarabangsa di dalam perniagaan kami.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

BA

EDULINK INTERNATIONAL COLLEGE NAIROBI

Sekiranya masa depan anda termasuk menubuhkan dan menjalankan perniagaan anda sendiri, bekerja secara bebas sebagai penasihat bebas atau membangun usaha secara dalam tali ... [+]

* Kolej Antarabangsa Edulink Nairobi bekerja di Perkongsian dengan Universiti Northampton, UK

Sekiranya masa depan anda termasuk menubuhkan dan menjalankan perniagaan anda sendiri, bekerja secara bebas sebagai penasihat bebas atau membangun usaha secara dalam talian semasa belajar, program ini direka untuk memberikan pengetahuan dan kemahiran pekerjaan yang anda perlukan untuk berjaya.

Program ini praktikal dalam memberi tumpuan dan menawarkan peluang untuk bekerja pada idea perniagaan anda dan rangkaian dengan usahawan.

[-]
Kenya Nairobi
Januari 2020
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
EDULINK INTERNATIONAL COLLEGE NAIROBI

Ijazah ini direka untuk melengkapkan banyak mata pelajaran lain yang ditawarkan dalam program Kepujian Bersama. ... [+]

* Kolej Antarabangsa Edulink Nairobi bekerja di Perkongsian dengan Universiti Northampton, UK

Ijazah ini direka untuk melengkapkan banyak mata pelajaran lain yang ditawarkan dalam program Kepujian Bersama.

Program ini membolehkan pelajar-pelajar Kepujian Bersama untuk membangunkan pemahaman tentang isu-isu perniagaan dan merangkumi pelbagai bidang seperti pemasaran, pengurusan hubungan pelanggan (CRM), pemasaran rentas sempadan dan menawarkan pelajar peluang untuk membangunkan kemahiran jualan dan pembangunan perniagaan.

[-]
Kenya Nairobi
Januari 2020
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
EDULINK INTERNATIONAL COLLEGE NAIROBI

Program ini berdasarkan kepada pelbagai subjek teras dan subjek pilihan. Subjek teras memberikan pendidikan yang solid dalam bidang perniagaan penting, sementara pelbagai ... [+]

* Kolej Antarabangsa Edulink Nairobi bekerja di Perkongsian dengan Universiti Northampton, UK

Program ini berdasarkan kepada pelbagai subjek teras dan subjek pilihan. Subjek teras memberikan pendidikan yang solid dalam bidang perniagaan penting, sementara pelbagai pilihan membolehkan pelajar memilih dari pelbagai subjek khusus.

Pendekatan ini memenuhi spektrum kepentingan individu dan aspirasi kerjaya dan memberi tumpuan bukan sahaja kepada pengetahuan tetapi juga mengenai perkembangan kemahiran penting yang diperlukan dalam perniagaan.

[-]
Kenya Nairobi
Januari 2020
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
EDULINK INTERNATIONAL COLLEGE NAIROBI

Program ini disampaikan kepada pelbagai subjek teras yang menyediakan pendidikan yang kukuh dalam bidang perniagaan penting. Sebagai tambahan, tahun sandwic pilihan dalam ... [+]

* Kolej Antarabangsa Edulink Nairobi bekerja di Perkongsian dengan Universiti Northampton, UK Program ini disampaikan kepada pelbagai subjek teras yang menyediakan pendidikan yang kukuh dalam bidang perniagaan penting. Sebagai tambahan, tahun sandwic pilihan dalam industri / perdagangan boleh diambil pada tahun tiga. [-]
Kenya Nairobi
Januari 2020
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu