Baca keterangan rasmi

Sejarah AlmaU bermula pada tahun 1988 dengan Sekolah Pengurusan yang kecil, yang menjadi tanda pertama generasi baru pengurus untuk negara muda kita. Pada tahun 1996 , ketika peringkat pembangunan pertama berjaya diselesaikan, Sekolah Pengurus Almaty (ASM) telah berubah menjadi Akademi Perniagaan Antarabangsa (IAB). Dan 25 tahun selepas penciptaan, universiti memasuki giliran seterusnya lingkaran pembangunan - Akademi mendapat status UNIVERSITI . Menurut strategi baru AlmaU, pada 2014 , universiti mengambil kursus mewujudkan model sebuah universiti keusahawanan.

Universiti ini dikreditkan dengan pengurusan pengajaran usahawan pertama Kazakhstani, MBA pertama, dan program DBA di Kazakhstan, guru terbaik, dan para graduan yang popular.

AlmaU boleh dipanggil pemandu pendidikan Kazakhstan, sebuah universiti yang sentiasa berada di puncak inovasi pendidikan dan bergerak ke hadapan, menerima cabaran baru dan menawan tinggi baru. Ini terbukti dengan pelbagai anugerah universiti.

Almaty Management University berada di peringkat TOP-3 bagi sekolah perniagaan terbaik di Asia Tengah dan Selatan menurut Eduniversal Ranking Ranking Agency (Perancis); TOP - 3 dalam penarafan kebangsaan "Universiti kemanusiaan-ekonomi terbaik Kazakhstan", pemimpin dalam pembangunan antarabangsa dan teknologi Internet yang menggunakan dan mempromosikan universiti di ruang Internet mengikut penilaian IQAA - Agensi bebas Kazakh dalam Jaminan Kualiti Pendidikan, Kazakhstan .

AlmaU adalah universiti yang mencipta makna.

Program diajar dalam:
  • English
  • Russian

Sekolah ini juga menawarkan:

Ijazah Sarjana Muda

Almaty Management University

Program Sarjana Muda adalah program pendidikan tinggi profesional, untuk tempoh empat tahun, dengan pemberian ijazah Sarjana Muda dalam bidang khusus. Di AlmaU terdapat S ... [+]

Program Sarjana Muda adalah program pendidikan tinggi profesional, untuk tempoh 4 tahun, dengan pemberian ijazah Sarjana Muda dalam bidang khusus. Di AlmaU ada Sekolah (fakulti) bidang pengajian yang dapat lebih efisien dan fokus untuk melatih para profesional di berbagai daerah.

Siapa program inigraduan sekolah menengahgraduan kolej

Pendidikan diberikan dalam satu daripada 3 bahasa: Kazakh, Rusia atau Bahasa Inggeris.

Bentuk kajian

sepenuh masa (selepas sekolah dan kolej) dan jarak (selepas kolej untuk khusus berkaitan).

Beban kerja program diukur dalam unit kredit.

Pada pelupusan pelajar:

Bilik darjah dengan peralatan teknikal tinggi, bilik komputer dan sains dengan akses internet percuma (termasuk Wi-Fi), akses ke perpustakaan elektronik jurnal dan buku sains dan penyelidikan terkemuka.Zon Kreatif AlmaU.SukanSpecialty "Marketing"... [-]
Kazakhstan Almaty
Sept. 2019
English,Russian
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Welcome to Almaty!

Eduniversal ENG

Student anthem of Almaty Management University