Almaty Management University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Sejarah AlmaU bermula pada tahun 1988 dengan Sekolah Pengurusan yang kecil, yang menjadi tanda pertama generasi baru pengurus untuk negara muda kita. Pada tahun 1996 , apabila peringkat pertama pembangunan berjaya diselesaikan, Sekolah Pengurus Almaty (ASM) telah diubah menjadi Akademi Perniagaan Antarabangsa (IAB). Dan 25 tahun selepas penciptaan, universiti memasuki seterusnya lingkaran pembangunan yang semakin meningkat - Akademi mendapat status UNIVERSITI . Menurut strategi baru AlmaU, pada 2014 , universiti mengambil kursus mewujudkan model sebuah universiti keusahawanan.

Universiti ini dikreditkan dengan pengurusan pengajaran usahawan Kazakhstani yang pertama, MBA pertama dan program DBA di Kazakhstan, guru terbaik dan graduan yang popular.

AlmaU boleh dipanggil pemandu pendidikan Kazakhstan, sebuah universiti yang sentiasa berada di puncak inovasi pendidikan dan bergerak ke hadapan, menerima cabaran baru dan menawan tinggi baru. Ini terbukti dengan pelbagai anugerah universiti.

Almaty Management University berada dalam kedudukan TOP-3 dari sekolah perniagaan terbaik di Asia Tengah dan Selatan mengikutEduniversal International Ranking Agency (Perancis); TOP - 3 dalam penarafan kebangsaan "Universiti kemanusiaan ekonomi terbaik Kazakhstan", pemimpin dalam pembangunan antarabangsa dan teknologi Internet yang menggunakan dan mempromosikan universiti di ruang Internet mengikut rating IQAA - Agensi Kazakh untuk Jaminan Kualiti Pendidikan, Kazakhstan .

AlmaU adalah universiti yang mencipta makna.

This school offers programs in:
  • English
  • Russian

Lihat Ijazah Sarjana Muda »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Ijazah Sarjana Muda

Program Sarjana Muda: Pemasaran, Kewangan, Pengurusan, Perniagaan Analytics dan Data Besar, Kejuruteraan Perisian

Online Campus Sepenuh masa September 2019 Kazakhstan Almaty + 1 lagi

Program sarjana muda adalah program pendidikan tinggi profesional, untuk tempoh 4 tahun, dengan pemberian ijazah Sarjana Muda dalam bidang khusus. Di AlmaU terdapat Sekolah (fakulti) bidang pengajian yang dapat lebih cekap dan fokus untuk melatih para profesional di berbagai bidang. [+]

Program sarjana muda adalah program pendidikan tinggi profesional, untuk tempoh 4 tahun, dengan pemberian ijazah Sarjana Muda dalam bidang khusus. Di AlmaU terdapat Sekolah (fakulti) bidang pengajian yang dapat lebih cekap dan fokus untuk melatih para profesional di berbagai bidang.

Siapa program ini untuk:

graduan sekolah menengahgraduan kolej

Pendidikan diberikan dalam satu daripada 3 bahasa: Kazakh, Rusia atau Bahasa Inggeris.

Bentuk pengajian - sepenuh masa (selepas sekolah dan kolej) dan jarak (selepas kolej untuk khusus berkaitan).

Beban kerja program diukur dalam unit kredit.

Pada pelupusan pelajar:

Bilik darjah dengan peralatan teknikal tinggi, bilik komputer dan sains dengan akses internet percuma (termasuk Wi-Fi), akses ke perpustakaan elektronik jurnal dan buku sains dan penyelidikan terkemuka.Zon Kreatif AlmaU.SukanSpecialty "Marketing"... [-]

Video

Welcome to Almaty!

Eduniversal ENG

Student anthem of Almaty Management University