Baca keterangan rasmi

Dunia moden memerlukan individu yang berilmu, menyesuaikan diri, dan fleksibel dengan kemahiran yang sentiasa berubah-ubah. kurikulum unik kami cemerlang dalam peranan ini dan membolehkan pelajar untuk pakar dalam pendidikan mereka.

Kerjaya yang berjaya

Pengajar WAS semua profesional dan sangat berjaya dalam bidang masing-masing. Dengan menggunakan pengetahuan mereka, kami menyediakan pelajar-pelajar kita untuk berjaya. fakulti kami akan memberi inspirasi kepada pelajar untuk memenuhi aspirasi kerjaya mereka dan berjaya dalam tenaga kerja.

Fakta ringkas

  • TELAH telah kemudahan pengajaran Apple ditaja jenama baru yang terletak di Fungsi Junction, Whistler.
  • WAS mempunyai jenama makmal pengeluaran baru, bengkel dan bilik darjah dalam kemudahan kami.
  • WAS kursus memberi pelajar kemahiran dunia sebenar dari pakar-pakar kini bekerja di ladang mereka.
  • WAS pelajar hidup, bekerja dan bermain di gunung-gunung, di kampung Whistler dan pengalaman yang terbaik di Pantai Barat.

Ringkasan

Whistler Adventure School membawa pelajar dari seluruh dunia untuk mengalami hidup di pantai barat yang indah British Columbia, Kanada. TELAH terletak beberapa minit dari pangkal kedua-dua Whistler Blackcomb dan gunung-gunung, sebuah resort ski bertaraf dunia yang menjadi tuan rumah Sukan Olimpik Musim Sejuk 2010.

WAS adalah satu kemudahan baru dibuka yang menawarkan pensijilan dalam pelbagai mata pelajaran bangunan kerjaya. fakulti kami adalah pakar dalam bidang masing-masing dan telah dipilih berdasarkan pengetahuan khusus dan keupayaan untuk mengajar. bandar-bandar gunung seperti Whistler dan majikan dalam dunia sukan tindakan yang pantas memerlukan pekerja yang mempunyai kemahiran khusus, TELAH menyokong masyarakat dan majikan dengan membuka peluang-peluang latihan yang diperlukan.

WAS menawarkan peluang di luar bilik darjah dengan peluang-peluang kerja koperasi dan penempatan bangunan kerjaya. perjalanan pendidikan anda menikmati semasa bermain di pergunungan dan tinggal di yang memenangi anugerah bandar pelbagai budaya Whistler.

Pelajar boleh melengkapkan kursus individu atau program penuh dengan jadual waktu mereka di seluruh gaya hidup Whistler mereka.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Welcome to Whistler

Introduction to Whistler Adventure School