St. Francis Xavier University Gerald Schwartz School of Business

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Sekolah Perniagaan Gerald Schwartz StFX menghasilkan beberapa pemimpin perniagaan dan industri yang paling berpengaruh di dunia. Kami berbangga mempunyai reputasi yang sangat baik untuk pengajaran dan kepimpinan dalam bidang perniagaan seperti penyelidikan, pemasaran, perakaunan, dan keusahawanan - hanya untuk menamakan beberapa.

Pemburu Race / Unsplash

Apa sahaja impian dan rancangan yang anda miliki untuk masa depan, Sekolah Perniagaan Gerald Schwartz boleh melengkapkan anda dengan pengetahuan dan kemahiran yang anda perlukan untuk ke sana.

Menyediakan anda untuk Dunia Nyata

Sekolah Perniagaan Gerald Schwartz dengan bangganya menawarkan ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (BBA), dengan tujuh aliran besar utama dan kepujian:

  • Perakaunan
  • Enterprise Systems
  • Keusahawanan
  • Kewangan
  • Perniagaan Antarabangsa
  • Pengurusan dan Kepimpinan
  • Pemasaran

Tidak kira aliran mana yang anda pilih, anda akan mempelajari kemahiran, perspektif dan sikap yang anda perlukan untuk menjadi pemimpin yang berkesan pada hari ini - dan esok - persekitaran perniagaan global.

Pembelajaran Hands-on. Kemudahan-kemudahan terkini

Di StFX, anda akan melakukan lebih daripada sekadar pergi ke kelas - anda akan menjadi tawa dalam peluang pembelajaran secara langsung. Belajar dari fakulti peringkat tinggi , anda akan menyambungkan kerja anda kepada cabaran kehidupan sebenar melalui kajian kes interaktif, simulasi perniagaan, penceramah tetamu dan bengkel. Anda juga boleh memilih dari pelbagai latihan praktikal dan pilihan ko-op , di mana anda akan menggabungkan aktiviti kelas dengan pengalaman bekerja berbayar.MBM / Unsplash

Dan, anda akan melakukan semuanya dalam $ 23 juta Gerald Schwartz School of Business , sebuah kemudahan akademik yang luar biasa dengan bilik darjah moden, ruang istirahat untuk kerjasama, dan ciri seperti Jonathan Deitcher Financial Trading Room . Dibuka pada tahun 2015, ruang perdagangan menyusun persekitaran perdagangan kewangan sebenar, lengkap dengan akses kepada data pasaran, laporan kewangan korporat dan teknologi perdagangan yang digunakan oleh organisasi kewangan dunia sebenar. Hands-on, pembelajaran pengalaman yang terbaik!

Lokasi

Antigonish

Gerald Schwartz School of Business

Alamat
3090 Martha Drive
B2G 2W5 Antigonish, Nova Scotia, Kanada
Telefon
+1 (902) 867-2167

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami