Baca keterangan rasmi

AACSB Accredited

Sebagai pereka inovasi utama dalam pendidikan global, Fairleigh Dickinson University mencari jalan baru untuk menawarkan peluang-peluang pembelajaran yang unik kepada pelajar-pelajar di seluruh dunia. kampus terbaru Universiti dibuka pada tahun 2007 di Vancouver, British Columbia. Terletak di barat Kanada berhampiran sempadan Amerika Syarikat, Vancouver adalah salah satu bandar yang paling indah, kosmopolitan dan pelbagai budaya di dunia.

The Vancouver Campus menawarkan pelajar satu daripada beberapa peluang untuk mendapatkan ijazah kolej Amerika semasa belajar di Kanada. Semua program ijazah yang ditawarkan di Kampus Vancouver telah diberi kuasa oleh British Columbia Kementerian Pelajaran Lanjutan. Fairleigh Dickinson University - Vancouver mengalu-alukan pelajar dari seluruh dunia untuk mewujudkan persekitaran pembelajaran yang pelbagai budaya. Vancouver menawarkan sumber kepada pelajar yang memerlukan sokongan tambahan dalam membangunkan kemahiran bahasa Inggeris mereka sebelum memulakan pengajian ijazah.

Mengapa Fairleigh Dickinson? Fairleigh Dickinson University ialah pusat kecemerlangan akademik khusus untuk penyediaan warga dunia melalui pendidikan global. Universiti berusaha untuk menyediakan pelajar dengan pemahaman pelbagai disiplin, antara budaya dan etika perlu untuk mengambil bahagian, memimpin dan berjaya dalam pasaran global idea, perdagangan dan kebudayaan.

Ditubuhkan pada tahun 1942, FDU adalah Universiti swasta yang terbesar di New Jersey, yang menyajikan hampir 12,000 pelajar siswazah dan sarjana muda, termasuk lebih daripada 1,000 pelajar antarabangsa dari seluruh dunia. dua kampus AS University adalah di utara New Jersey, yang berdekatan dengan New York City. Selain Campus Vancouver, Universiti memiliki dan mengendalikan kampus di Wroxton, England.

The Vancouver Campus dikendalikan melalui Fairleigh Dickinson University of British Columbia Foundation, yang merupakan entiti bukan untuk keuntungan di British Columbia, Kanada.

Pentauliahan dan Kelulusan Universiti yang diiktiraf oleh Syarikat Suruhanjaya Tengah Pendidikan Tinggi dan dilesenkan oleh Negeri New Jersey Suruhanjaya Pendidikan Tinggi. Silberman College FDU Pentadbiran Perniagaan memegang akreditasi berprestij oleh AACSB International - Persatuan untuk Advance Collegiate Schools of Business. Banyak program ijazah akademik individu Universiti yang diiktiraf oleh agensi-agensi profesional dan pendidikan yang sesuai.

Istilah "universiti" digunakan di bawah persetujuan bertulis daripada British Columbia Kementerian Pelajaran Advanced berkesan 8 Mei 2006, setelah melalui proses penilaian kualiti dan yang untuk memenuhi kriteria yang ditetapkan oleh kementerian. Fairleigh Dickinson University adalah institusi bukan Kanada yang pertama untuk mendapatkan kelulusan di bawah piawaian ketat yang diguna pakai oleh British Columbia pada tahun 2003.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

BA

Fairleigh Dickinson University, Vancouver Campus

Kawasan Vancouver adalah salah satu destinasi pelancongan yang paling popular di Kanada dan hasilnya lokasi yang kaya dengan peluang kerjaya bagi orang yang mencari peker ... [+]

Pengkhususan Hospitaliti dan Pengurusan Pelancongan A PENDIDIKAN BERKUASA Satu program untuk anda untuk mendapatkan kelayakan yang anda akan perlu untuk memulakan atau pendahuluan dalam kerjaya anda dalam industri yang paling pesat berkembang.

Kawasan Vancouver adalah salah satu destinasi pelancongan yang paling popular di Kanada dan hasilnya lokasi yang kaya dengan peluang kerjaya bagi orang yang mencari pekerjaan dalam industri hospitaliti dan pelancongan. Ijazah Sarjana Muda Sastera dalam Pengajian Individual (BAIS) program menyediakan peluang yang ideal untuk kedua-dua individu yang ingin mempersiapkan diri untuk kerjaya dalam industri hospitaliti dan pelancongan dalam atau luar negara, dan bagi mereka kini bekerja di industri yang ingin mendapatkan ijazah sarjana muda untuk kemajuan dalam profesion mereka. Pada FDU Vancouver, anda boleh mendapat kelayakan pendidikan yang diperlukan untuk kerjaya yang memuaskan dalam industri hospitaliti melalui program khusus yang ditawarkan oleh Sekolah Antarabangsa universiti itu Hospitaliti dan Pengurusan Pelancongan.... [-]

Kanada Vancouver
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
120 jam
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

BSc

Fairleigh Dickinson University, Vancouver Campus

Kepekatan Perniagaan Antarabangsa menyediakan pelajar untuk memahami dan mengambil bahagian secara berkesan dalam pengurusan firma-firma perniagaan yang beroperasi dalam ... [+]

Kepekatan Perniagaan Antarabangsa menyediakan pelajar untuk memahami dan mengambil bahagian secara berkesan dalam pengurusan firma-firma perniagaan yang beroperasi dalam persekitaran yang multinasional. Kursus mengkaji teori-teori yang mendalam dan konsep yang berkaitan dengan menjalankan perniagaan di arena global yang kompetitif digunakan. kursus perniagaan antarabangsa termasuk: Perniagaan Antarabangsa, Pengurusan Antarabangsa, Pemasaran Antarabangsa, dan Perdagangan Antarabangsa.

Sorotan Program Perniagaan Peluang Internship

Pada tahun terakhir pengajian, pelajar berpeluang untuk mengikuti magang sama ada untuk kredit atau tidak untuk kredit. Ini mempunyai banyak manfaat kerana ia membolehkan mereka untuk menimba pengalaman kerja yang berharga, membangun dan membina kemahiran, mendapatkan kaki di pintu di sebuah syarikat, dan lain-lain... [-]

Kanada Vancouver
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
150 jam
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Fairleigh Dickinson University, Vancouver Campus

Program Sarjana Muda Sains (BS) Teknologi Maklumat (IT) menawarkan kurikulum disiplin memberi tumpuan kepada Teknologi Maklumat dan Sains Komputer. Di samping itu, progra ... [+]

Program Sarjana Muda Sains (BS) Teknologi Maklumat (IT) menawarkan kurikulum disiplin memberi tumpuan kepada Teknologi Maklumat dan Sains Komputer. Di samping itu, program ini adalah unik kerana ia memasukkan topik akademik tradisional dengan canggih dan amalan IT semasa dan teknologi.

Matlamat menyeluruh program ini adalah untuk menyediakan pelajar dengan luas, pengetahuan bersepadu IT termasuk komunikasi, rangkaian komputer, sistem berasaskan komputer, pengurusan pangkalan data, pembangunan perisian, pembangunan laman web, media digital dan penerbitan elektronik. Pelajar-pelajar belajar bagaimana untuk menilai teknologi semasa dan baru; mengenal pasti keperluan pengguna; reka bentuk antara muka mesra pengguna; memohon, mengkonfigurasi dan menguruskan teknologi; dan menilai kesan teknologi ke atas individu, organisasi dan masyarakat.... [-]

Kanada Vancouver
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
122 jam
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Fairleigh Dickinson University Vancouver
Alamat
842 Cambie St Vancouver, BC V6B 2P6 Canada
V6B 2P6 Vancouver, British Columbia, Kanada
Website
Telefon
+1 604-682-8112