Baca keterangan rasmi

WINGS Antarabangsa

PENGAJIAN PROFESIONAL

Terima kasih kerana minat anda dalam pengajian separuh masa dan program pendidikan lanjutan di Wismar Universiti Sains Gunaan (Jerman). Wismar University adalah pendidikan dan penyelidikan institusi maju dan inovatif dengan lebih daripada 100 tahun kecemerlangan akademik. Ia adalah sebuah universiti antarabangsa yang amalan dan berorientasikan perniagaan dengan lebih daripada 8,500 pelajar yang menuntut di kedua-dua kampus dan melalui masa dalam talian atau sebahagian.

WINGS - Wismar Antarabangsa Pengijazahan Perkhidmatan Syarikat yang ditubuhkan pada tahun 2004 - menawarkan talian tambahan-pekerjaan dan program sambilan serta disahkan pendidikan lanjutan untuk profesional yang bekerja. bidang pengajian yang disediakan termasuk perniagaan, teknologi dan reka bentuk dengan sebuah kolej negeri sijil pendidikan lebih lanjut. Dengan kira-kira 4,500 pelajar separuh masa dan 650 peserta melanjutkan pelajaran di sepuluh lokasi di seluruh negara serta Berlin dan Munich, WINGS adalah salah satu pembekal pembelajaran jarak jauh negeri utama di Jerman. WINGS kini juga menawarkan pengajian separuh masa antarabangsa untuk profesional di pusat-pusat pengajian di Cape Town, Bangkok, Singapura dan Surabaya.

Oleh kerana beberapa kenalan di Eropah, wilayah Baltik, Amerika, Amerika Latin, Asia dan khususnya Selatan-Timur-Asia, pelbagai ciri-ciri budaya boleh tersendiri dijumpai di dalam kaedah penyelidikan dan pengajaran kami. Pada masa ini terdapat pelajar dari seluruh dunia yang mengambil bahagian dalam kajian separuh masa kami untuk profesional.

Program diajar dalam:
  • English
  • Jerman
Pada masa ini tidak ada program untuk dipaparkan

Sila menapis carian di atas, lihat kategori popular kami di bawah atau melakukan carian kata kunci.


... or simply by choosing your degree:

Hochschule Wismar - Mit allen Wassern gewaschen.