Baca keterangan rasmi

Belajar di Kolej Perniagaan Antarabangsa Cambridge

Pada masa ini, Cambridge Business College International menawarkan 4 kursus yang berlainan.

Tiga kajian ini dijalankan Kerjasama dengan Anglia Ruskin University di Cambridge / England. Apabila kajian BA (Kepujian) Perniagaan Communication International, 5 dan semester 6 di University of Central Lancashire di Preston / England selesai.

Tidak kira di mana saja anda pilih, anda akan, mengharapkan keselamatan dalam berurusan dengan pekerja dan kumpulan pekerja anda dalam kerja anda untuk syarikat.

Melalui kajian anda dalam kumpulan seminar di mana anda bekerja rapat dengan pelajar-pelajar untuk belajar dan mengamalkan kerja berpasukan yang membina.

Kerja berpasukan adalah penting dan sangat dicari-kemahiran sosial yang anda boleh mendapatkan melalui ceramah-ceramah dan membaca sedikit, tetapi yang paling berguna dalam kumpulan kajian anda.

The Cambridge Kolej Perniagaan Antarabangsa adalah satu kebimbangan, anda juga bersedia untuk peranan anda sebagai pemimpin masa depan semasa belajar.

Dengan membuat pembentangan dan persembahan kertas seminar, sebagai sebahagian daripada pelajaran dalam kumpulan semester anda, kami akan memberikan anda peluang untuk mengamalkan ucapan luar dan ceramah - sudah tentu juga dalam bahasa Inggeris, supaya anda berasa selamat dalam komunikasi dan persembahan antarabangsa.

Pengalaman menunjukkan bahawa anda di sini semakin kedaulatan dan ketenangan. Hartanah yang anda perlu dalam aktiviti profesional masa depan anda dan lokasi.

tiket anda untuk pengurusan antarabangsa

Yang pertama 4 semester pengajian ijazah anda mengambil tempat di Freiburg di Kolej Perniagaan Antarabangsa Cambridge.

Untuk 5 dan semester 6 perubahan berlaku di Anglia Ruskin University di Cambridge / England atau UCLan University of Central Lancashire di Preston / England (Program "International Business Communication").

Sarjana Muda Sastera / Ijazah Sarjana Muda Sains dengan tambahan "Kepujian", yang anda akan menamatkan pengajian anda di Anglia Ruskin University, Cambridge dan University of Central Lancashire di Preston / England, menawarkan satu kajian antarabangsa dengan kerjaya terbaik untuk anda masa depan.

program A lepasan ijazah Master boleh disiapkan dalam Cambridge atau Preston, dalam tempoh hanya 1 tahun selepas ijazah sarjana muda berjaya.

Belajar BA / B.Sc., selesai dengan diploma universiti British, yang dianugerahkan oleh Universiti Negeri di England dalam satu majlis, yang "Graduation". Untuk tujuan ini, biasanya juga ahli keluarga dan rakan-rakan yang dijemput.

The Cambridge Business College International, menyediakan anda semasa pengajian anda sebelum peranan masa depan anda sebagai pemimpin.

Moden, suasana yang mesra dan bangunan tradisi yang kaya

Satu perkara yang pasti: Suasana yang menyenangkan menyumbang kepada kejayaan kajian anda di.

The Cambridge Kolej Perniagaan Antarabangsa ditempatkan di sayap timur bangunan Hermann Herder Verlag.

The Freiburg umumnya "Herderbau" kata firma penerbitan menguasai daerah Freiburg Neuburg. Ia dibina pada tahun-tahun 1910-1912 mengikut reka bentuk dan idea arkitek Max Meckel dalam gaya Neo-Baroque dan menduduki seluruh persegi jalan. Dari sini anda boleh mencapai dalam hanya beberapa minit pusat bandar universiti Freiburg.

Bilik-bilik yang terang dan moden dilengkapi kuliah, bilik rehat yang luas dengan dapur kecil, kawasan tempat duduk yang selesa dan ruang komputer moden, akan memberikan kajian yang berjaya dalam suasana yang selesa.

Bandar meriah di Freiburg dengan bakat Mediterranean mempunyai banyak untuk ditawarkan

acara kebudayaan banyak, kafe yang selesa di bandar lama, taman-taman bir di bawah pokok-pokok tua besar, hospitaliti Baden dan tidak kurangnya sifat yang menawan di Black Forest - Freiburg adalah dalam semua musim sebuah bandar yang sangat sesuai didiami dan dicintai.

Juga berkaitan dengan masa depan anda menawarkan Freiburg, terletak di tengah-tengah segitiga sempadan di mana Jerman, Perancis dan Switzerland bertemu, cara yang optimum untuk menimba pengalaman antarabangsa.

Bandar ini menggunakan lokasi strategik mereka bagi kerjasama ekonomi antara negara dalam "Regio", terutama dengan bandar-bandar Colmar (F) dan Basel (CH), di mana syarikat-syarikat global utama adalah berdasarkan.

Selamat datang ke Kolej Perniagaan Cambridge International!

Program diajar dalam:
  • English
  • Jerman

Sekolah ini juga menawarkan:

BA

Cambridge International Business College

"Komunikasi Perniagaan Antarabangsa" adalah kursus kajian untuk orang dengan kreativiti, bakat organisasi, kegembiraan dan bakat dalam berurusan dengan orang - ... [+]

"Komunikasi Perniagaan Antarabangsa" adalah kursus kajian untuk orang dengan kreativiti, bakat organisasi, kegembiraan dan bakat dalam berurusan dengan orang - dan terutama dengan minat di negara dan budaya lain.

Kandungan kajian menggabungkan beberapa bahasa asing, komunikasi antara budaya, pemasaran, pengetahuan perniagaan dan kerja berpasukan agar dapat menyediakan graduan secara maksimal untuk kerja antarabangsa mereka.

Kajian ini berlangsung selama 3 tahun dan dibahagikan kepada 2 fasa kajian, yang membina satu sama lain:

2 tahun pertama (Tahap 1 dan Tahap 2) kajian berlangsung di Freiburg.

Selain bahasa Inggeris, anda akan belajar dua lagi bahasa asing - Perancis dan Sepanyol. Bergantung kepada pengetahuan anda yang terdahulu, anda akan diklasifikasikan dalam bahasa Perancis dan Sepanyol dalam kumpulan belajar yang sesuai, pelajaran pemula juga mungkin.... [-]

Jerman Freiburg
Oktober 2020
English,Jerman
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Cambridge International Business College

Dalam persaingan yang semakin meningkat perusahaan dalam persekitaran pasaran yang global menentukan bukan sahaja kualiti produk dan perkhidmatan melalui kejayaan syarika ... [+]

Dalam persaingan yang semakin meningkat perusahaan dalam persekitaran pasaran yang global menentukan bukan sahaja kualiti produk dan perkhidmatan melalui kejayaan syarikat itu, tetapi lebih dan lebih berorientasikan kumpulan sasaran dan pemasaran yang berkesan.

o akhir ini, kami menyediakan program ijazah pemasaran semua pengetahuan asas yang diperlukan dan aktiviti untuk bekerja dengan jayanya dalam syarikat-syarikat berorientasikan antarabangsa dalam pemasaran dan jualan.

Oleh itu, menawarkan graduan / di dalam selepas tamat pengajian peluang amat cemerlang di peringkat antarabangsa - dan sektor ini bebas.

Kursus ini amat sesuai untuk mereka yang profesional tidak mahu melakukan kepada industri itu sendiri.... [-]

Jerman Freiburg
Oktober 2020
English,Jerman
Sepenuh masa
6 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

BSc

Cambridge International Business College

Kandungan kursus "Pengurusan Antarabangsa" adalah pentadbiran perniagaan tanpa pengkhususan, dengan penekanan kepada aspek antarabangsa pentadbiran perniagaan dan rangkai ... [+]

Kandungan kursus "Pengurusan Antarabangsa" adalah pentadbiran perniagaan tanpa pengkhususan, dengan penekanan kepada aspek antarabangsa pentadbiran perniagaan dan rangkaian.

Bagi graduan / di dalam perlawanan akhir menawarkan pekerjaan dan peluang kerjaya, dan ini sebahagian besarnya bebas daripada keadaan ekonomi industri individu dan ekonomi.

persediaan rapi untuk kepimpinan dan projek tugas-tugas dalam syarikat mewujudkan syarat-syarat bagi aktiviti profesional dalam disiplin pentadbiran perniagaan klasik atau dalam tugas-tugas antara muka (strategi dan perancangan, pemasaran, pembelian, mengawal, perakaunan, logistik, produk dan pengurusan projek).

Program ijazah Bacelor Sains (Kepujian) "Pengurusan Antarabangsa" dilakukan di Kolej Perniagaan Antarabangsa Cambridge dengan kerjasama Anglia Ruskin University di Cambridge / England.... [-]

Jerman Freiburg United Kingdom Cambridge
Oktober 2020
English,Jerman
Sepenuh masa
6 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Cambridge International Business College

Perjalanan dan pelancongan Pasaran pada masa ini pada enjin ekonomi antarabangsa yang penting dan membuka prospek kerjaya baru. ... [+]

Perjalanan dan pelancongan Pasaran pada masa ini pada enjin ekonomi antarabangsa yang penting dan membuka prospek kerjaya baru.

Selain pakej pelancongan klasik sentiasa bentuk riadah dan perancangan bercuti baru muncul. Pengetahuan asas yang sangat diperlukan daripada penjajaran antarabangsa pentadbiran perniagaan menyertai program ini dengan pelbagai topik perjalanan dan pelancongan.

Ijazah Sarjana Muda Sains (Kepujian) "Pengurusan Pelancongan" di Freiburg dan Cambridge mengambil sejumlah 3 tahun dan dibahagikan kepada dua peringkat pengajian yang membina antara satu sama lain: Yang pertama 2 tahun pengajian akan diadakan di Kolej Perniagaan Antarabangsa Cambridge di German.... [-]

Jerman Freiburg
Oktober 2020
English,Jerman
Sepenuh masa
6 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu