NUCB

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Nagoya Jepun - Hati Asia Timur

Terletak di tengah-tengah Asia Timur, Jepun terdiri daripada empat pulau utama dengan penduduk lebih dari 126 juta. Dikenali untuk pendidikan lanjutannya, Jepun memiliki pemenang hadiah Nobel tertinggi di mana-mana negara Asia, dan yang kedua tertinggi di mana-mana negara sejak 2000. Jepun adalah ekonomi negara ketiga terbesar di dunia, dengan Greater Nagoya, pusat pembuatan ketukangan , menghasilkan hampir 1% daripada KDNK dunia setiap tahun. Sebagai bandaraya ketiga terbesar di Jepun, Nagoya terletak di antara Tokyo dan Kyoto dan terkenal dengan kedekatannya dengan banyak tarikan alam semulajadi dan tempat pelancongan dan merupakan tempat yang baik untuk belajar dan menikmati masa anda di Jepun.

Pengalaman yang tidak dapat dilupakan di Jepun

Belajar di Jepun menawarkan pengalaman menarik untuk pelajar antarabangsa yang akan membantu anda mengembangkan diri sebagai orang dan melihat perkara-perkara dari perspektif baru. Jepun adalah salah satu negara paling selamat di dunia dan dikenali sebagai pendidikan bertaraf dunia di canggih inovasi. Dikelilingi oleh landskap semulajadi yang menakjubkan, empat musim berbeza yang menakjubkan, budaya yang kaya dan masakan yang luar biasa, anda boleh memastikan bahawa masa anda di sini akan diingati. Dengan lebih 250,000 pelajar antarabangsa dan meningkat, Jepun adalah salah satu destinasi paling popular untuk pelajar antarabangsa.

Kampus

Ciri utama kampus Nisshin kami ialah kemudahan pendidikan dan kemudahan sukan di kampus tunggal yang membawa kepada kehidupan pelajar yang aktif. Kampus utama adalah kira-kira 1.5 kali saiz Tokyo Disneyland dan dikelilingi oleh alam yang indah.

Penggajian

Kami mempunyai kadar kejayaan 99.2% pekerjaan dengan pasukan berdedikasi untuk membantu para pelajar mencari kerjaya mereka. Kami juga mempunyai pilihan

Sehingga 2017, NUCB telah menubuhkan perkongsian pertukaran pelajar dengan 130 sekolah perniagaan utama di 54 negara. Di bawah program pertukaran pelajar, pelajar dapat menambah dimensi baru dalam pembangunan profesional. Yuran pengajian di sekolah rakan kongsi diketepikan dan pelajar dalam kedudukan akademik yang cemerlang layak mendapatkan biasiswa tambahan untuk menampung kos perjalanan dan perbelanjaan hidup.

Lokasi

Nagoya

Alamat
470-0193 Nagoya, Prefektur Aichi, Jepun

Akreditasi