University of the Commonwealth Caribbean

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

UCC - Tradisi Kecemerlangan

UCC adalah / diiktiraf institusi affiliate daripada University of London. program UCC juga diiktiraf oleh badan akreditasi serantau yang diiktiraf dan dianggap sebagai salah satu universiti swasta terkemuka di Caribbean. UOL di peringkat antarabangsa yang diiktiraf dan diiktiraf sebagai salah satu universiti yang paling berprestij di dunia.

SIAPA KITA

The University of the Caribbean Komanwel (UCC) adalah institusi swasta yang terbesar di Jamaica dan merupakan anggota Pertubuhan Negara-negara Amerika (OAS) Consortium.

Pada tahun 2002, Institut Sains Pengurusan (IMS - est. Januari 1992) bergabung dengan Institut Pengurusan dan Pengeluaran, (IMP - est. Januari 1976) untuk mewujudkan UCC, kemudahan pengajian tinggi utama memberi ruang individu keupayaan untuk mengikuti impian akademik mereka melalui pilihan pengajian fleksibel dan mudah pilihan pembayaran percuma.

APA YANG KITA LAKUKAN

Kami bangga dalam menyediakan pelajar dengan program pendidikan bertaraf dunia dan fakulti yang terlatih dan berkelayakan. menawarkan program kami berdasarkan piawaian antarabangsa dan direka supaya graduan kita boleh bersaing dalam pasaran global yang pantas.

MANA BERLAKU

jangkauan kita melangkaui pantai Jamaica. Kami bekerjasama dengan institusi pengajian tinggi yang sangat terkenal di peringkat serantau dan global untuk membawa bersama-sama pelbagai pelbagai peluang kepada semua bakal pelajar-pelajar.

This school offers programs in:
  • English

Lihat BScs » Lihat Health Pre-Meds » Lihat Health M.D. » Lihat Kursus » Lihat MBA »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

BSc

Bachelor of Science in Business Administration

Online & Campus Combined Sepenuh masa Sambilan 4 - 5  January 2019 Jamaika Kingston + 1 lagi

[+]

Kemasukan matang: Mesti bekerja selama 5 tahun atau lebih, pada usia minimum 25 tahun, Mengirim kelayakan akademik, resume terperinci, surat pekerjaan dan 3 Rujukan Profesional.

[-]

Ijazah sarjana sains dalam pengurusan pengeluaran dan operasi

Campus Sepenuh masa Sambilan September 2018 Jamaika Kingston + 1 lagi

Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Pengurusan Pengeluaran dan Operasi mempunyai asas yang kuat berkaitan dengan modul teras, dengan modul khusus yang memberi tumpuan kepada Pengeluaran dalam persekitaran pembuatan dan Pengurusan Operasi. [+]

Kursus Ijazah Sarjana Muda 4 Tahun

Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Pengurusan Pengeluaran dan Operasi mempunyai asas yang kuat berkaitan dengan modul teras, dengan modul khusus yang memberi tumpuan kepada Pengeluaran dalam persekitaran pembuatan dan Pengurusan Operasi.

Ijazah Sarjana Muda Sains ini adalah program selama 4 tahun. Anda mempunyai pilihan untuk memilih kursus atau modul anda, supaya kursus pengajian anda diselesaikan melalui kelas pada waktu siang, petang atau pada hari Ahad.

Pelajar mempunyai pilihan untuk menerima anugerah Associate of Science in Analytical Production & Operations award, selepas 2 tahun belajar (64 jam kredit) dalam program ini.

Objektif Kursus ... [-]

Sarjana Muda Sains dalam Teknologi Maklumat

Online & Campus Combined Sepenuh masa Sambilan 4 - 5  January 2019 Jamaika Kingston + 1 lagi

Ijazah Sarjana Muda Teknologi Maklumat merangkumi kurikulum akademik bulat yang dilengkapi dengan kerja praktikal. Kemahiran diajar dalam konteks yang membolehkan mereka dipindahkan ke persekitaran kerja dan pelajar menunjukkan kesediaan mereka dengan menyelesaikan projek yang menyelesaikan masalah dunia sebenar. [+]

Penerangan Program

Ijazah Sarjana Muda Teknologi Maklumat merangkumi kurikulum akademik bulat yang dilengkapi dengan kerja praktikal. Kemahiran diajar dalam konteks yang membolehkan mereka dipindahkan ke persekitaran kerja dan pelajar menunjukkan kesediaan mereka dengan menyelesaikan projek yang menyelesaikan masalah dunia sebenar. Kandungan dan tumpuan program sentiasa dimaklumkan oleh amalan semasa dalam bidang melalui pendekatan penyertaan yang termasuk input daripada pelajar, fakulti, dan lembaga nasihat kami. Kurikulum mencerminkan apa yang berkaitan dengan industri teknologi maklumat dan merupakan kursus yang ketat yang mengimbangi kecekapan profesional dan kebolehan akademik.

Program ini bertujuan untuk menghasilkan graduan yang mempunyai pengetahuan teknikal, perniagaan dan interpersonal, kemahiran, dan kecekapan untuk membuat sumbangan penting dalam industri teknologi maklumat secara nasional, serantau dan global. Graduan program sarjana empat tahun bersedia untuk pekerjaan sebagai pengaturcara komputer, penganalisis sistem atau pentadbir rangkaian. Program ini juga dirancang bahawa selepas dua tahun dan satu penggal, pelajar boleh lulus dengan Ijazah Bersekutu dalam Sistem Maklumat Pengurusan, dilengkapi untuk pekerjaan peringkat kemasukan sebagai pengaturcara junior, penulis teknikal atau juruteknik komputer. Kesediaan kerja adalah matlamat yang penting, sehingga tujuan sukatan pelajaran ini dimaksudkan untuk mencerminkan kompetensi yang berkaitan dengan pekerjaan.... [-]


Video

Study Jamaica

Contact
Alamat lokasi
University of the Commonwealth Caribbean - Main Academic Campus: 17 Worthington Avenue
Kingston, St. Andrew Parish, JM