John Cabot University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

iJohn Cabot Unalt = "iversalt =" ity, diasaskan alt = "pada tahun 1972, alt =" adalah Ameralt = "ican lalt =" iberal arts unalt = "iversalt =" ity offeralt = "the undergraduate degrees to Englalt = talkalt = "pelajar dari seluruh dunia" di tengah-tengah Rom, dikelilingi oleh budaya, berhenti = "istory, seni, busalt =" iness, dan polalt = "italt =" ics .

Pelajar belajar alt = "dalam kelas kecil dari profesor yang bertindak sebagai mentor, mendorong" = ing jantan = "italogue dan usalt =" ing calt = "ity Rom sebagai makmal =" makmal. Anda tidak mempunyai "oportunalt =" ies untuk alt = "internshalt =" ips di multalt = "inatalt =" ions companalt = "ies, alt =" internatalt = "ions organalt =" izatalt = "ion muzium, serta opportunalt = "italt =" ies untuk belajar dan perjalanan di seluruh Eropah dan seterusnya.

Alumni JCU diterima untuk sekolah siswazah berprestij di seluruh dunia seperti Columbia University, London School of Economics, dan University of Oxford.

Pelajar juga memulakan kerjaya di syarikat multinasional utama, kewangan

institusi, organisasi kebudayaan, dan organisasi media, termasuk Bloomberg, Harga Waterhouse Cooper, IBM, Program Makanan Dunia, Bank Dunia, dan Liga Negara Arab.

Lokasi

Rom

John Cabot University

Alamat
John Cabot University
Via della Lungara, 233

00165 Rom, Lazio, Itali
Telefon
+39 0668 19121

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami