Tel Aviv University - International Office

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Universiti Tel Aviv

Tel Aviv University adalah Israel'S terkemuka pusat pengajian tinggi, merupakan di antara universiti terkemuka di dunia. Tel Aviv University menyediakan pendidikan untuk 30,000 pelajar, 2000 yang antarabangsa. Ia terdiri daripada 126 sekolah dan jabatan-jabatan di seluruh spektrum sains, kemanusiaan dan kesenian, dan kampus yang dinamik dan pelbagai dimensi seperti Israel sendiri.

Tel Aviv University terletak di ibu negara Israel inovasi dan budaya. Disenaraikan sebagai salah satu daripada 10 bandar-bandar utama di dunia, Tel Aviv terkenal dengan suasana keusahawanan dan gaya hidup sosial yang menarik, yang adalah tetapan yang sempurna untuk pengalaman seumur hidup.

Ia adalah salah satu pusat penyelidikan paling penting Israel, terlibat dalam lebih daripada 5,000 projek-projek inovatif dalam bidang-bidang klasik yang di ladang canggih dari bioinformatik untuk nanoteknologi. Itulah sebabnya lebih daripada 150 institusi akademik dan korporat terkemuka di dunia kerap melaksanakan program bersama di kampus.

TEL AVIV UNIVERSITI ANTARABANGSA

Tel Aviv University Antarabangsa (TAU) menawarkan program diajar dalam bahasa Inggeris yang memberikan anda akses kepada yang terbaik dalam akademik top-tier TAU dan menyediakan sambungan berhampiran dengan institusi dan syarikat-syarikat di Israel dan seluruh dunia. Anda akan dapat menikmati semua ini di tengah-tengah Tel Aviv, bandar Mediterranean yang kita semua tidak boleh mendapatkan cukup.

Anda akan menikmati "sebenar" Israel dengan tinggal dan belajar bersama Israel. kelas anda akan dipertingkatkan dengan lawatan lapangan, lawatan kebudayaan dan bermalam, acara sosial, dan banyak lagi. Anda juga akan mendapat kepakaran dunia sebenar profesional melalui latihan, ceramah tetamu, dan bengkel dengan beberapa pakar terkemuka Israel. Hab global di kampus, pejabat TAU ​​Antarabangsa adalah rumah anda ketika anda di Tel Aviv. Kakitangan TAU Antarabangsa sentiasa bersedia untuk menjawab soalan-soalan, dan acara-acara yang dianjurkan secara tetap untuk pelajar antarabangsa.

Fakta Universiti Tel Aviv Antarabangsa Pantas

Lebih 2,000 pelajar antarabangsa dari lebih 80 buah negara 15,000 alumni antarabangsa 2 darjah undergrad, 14, program PhD Sarjana 17 program Summer termasuk program rendaman dan akademik Bahasa 9 program di luar negara Kajian dalam bidang yang berbeza peluang latihan dalam bidang yang anda minati program bantuan pelajar komprehensif dan ko-kurikulum

Mengapa TAU? Semak Alumni: Amerika Syarikat:

1 dalam apa-apa langkah yang kompetitif (MD, CPA, LLB, filem, muzik, dan lain-lain)

9 di dunia untuk startups.

Antara alumni TAU anda dapat melihat 30% daripada TLV 100 CEO dan pemimpin dalam semua lapisan masyarakat.

Kami menjemput anda untuk mengkaji semula pelbagai pilihan program kami dan menikmati pengalaman hidup di tengah-tengah Tel Aviv.

This school offers programs in:
  • English

Lihat BAs » Lihat BScs » Lihat Kursus - HealthcareStudies » Lihat Kursus musim panas » Lihat Kursus - AcademicCourses » Lihat MA » Lihat MSc » Lihat LLM » Lihat Sarjana » Lihat MBA »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

BA

B.A. in Liberal Arts

Campus Sepenuh masa October 2018 Israel Tel Aviv-Yafo

[+]

Cara Memohon

Setiap permohonan dinilai secara individu mengikut gred, skor ujian, esei, dan cadangan. Mengikut budi bicaranya, Jawatankuasa Kemasukan juga boleh membuat keputusan untuk menjalankan temu bual peribadi dengan pemohon tertentu. Individu yang tinggal di luar Israel akan ditemuramah melalui Skype atau telefon.

Kos & Pembiayaan

Jumlah di bawah adalah diberikan dalam US $.

TAU International komited untuk menjadikan pendidikan kepada semua pelajar, tanpa mengira latar belakang kewangan mereka, dan beberapa sumber pembiayaan yang ada, termasuk bantuan mengikut keperluan tuisyen, pelan pembayaran tertangguh, dan biasiswa luar. TAU juga mengambil bahagian dalam program pinjaman pelajar persekutuan Amerika Syarikat.... [-]


BSc

BSc in Electrical & Electronics Engineering

Campus Sepenuh masa Sambilan October 2018 Israel Tel Aviv-Yafo + 1 lagi

The B.Sc. [+]

The B.Sc.

Kurikulum

Pengkhususan

komputer Komunikasi Pemprosesan Isyarat Peranti elektronik Kejuruteraan Bahan

Kemasukan

KEPERLUAN

Esei

Setiap permohonan dinilai secara individu mengikut gred, skor ujian, esei, dan cadangan. Mengikut budi bicaranya, Jawatankuasa Kemasukan juga boleh membuat keputusan untuk menjalankan temu bual peribadi dengan pemohon tertentu. Individu yang tinggal di luar Israel akan ditemuramah melalui Skype atau telefon.

Kos & Pembiayaan [-]