Baca keterangan rasmi

Mengapa Pilih Kami

Anda mungkin mempunyai banyak pilihan menghadap anda, tetapi sebelum anda membuat keputusan di mana untuk pergi untuk melengkapkan ijazah anda, pascasiswazah atau kelayakan profesional, di sini adalah beberapa sebab-sebab mengapa anda perlu memilih bebas College Dublin:

Kerana kami komited untuk kecemerlangan akademik

Kami berazam untuk menyediakan semua pelajar-pelajar kita dengan pendidikan ganjaran, profesional, dan kerjaya yang memberi tumpuan kepada kualiti yang sangat tinggi. Ahli fakulti kami komited untuk mengekalkan kecemerlangan akademik bukan sahaja melalui pengajaran yang besar tetapi melalui peribadi, sokongan individu.

Kerana tuisyen kami adalah di antara yang

Pensyarah dan tutor kami adalah antara yang paling dihormati ahli akademik di bidang masing-masing. Saiz kelas yang kecil supaya semua orang boleh menyumbang kepada perdebatan dan perbincangan dan tiada siapa yang ketinggalan.

Oleh kerana keputusan kami adalah antara yang terbaik di negara ini

Pelajar di bebas College Dublin telah mencapai beberapa keputusan cemerlang. Sebagai contoh, kursus Persatuan Undang-undang FE1 Prep kami telah menjadi (2009/2010/2011/2012/2013) terbesar dan paling berjaya di Ireland, menghasilkan 28 individu pertama diletakkan hadiah dan pemenang Overend Scholar untuk markah tertinggi sejak 5 tahun yang lalu .

Kerana kita berada di tengah-tengah pusat bandar yang bertenaga

Bebas College Dublin mempunyai lokasi yang sempurna untuk kehidupan pelajar di Dublin: kami adalah betul-betul di tengah-tengah bandar, dikelilingi oleh tarikan kebudayaan, akademik dan percutian. Kampus kolej mempunyai 22 bilik kuliah seluruh 28,000 kaki persegi ruang pengajaran.

Oleh kerana ini adalah persekitaran pembelajaran yang ideal

Dewan kuliah kami adalah yang dibina khas untuk menawarkan yang terbaik dalam keselesaan, gaya dan teknologi: mereka adalah berhawa dingin dan mempunyai internet kelajuan tinggi wayarles dan rangkaian akses bersama-sama dengan persembahan dan persidangan video peralatan terkini.

Oleh kerana kelayakan anda akan diiktiraf di peringkat antarabangsa

Bebas program College Dublin disahkan kepada piawaian tertinggi di peringkat nasional dan antarabangsa. Kelayakan baru anda bermaksud pencapaian akademik tetapi juga pemahaman yang lebih mendalam tentang subjek anda dari segi praktikal dan ini amat dihargai dalam bidang anda.

Kerana anda akan menikmati masa anda di sini

Apa sahaja subjek dan kelayakan anda pilih, kami berjanji anda akan mempunyai satu pengalaman pembelajaran yang menarik dan mencabar minda di mana anda akan melihat ke hadapan untuk setiap kelas. Kehidupan pelajar anda akan diperkaya bukan sahaja oleh kolej dan kursus ini, tetapi oleh rakan-rakan baru, rakan-rakan dan sebuah bandar yang indah.

Fakulti perniagaan di bebas College Dublin

Fakulti perniagaan di bebas College Dublin didedikasikan kepada penyediaan pendidikan berkualiti tinggi dan latihan bagi membolehkan pelajar untuk menghadapi cabaran-perubahan pesat dan dunia yang lebih global perniagaan. Pelajar ditawarkan pelbagai yang berkembang Program Pembangunan Sarjana Muda, Ijazah Tinggi dan Profesional Berterusan yang diiktiraf yang direka untuk memenuhi keperluan akademik dan kerjaya semasa dan masa depan yang profesional perniagaan kontemporari.

Program-program ini direka untuk menyediakan akses yang fleksibel kepada pelajar dan ahli perniagaan profesional yang ingin mewujudkan asas yang kukuh dalam kajian bidang perniagaan, atau yang ingin meningkatkan peluang pembangunan kerjaya dan kemahiran perniagaan tertentu melalui mengakses paling teori up-to-tarikh dan amalan dalam bidang yang mereka pilih perniagaan.

Kursus perniagaan kami sebahagian besarnya ditawarkan di premis yang lengkap kami di pusat Dublin, dalam persekitaran yang meriah, mesra, progresif dan kosmopolitan. Selain piawaian akademik yang tinggi dan relevan, kami meletakkan penekanan yang besar terhadap kesejahteraan pelajar, dan memastikan pada tahap peribadi bahawa semua yang belajar dengan kami mendapatkan nilai maksimum daripada pengalaman pembelajaran.

Beberapa program kami ditanda aras dengan akreditasi dan pengecualian keperluan profesional dan rangka kerja Masters kami kelayakan menawarkan peluang untuk mendapat dipentaskan lepas ijazah pada kadar yang sesuai untuk setiap pelajar individu.

Walaupun pembelajaran dan pengajaran kami menekankan kepentingan memahami teori Pengajian Perniagaan sebagai satu disiplin, kursus perniagaan kami menyokong ini dengan penggunaan besar pembelajaran berasaskan pengalaman tindakan berpusatkan, "kehidupan sebenar" kajian kes, projek pembelajaran pasukan dan individu "hidup "Projek-projek penyelidikan yang disesuaikan dengan pembangunan kerjaya individu.

Program-program dalam Fakulti Perniagaan yang ditambah dengan pelbagai program tambahan yang disesuaikan yang direka untuk menampung keperluan sektor perdagangan dan perniagaan khususnya PKS, dan lain-lain dalam swasta atau sektor awam. Kami gembira untuk membincangkan bidang-bidang tertentu peruntukan tujuan khas secara langsung dengan pelanggan pentauliahan.

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

Ijazah Sarjana Muda

Independent College Dublin

Program BABS dari program melengkapkan pelajar dengan kemahiran berfikir kritis dan pendidikan berpusatkan tindakan kontemporari mengenai fungsi perniagaan utama dan pelb ... [+]

Program BABS program melengkapkan pelajar dengan kemahiran berfikir kritis dan pendidikan yang berpusat pada tindakan kontemporer mengenai fungsi perniagaan utama dan pelbagai kemahiran teras yang diperlukan untuk berjaya dalam perniagaan dunia yang menuntut dan sentiasa berubah.

Program ini berstruktur dengan cara yang menyediakan setiap pelajar dengan peluang untuk belajar untuk gelar Kepujian pakar dalam Pengajian Perniagaan. Tiga pilihan anugerah laluan pakar ditawarkan untuk menyelesaikan Ijazah Perniagaan Kepujian.

Pilihan kajian jalur ini adalah: - Sarjana Muda Seni (Kepujian) Pengajian Perniagaan - (khusus dalam Pemasaran) - Sarjana Muda Seni (Kepujian) Pengajian Perniagaan - (khusus dalam Perakaunan dan Kewangan) - Sarjana Muda Pengajian Perniagaan (Kepujian) dalam Pengurusan dan Sumber Manusia) Yang penting setiap pelajar mempunyai peluang untuk menekankan pilihan pengajian mereka ketika mereka maju dari tahun pertama hingga tahun kedua dan tahun ketiga dengan gelar kajian perniagaan ini. Oleh itu individu mempunyai fleksibiliti yang besar dalam memilih subjek kajian perniagaan mereka dan dalam merancang pembangunan pendidikan perniagaan sarjana mereka sendiri. Kerana mereka maju melalui program setiap pelajar dapat membuat keputusan yang bermaklumat tentang bidang kepakaran perniagaan dan kepakaran perniagaan mereka yang semakin berkembang dan mampu menyesuaikan diri dengan pemilihan subjek kajian perniagaan mereka dan ke tujuan karir profesional mereka.... [-]

Ireland Dublin
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Independent College Dublin

Objektif utama ijazah pemasaran ini adalah penyediaan rangka pendidikan yang komprehensif yang meliputi keperluan dan operasi semua aspek ... [+]

Objektif utama ijazah pemasaran ini adalah penyediaan rangka kerja pendidikan yang komprehensif yang meliputi keperluan dan operasi semua aspek pemasaran dan fungsi jualan dalam organisasi perniagaan, dan perubahan besar yang berlaku dalam teori dan amalan mereka. Fungsi pemasaran, khususnya, telah menjadi subjek perubahan yang signifikan dalam beberapa tahun terakhir melalui pelbagai perkembangan, misalnya, pertumbuhan pemasaran virus, rangkaian sosial, dan perkembangan yang berkaitan. Matlamat penting program ini adalah untuk menyediakan pelajar asas pengetahuan dan kemahiran yang kukuh untuk membolehkan mereka menjadi profesional pemasaran yang berkesan dalam persekitaran yang berubah-ubah ini.... [-]

Ireland Dublin
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Independent College Dublin

Kedua-dua Perakaunan dan Kewangan adalah komponen utama untuk memastikan kejayaan mana-mana entiti perniagaan. Program ijazah kami menyediakan setiap pelajar dengan penge ... [+]

Kedua-dua Perakaunan dan Kewangan adalah komponen utama untuk mengurus kejayaan mana-mana entiti perniagaan. Program ijazah kami menyediakan setiap pelajar dengan pengetahuan mendalam mengenai bidang perakaunan dan kewangan serta kemahiran praktikal, yang kedua-duanya adalah penting dalam perniagaan dunia yang pesat berubah dan berdaya saing. Ini seterusnya mewujudkan beberapa peluang untuk kemajuan dalam pelbagai organisasi.

Program ini dibina di atas kecekapan teras yang diiktiraf dalam masa yang lama di dalam Kolej Bebas dalam penyampaian dan tuisyen perakaunan dan kewangan berkualiti tinggi. Ini telah memudahkan pembangunan hubungan yang kukuh dengan badan-badan perakaunan profesional utama; Akibatnya ini telah membolehkan pengecualian dari Persatuan Akauntan Bertauliah Bertanggungjawab (ACCA).... [-]

Ireland Dublin
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu