IPMI International Business School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Kini sudah tiba masanya ANDA

IPMI Sekolah Perniagaan Antarabangsa, yang ditubuhkan pada tahun 1984 di Indonesia telah dikenal sebagai sekolah perniagaan terkemuka dalam menyediakan eksekutif kanan untuk pasaran antarabangsa. IPMI adalah perintis dalam eksekutif dan pendidikan MBA di Indonesia; yang pertama di rantau ini untuk mengendalikan pendidikan sepenuhnya di dalam Bahasa Inggeris; pertama untuk menyampaikan program-program MBA di Indonesia; dan yang pertama untuk menggunakan Harvard berasaskan kes pendekatan pedagogi di rantau ini. IPMI berbangga dalam mempunyai base alumni berjaya lebih daripada 2,500 pemimpin perniagaan di Indonesia dan seluruh dunia.

Program IPMI International Business School Sarjana Muda memberikan pengalaman yang unik kepada para pelajar dengan projek-projek antarabangsa sebenar dan projek penglibatan masyarakat sebagai sebahagian daripada pengajian mereka. Pemohon berprestasi tinggi serta graduan akan mempunyai peluang untuk bersaing untuk biasiswa antarabangsa dan Indonesia. IPMI Sekolah Perniagaan Antarabangsa mempunyai berdedikasi pasukan pembangunan kerjaya memastikan pecutan kerjaya yang berjaya anda.

IPMI Antarabangsa Sekolah Perniagaan telah menandatangani MOU (Memorandum of Understanding) untuk perkongsian dengan universiti-universiti berikut:; Melbourne Sekolah Perniagaan di Australia (AACSB program bertauliah dan MBA EQUIS bertauliah); Burgundy Sekolah Perniagaan di Dijon, Perancis (AACSB bertauliah), Audencia Nantes School of Management di Perancis (EQUIS, AACSB dan AMBA bertauliah); Catolica Lisbon Sekolah Perniagaan dan Ekonomi pada Protugal (EQUIS, AACSB, dan AMBA Bertauliah); dan banyak lagi. Belajar di luar negara akan menawarkan pengalaman yang hebat, peluang pembelajaran dan rangkaian unik, selain nilai tambahan ia akan membawa kepada CV dan pembangunan kerjaya seseorang.

Visi

Untuk menjadi sebuah sekolah perniagaan bertaraf dunia terkemuka yang menghasilkan pemimpin transformatif pada tahun 2020

Misi

Sebuah tempat untuk belajar, mencari penyelesaian dan mengembangkan pengetahuan dalam bidang pengurusan Menyediakan pengurusan strategik yang boleh digunakan untuk kerapian akademik dan perniagaan yang relevan dan diiktiraf di peringkat antarabangsa Menyokong pembangunan profesional untuk eksekutif dalam pengurusan dan perniagaan

Nilai

  • Kelas interaktif
  • Passsionate Memudahkan
  • menyedari Belajar
  • Wisdom berwawasan

Lokasi

Jakarta

IPMI International Business School

Alamat
Jl Rawajati Timur I/1
Kalibata,
Jakarta Selatan 12750,
Indonesia

12750 Jakarta, Indonesia
Telefon
+62 21 7978888

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami