The National Management School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Pusat Pengajian Pengurusan Negara telah dimulakan di India, oleh sekumpulan profesor dari universiti-universiti Amerika Syarikat yang ingin menawarkan Pendidikan berkualiti American tinggi di India, Sekurang- yuran berpatutan. NMS bermula dengan tujuan untuk menyediakan pendidikan pengurusan. Selepas itu program-program lain ditambah, dan Pusat Pengajian Pengurusan Negara hari ini adalah inovator dalam menyediakan pendidikan gaya Amerika yang lebih tinggi di India, di kedua-dua Sarjana Muda dan Siswazah peringkat.

The NMS menawarkan bujang American program ijazah 2 + 2 di India dan adalah yang pertama ia adalah jenis! 2 tahun yang dibelanjakan belajar di India dan kemudian memindahkan kepada APA-APA sekolah di Amerika Syarikat untuk 2. 2 + 2 Ijazah Amerika Sarjana Muda baki ditawarkan di India oleh Pusat Pengajian Pengurusan Negara, dengan kerjasama Kolej Broward, Florida.

Kelebihan 2 + 2 Program Ijazah Amerika Sarjana Muda:

Kaji dua tahun di India sebelum memindahkan ke universiti tersebut Jimat sehingga 40% daripada kos ijazah sarjana muda Amerika itu Mendapatkan kemasukan ke universiti dijamin negeri Florida * Masuk ke dalam program Kepujian, dan meningkatkan peluang anda untuk masuk ke universiti-universiti terbaik di dunia Amerika berkelayakan pengajaran fakulti - pendidikan Amerika di India

Kekuatan sekolah adalah hubungan NMS mempunyai dengan universiti-universiti Amerika dan rangkaian luas profesor.

NMS-pejabat di Chennai, India. Kami juga mempunyai kampus di Mumbai - Sekolah Pengurusan Negara - West Campus.

Lokasi

Chennai

Alamat
The National Management School, RR Towers III, TVK Industrial Estate, Guindy,
600 032 Chennai, Tamil Nadu, India

Fort Lauderdale

Alamat
Broward College
7200 Pines Blvd, Pembroke Pines

33024 Fort Lauderdale, Florida, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami