Indian Technical Institute - Management Educational Trainings (ITI MET) and Goa Swiss Institute of Hotel Management (GSIHM)

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

India Institut Teknikal - Pengurusan Pendidikan Latihan (ITI MET) dan Goa Swiss Institute of Hotel Management (GSIHM) adalah untuk menyediakan pendidikan dan peluang kerjaya untuk pelajar India dan antarabangsa dalam bidang Pengurusan Perniagaan, Pengurusan Hospitaliti, Yoga & Naturopati, Fashion & Design program di Goa dan Mumbai, India.

Dari 6 bulan - Sijil, 1 atau 2 tahun - Diploma, Sarjana Muda, Sarjana dan ke PG Ijazah, institut itu mempunyai segala-galanya boleh tawarkan. Apa yang membezakan institut kami dari yang lain adalah kepentingan yang kita berikan kepada latihan praktikal bersama-sama dengan mengekalkan standard akademik teori. Kami mempunyai 20% -80% teori kepada sistem yang praktikal, di mana pelajar mendaftar dalam kajian teori bagi sesuatu semester dan latihan industri di pihak yang lain. Sistem ini boleh digunakan untuk semua kursus dan semua tahun pengajian.

GSIHM mempunyai pengalaman lebih daripada 40 tahun di India dalam bidang pelajar dan latihan korporat. Institut Pengarah, Encik Vijay Mandhyan adalah untuk membawa perubahan dalam sistem pendidikan dengan memberi penekanan lebih kepada pengetahuan praktikal dan pengalaman dalam latihan kerja. 'Tindakan menjadikan tabiat, tabiat menjadikan tingkah laku'.

Program Pengajian

Kami menawarkan sijil (3 atau 6 bulan), diploma (1 atau 2 tahun) dan kursus ijazah dalam:

Pengurusan Perniagaan: Sumber Manusia, Kewangan, Teknologi Maklumat, Marketing & Sales, Operasi Perbankan, Pengurusan Peruncitan, Pengurusan Projek, Pengurusan Kualiti Menyeluruh, Pengeluaran dan Operasi, Keusahawanan. Pengurusan Hospitaliti: Hotel, Event Pengurusan Perniagaan dan Operasi Catering, Restoran Pengurusan Perniagaan, Tourist & Travel Pengurusan Perniagaan, Cruise Line Management & penghantaran, Front-Office, Makanan dan Minuman, Penginapan, Pengemasan, Prinsip Pengurusan. Fesyen & Interior Designing: Fashion & Pengetua Reka Bentuk, Elements Lanjutan Tekstil Sains, Pembangunan Reka Bentuk & Konsep warna, Pemasaran Retail & Merchandising, Design Collection dan Pembentangan, Garment Pemprosesan, Pembinaan, Komputer Designing. Yoga & Naturopati: pendidikan holistik dan tradisional dari India, Yoga Sutra, Asanas, Pranayamas, Kriyas Yoga, Hatha Yoga Pradipika, Yoga Vasistha, Ayurveda, Panchakarma, Naturopati, Kaunseling, Pengucapan Awam, Metodologi Pengajaran, Latihan Mengajar, Anatomy Essential & Fisiologi dan Falsafah.

Kami mengalu-alukan pelajar kedua-dua untuk ijazah (Sarjana Muda) dan lepasan ijazah (PG, Master, MBA) tahap dan program. Kami menyediakan diiktiraf di peringkat antarabangsa dan diberi kuasa oleh Kerajaan India diploma dari Negeri Universiti Terbuka.

Pelajar pengalaman bekerja dalam pasukan dan cabaran komunikasi pelbagai budaya antarabangsa. Pasukan profesional guru-guru India dan antarabangsa melaksanakan program akademik yang digabungkan dengan latihan di hotel-hotel lima bintang.

Institut itu yang berpangkalan di Mumbai dan Goa, India, salah satu tarikan pelancong terbesar di dunia itu sendiri menjelaskan perkaitan kita dengan apa yang kita mengajar. Dengan peningkatan aliran masuk pelancong antarabangsa di Goa, institut itu mengambil inisiatif untuk mengembangkan ia tentu ketersediaan kepada pelajar antarabangsa.

Goa Kampus

Kelas di kemudahan hotel lima bintang, perkhidmatan dan sokongan akademik intensif peribadi kedua-dua daripada kakitangan India dan antarabangsa adalah untuk memaksimumkan pengalaman pembelajaran mereka. Kami menyasarkan perhatian peribadi kepada setiap pelajar, terima kasih kepada pendekatan dual indivi dan saiz kelas yang kecil.

Kampus Mumbai

Kampus Mumbai menawarkan peluang yang dileveraj dan kemudahan yang hebat seperti dapur yang serba lengkap, restoran moden, perpustakaan dipenuhi, makmal tangga, bakeri dan konfeksi, makmal komputer.

Apa yang kami tawarkan kepada Pelajar kami

Pendidikan mampu milik, dengan yuran kurang daripada mana-mana sahaja di dunia yang menawarkan pendidikan yang sama. Satu aliran Inggeris pengajaran, menjadikannya setanding dengan yang belajar di Amerika Syarikat atau di UK. Tempat dengan pasaran pelancongan antarabangsa yang sangat besar, dengan itu membuka peluang pekerjaan. Latihan industri di hotel-hotel utama termasuk dalam kurikulum setiap tahun. Satu pengalaman di lokasi yang eksotik yang menjadikan belajar lebih nikmat.

Lokasi

Mumbai

Goa Swiss Institute of Hotel Management

Alamat
RTO Road, Andheri West, Mumbai-400053
400053 Mumbai, Maharashtra, India
Telefon
(+91) 9881 888 291

Panaji

Alamat
Velho Building, Opp. Municipal Garden, Panjim
Panaji, Goa, India

Saint Petersburg

Alamat
Saint Petersburg, Sankt-Peterburg, Rusia

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: