Baca keterangan rasmi

Pembekal Pendidikan Berjangka Kelas Dunia

Sebagai Kumpulan Pendidikan Antarabangsa, kami teguh dalam komitmen kami untuk menyediakan pelbagai program ijazah sarjana muda dan pascasiswazah kepada komuniti pelajar di seluruh dunia melalui pilihan pembelajaran berasaskan kampus dan campuran menggunakan pusat global kami dan wakil yang diberi kuasa.

Institusi pendidikan kami menawarkan pelbagai program sarjana dan pasca siswazah yang berpusatkan kerjaya dalam Perubatan, Kejururawatan, Farmasi, Pengurusan Perniagaan dan Teknologi Maklumat.

Objektif utama Grup TAU adalah untuk membuat pendidikan kelas dunia dapat diakses dan mampu dimiliki oleh para pelajar di seluruh dunia. Pelajar boleh memilih untuk meningkatkan pengetahuan mereka dalam mod pembelajaran yang mudah tanpa mengorbankan pekerjaan dan masa mereka untuk keluarga.

Kurikulum kami sejajar dan terus ditingkatkan untuk memenuhi keperluan industri yang semakin meningkat dan memperkasakan pelajar kami untuk mencatat masa depan mereka sendiri dalam landskap profesional yang menuntut. Pedagogi yang berfokus kepada pelajar, fasih yang berwibawa dan berpengetahuan, kepelbagaian Intelektual, keterampilan akademik, perhubungan akademik industri yang sihat, magang, program sukarelawan dan sebagainya, adalah sebahagian daripada kehidupan pelajar di Texila.

Dengan hasrat untuk kecemerlangan dan inovasi, Texila American University Group berkomitmen untuk misi untuk membuat perbezaan positif dalam masyarakat dengan memupuk pemimpin pemikiran. Apabila pelajar kami berjaya, masyarakat mendapat manfaat dan negara-negara maju. Bersama-sama, mari kita berusaha untuk mengubah dunia kita menjadi tempat yang lebih baik.

Visi

  • Diiktiraf sebagai pemimpin yang komited terhadap kecemerlangan pendidikan tinggi, penyelidikan dan inovasi yang memenuhi aspirasi masyarakat global

Misi

  • Untuk mentakrifkan semula dan merevolusikan pendidikan antarabangsa dengan menawarkan latihan terkini, moden dan cemerlang dalam bidang Sains Kesihatan, Maklumat
  • Untuk mematuhi piawaian etika, integriti dan penjagaan pesakit yang paling tinggi untuk pelajar dan komuniti secara keseluruhan.
  • Untuk menjadikan Texila American University bangga menjadi universiti yang paling maju di dunia melalui penciptaan, penyebaran dan penggunaan pengetahuan kesihatan yang boleh diambil tindakan.
Programs taught in:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

Live Campus Tour of Texila American University

Hear from our Students