Baca keterangan rasmi

Seinäjoki University of Applied Sciences adalah institusi pengajian tinggi multidisiplin dan pelakon yang cekap dalam pendidikan dan penyelidikan, pembangunan dan inovasi (RDI) di wilayah Ostrobothnia Selatan di Finland Barat.

Bilangan pelajar sepenuh masa adalah 5000 dan ahli akademik dan kakitangan lain 380. Seinäjoki UAS mempunyai 19 program sarjana dan 7 Sarjana. Program tiga darjah sepenuhnya diajar dalam Bahasa Inggeris (Perniagaan Antarabangsa, Kejururawatan dan Ijazah Sarjana dalam Pengurusan Perniagaan Antarabangsa). Juga, program sarjana berganda tersedia dalam bidang teknologi dan perniagaan.

Seinäjoki UAS menyediakan pendidikan yang bertujuan untuk mendapatkan kelayakan profesional peringkat tinggi dalam bidang berikut:

  • Budaya
  • Sains Sosial, Perniagaan dan Pentadbiran
  • Teknologi, Komunikasi dan Pengangkutan
  • Sumber Asli dan Alam Sekitar
  • Perkhidmatan sosial, Kesihatan dan Sukan
  • Pelancongan, Katering dan Perkhidmatan Domestik

Dalam pendidikan dan di R

  • Penyelesaian Makanan Lestari
  • Sistem Cekap Pintar dan Tenaga
  • Individu dan Masyarakat Kebajikan dan Kreatif
  • Keusahawanan, Konsep Perniagaan Baru dan Inovasi Perkhidmatan

Bidang kepakaran ini dibangunkan berdasarkan keperluan serantau dan antarabangsa serta kekuatan khas kami.

Pengantarabangsaan adalah tujuan strategik Seinäjoki UAS

Kami mempunyai kira-kira 200 universiti rakan kongsi di 50 negara yang berlainan di seluruh dunia. Pelajar aktif dan pergerakan akademik, projek RDI dan persidangan antarabangsa merupakan bahagian penting dari aktiviti antarabangsa kami.

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

BBA

Seinäjoki University of Applied Sciences (SeAMK)

Anda akan mendapat gambaran keseluruhan pentadbiran perniagaan dengan tumpuan kepada operasi antarabangsa syarikat dan organisasi. Anda akan mendapat kecekapan dalam mera ... [+]

Adakah anda berminat untuk mempelajari pengurusan perniagaan dan pemasaran antarabangsa di Finland? Sistem pendidikan Finland terkenal dengan kualiti yang tinggi.

Mengambil ijazah Sarjana Muda di SeAMK , Seinäjoki Univeristy of Applied Sciences untuk bersedia untuk tugas menarik dalam perniagaan antarabangsa. Semua kajian dijalankan dalam Bahasa Inggeris dan peluang pertukaran pelajar tersedia di seluruh dunia. Anda juga boleh mendapat keuntungan dari pengaturan berganda dengan institusi rakan kami di Jerman, Republik Czech, Hungary, Lithuania, Rusia, Belanda, China atau Sepanyol.

Sekolah Perniagaan dan Kebudayaan mempunyai lokasi pusat di Seinäjoki di Fram Campus Area. Juga sejumlah besar syarikat yang bekerjasama dengan SeAMK boleh didapati di kawasan Frami. Ini menjadikan kawasan ini sebagai tempat penyelidikan inspirasi dengan penyelesaian teknologi tinggi dan sinergi dari cawangan sains yang lain yang terletak di kawasan itu.... [-]

Finland Seinäjoki
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
42 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Alamat lokasi
Seinäjoki
University of Applied Sciences
P.O. Box 412
FI-60101

Visiting address:
Kampusranta 11, Frami F

Seinäjoki, 60320 FI
Media Sosial