Read the Official Description

Seinäjoki Universiti Sains Gunaan adalah sebuah institusi pelbagai disiplin educationand tinggi pelakon yang cekap dalam bidang pendidikan dan penyelidikan, pembangunan dan inovasi (RDI) di kawasan South Ostrobothnia di West Finland.

Bilangan pelajar sepenuh masa adalah 5000 dan staf akademik dan lain-lain 380. Seinäjoki UAS mempunyai 19 Sarjana Muda dan 7 program ijazah Master. Tiga program ijazah adalah betul-betul mengajar dalam Bahasa Inggeris (International Business, Kejururawatan dan Ijazah Sarjana Pengurusan Perniagaan Antarabangsa). Juga program ijazah double disediakan dalam bidang teknologi dan perniagaan.

Seinäjoki UAS menyediakan pendidikan yang bertujuan untuk peringkat tinggi kelayakan profesional dalam bidang-bidang berikut:

BUDAYA
sains sosial, Perniagaan dan Pentadbiran
Teknologi, Komunikasi dan Pengangkutan
Sumber Asli dan Alam Sekitar
perkhidmatan sosial, Kesihatan dan Sukan
Pelancongan, Catering dan Perkhidmatan Negeri

Dalam pendidikan dan dalam aktiviti R & D Seinäjoki UAS telah tertumpu kepada bidang tumpuan berikut:

Makanan Lestari Solutions
Pintar dan Sistem Tenaga yang cekap
Kebajikan dan Individu kreatif dan Komuniti
Keusahawanan, Konsep Perniagaan Baru dan Inovasi Perkhidmatan

Kawasan-kawasan ini kepakaran sedang dibangunkan berdasarkan keperluan serantau dan antarabangsa dan kekuatan istimewa kami.

Pengantarabangsaan adalah matlamat strategik Seinäjoki UAS

Kami mempunyai kira-kira 200 rakan universiti di 50 buah negara yang berbeza di seluruh dunia. pelajar yang aktif dan mobiliti akademik, projek RDI dan persidangan antarabangsa adalah bahagian yang penting dalam aktiviti antarabangsa.

Programs taught in:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

BBA

Seinäjoki University of Applied Sciences (SeAMK)

Anda akan mendapat gambaran keseluruhan pentadbiran perniagaan dengan memberi tumpuan kepada operasi antarabangsa syarikat dan organisasi. Anda akan mendapat kecekapan da ... [+]

Adakah anda berminat untuk belajar pengurusan perniagaan dan pemasaran antarabangsa di Finland? Sistem pendidikan Finland terkenal dengan kualiti yang tinggi.

Mengambil ijazah Sarjana Muda di SeAMK, Seinäjoki Univeristy Sains Gunaan supaya disediakan bagi tugas yang menarik dalam perniagaan antarabangsa. Semua kajian yang dijalankan dalam bahasa Inggeris dan peluang untuk pertukaran pelajar boleh didapati di seluruh dunia. Anda juga boleh mendapat keuntungan daripada urusan ijazah berganda dengan institusi rakan kongsi kami di Jerman, Republik Czech, Hungary, Lithuania, Rusia, Belanda, China atau Sepanyol.

Sekolah Perniagaan dan Kebudayaan mempunyai lokasi di pusat di Seinäjoki di Kampus Kawasan Frami. Juga sejumlah besar syarikat-syarikat yang bekerjasama dengan SeAMK boleh didapati di kawasan Frami itu. Ini menjadikan kawasan ini tempat kajian inspirasi dengan penyelesaian teknologi tinggi dan sinergi dari cabang-cabang sains yang terletak di kawasan itu.... [-]

Finland Seinäjoki
September 2019
Sepenuh masa
42 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Welcome to SeAMK!

Study at SeAMK!

Location address
Seinäjoki
University of Applied Sciences
P.O. Box 412
FI-60101

Visiting address:
Kampusranta 11, Frami F

Seinäjoki, 60320 FI
Social Media