Baca keterangan rasmi

Belajar di OAMK

Lebih 9,000 pelajar, termasuk lebih daripada 300 pelajar antarabangsa, memastikan bahawa Oulu University of Applied Sciences (OAMK) adalah tempat yang penting dan inovatif untuk belajar.

Kajian di OAMK adalah berorientasikan kehidupan kerja dan menggabungkan kajian teoretikal dengan kemahiran profesional. Kami mendidik profesional yang sangat bernilai untuk memenuhi keperluan kehidupan bekerja di Finland dan di peringkat antarabangsa.

Kami mempunyai 28 program ijazah Sarjana Muda, di mana tiga diajar dalam bahasa Inggeris. Program ijazah memberikan anda kemahiran dan pengetahuan yang anda perlukan untuk bekerja sebagai pakar profesional, untuk mengikuti dan mempromosikan trend pembangunan terbaru bidang kepakaran anda dan untuk menubuhkan pembelajaran sepanjang hayat.

Bandar Oulu penuh dengan kemungkinan

Universiti Sains Gunaan ( OAMK ) adalah salah satu universiti ilmu pengetahuan terpilih Finland yang paling menarik. Terletak di utara dari Helsinki, rantau Oulu adalah salah satu kawasan yang paling pesat berkembang di negara ini. Hanya satu jam penerbangan dari Helsinki dan sambungan kereta api yang membawa anda terus ke pusat bandar pastikan bandar Oulu mempunyai akses mudah dari Finland Selatan. Dengan 200,000 penghuninya, rantau ini merupakan pusat utama industri berteknologi tinggi, akademik, sains, perkhidmatan dan budaya yang inovatif.

Oulu mempunyai kemudahan pembelajaran dan pengajaran yang sangat baik dengan pelbagai aktiviti masa lapang dan sifat yang indah. Wilayah Oulu adalah destinasi yang menarik dan menarik untuk pelajar, pensyarah dan pakar, dari Finland dan luar negara. Hanya beberapa jam dari Lapland eksotik dan kemungkinan mendaki gunung membuat Oulu tempat yang sangat baik untuk pencinta alam. Sambungan bas harian ke salah satu pusat peranginan ski terbesar di Finland, Ruka, semasa musim sejuk membolehkan semua orang menikmati cerun salji dan laluan ski.

Fakta gembira mengenai Oulu

  • Sistem pendidikan Finland telah disenaraikan di antara sistem pendidikan terbaik di dunia.
  • Beberapa presiden Finland telah memulakan jalan pendidikan mereka di Oulu, termasuk Presiden Pemenang Hadiah Nobel Keamanan Martti Ahtisaari. OAMK bangga meneruskan warisan pendidikan berkualiti tinggi ini.
  • Oulu mempunyai pelbagai kepakaran ICT. Bandar ini telah dinamakan di antara tujuh komuniti yang paling bijak dalam komuniti Intelligent Community beberapa tahun berturut-turut.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

BBA

Oulu University of Applied Sciences (OAMK)

Program ijazah dalam Perniagaan Antarabangsa, atau DIB seperti yang kita panggil, telah direka untuk memenuhi keperluan perusahaan kecil dan sederhana berorientasikan di ... [+]

Permohonan 9-23 Januari 2019

Tuisyen 8000 € / Tahun akademik

Beasiswa disediakan

Program ijazah dalam Perniagaan Antarabangsa, atau DIB seperti yang kita panggil, bertujuan untuk pelajar Finlandia dan antarabangsa yang ingin mencari laluan kerjaya yang menarik dalam perniagaan antarabangsa yang inovatif, jualan dan pemasaran, pengurusan atau keusahawanan.

Program ini menekankan interaksi dalam persekitaran pembelajaran multikultural dan menggalakkan inisiatif, interaksi dan inovasi. Program ini membangunkan kemahiran pelajar untuk menilai perbezaan antara kebudayaan negara, organisasi dan pekerjaan. Anda belajar dengan syarahan dan perbincangan yang mengambil bahagian, melakukan kerja kumpulan, menyimpan pembentangan, mengambil bahagian dalam projek yang berbeza dan kajian kes dan syarikat pelawat. Banyak kursus yang dihantar dalam kerjasama dengan pensyarah dari universiti rakan kongsi asing. Kerjasama yang rapat dengan kehidupan kerja membolehkan pelajar meletakkan amalan teori. Pengajian termasuk latihan praktikal, yang membolehkan para pelajar menjalin jaringan dengan kehidupan kerja di Finland dan di luar negara.... [-]

Finland Oulu
Og 2020
English
Sepenuh masa
42 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Ijazah Sarjana Muda

Oulu University of Applied Sciences (OAMK)

Teknologi maklumat diperlukan dalam setiap bidang kehidupan manusia. Keperluan untuk profesional ICT berkembang secara berterusan. Sebagai jurutera ICT, anda dapat meranc ... [+]

Program Ijazah dalam Teknologi Maklumat, BEng

Permohonan 9-23 Januari 2019

Tuisyen 8000 € / Tahun akademik

Beasiswa disediakan

Keperluan untuk profesional ICT berkembang secara berterusan. Sebagai jurutera ICT, anda dapat merancang dan merealisasikan pelbagai penyelesaian perisian dan aplikasi. Anda juga boleh bekerja sebagai ahli aktif dalam masyarakat kerja anda dan mengembangkan profesion anda sendiri.

Program ijazah dalam Teknologi Maklumat menekankan pembangunan web. Kajiannya terdiri daripada pembangunan perisian, teknologi web dan aplikasi mudah alih dan teknologi IOT.... [-]

Finland Oulu
Og 2020
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Welcome to Oulu University of Applied Sciences

OAMK
Alamat
Kotkantie 1 90250 Oulu
90250 Oulu, Finland
Website
Telefon
+358 20 611 0200