Baca keterangan rasmi

Novia University of Applied Sciences menawarkan pendidikan tinggi multidisiplin dengan orientasi praktikal, profesional latihan untuk jawatan pakar dan pembangunan. Terdapat 34 Program Ijazah yang membawa kepada Ijazah Sarjana Muda.

Fakta mengenai Novia


Novia University of Applied Sciences menawarkan pendidikan tinggi multidisiplin dengan orientasi praktikal, profesional latihan untuk jawatan pakar dan pembangunan. Terdapat program 34-darjah yang membawa kepada Ijazah Sarjana Muda. Sesetengah program dijalankan sepenuhnya dalam Bahasa Inggeris , Kejuruteraan Alam Sekitar di Vaasa, Kejururawatan di Vaasa dan Pengurusan Maritim di Turku.

Mengajar Falsafah


Pedagogi dalam Novia mempunyai asasnya dalam pandangan yang membina-kami memberi penekanan kepada pembelajaran bebas dan seumur hidup. Seorang pelajar mengambil tanggungjawabnya sendiri untuk belajar dan berusaha keras mencari pengetahuan yang penting dalam mencapai matlamat dalam satu program pengajian tertentu.

' Belajar dengan Melakukan' adalah moto dan membentuk asas untuk latihan pedagogi di Universiti Sains Applied Novia. Matlamatnya adalah untuk melatih para pengamal dan untuk tujuan itu adalah sesuai, untuk menggunakan kaedah pengajaran praktikal. Bergantung pada jenis kursus, guru memutuskan cara mana secara keseluruhannya paling sesuai. Kaedah boleh terdiri daripada pembelajaran berdasarkan projek, dengan menyelesaikan masalah, dengan berkongsi contoh dari pengalaman seseorang, mengikuti kajian kes serta cara tradisional.

Pada hakikatnya, semasa mengajar dan / atau melatih pelajar, dalam semua bentuk kaedah pedagogis yang kita gunakan pelajar berdiri di pusat, sama ada mengajar, mentoring atau menulis peperiksaan. Para pelajar diajar melalui kumpulan tugasan dan / atau kalangan belajar. Pada masa yang sama, pelajar juga bekerja dalam kumpulan belajar di bawah pengawasan guru atau mentor profesional dari organisasi.

Sekolah ini juga menawarkan:

BSc

Novia Univeristy of Applied Sciences

Sifat kajian adalah seperti yang pengkhususan benar berlaku semasa bekerja di laut, tidak dalam kajian. ... [+]

Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Pengurusan Maritime (Turku, Finland)

&nbsp

&nbsp

Kajian

&nbsp

Kajian menawarkan pelbagai luas pengkhususan mungkin. Sifat kajian bagaimanapun adalah bahawa pengkhususan benar berlaku semasa bekerja di laut, tidak dalam kajian. Kajian memberikan kecekapan dan pengetahuan yang diperlukan untuk memulakan pengkhususan.

&nbsp

Kursus

Latihan ini berkait rapat dengan amalan dan simulator, bengkel, bot penyelamat dan kapal latihan membentuk sebahagian besar daripada persekitaran kajian. Watak antarabangsa di padang ditekankan dalam latihan. Sebahagian besar program itu direalisasikan sebagai kapal latihan. Latihan di atas kapal kebanyakannya dijalankan ke atas kapal-kapal Finland, tetapi kapal-kapal di bawah bendera lain juga digunakan untuk kajian di atas kapal.Pelaut sarjana Finland yang dihormati di pasaran antarabangsa dan graduan diupah di peringkat global. ... [-]

Finland Turku Vaasa Ekenäs
August 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Novia Univeristy of Applied Sciences

Lestari program Pengurusan Pantai memberikan anda peluang untuk bekerja dengan pembangunan lestari dalam syarikat-syarikat dengan memberi tumpuan kepada kawasan pantai. ... [+]

Sarjana Muda Sains dalam Pengurusan Pantai Lestari (Raseborg, Finland)

&nbsp

Adakah anda ingin meningkatkan kecekapan anda dalam mampan pembangunan? Jika demikian, Pengurusan Pantai Lestari program memberikan anda peluang untuk bekerja dengan mampan pembangunan dalam syarikat-syarikat, majlis perbandaran dan organisasi dengan memberi tumpuan kepada kawasan pantai.

Program ini adalah untuk pelajar-pelajar yang telah pun menyelesaikan sekurang-kurangnya dua tahun pengajian peringkat universiti (bersamaan dengan 120 kredit). Kajian-kajian sebelum ini akan menjadi diiktiraf dan dimasukkan ke dalam ijazah anda. Program ini adalah sesuai untuk pelajar yang ingin menukar profil pengajian mereka atau menambah universiti mereka yang sedia ada ijazah dengan Ijazah Sarjana Muda Sumber Asli.... [-]

Finland Ekenäs Vaasa Turku
August 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu