Kajaani University of Applied Sciences

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Kajaani University of Applied Sciences ( KAMK ) adalah universiti yang proaktif dan benar-benar antarabangsa di Finlandia tengah dengan reputasi yang sangat kuat di peringkat serantau dan nasional. Kami adalah komuniti pembelajaran dan pembangunan antarabangsa yang rancak, terdiri daripada kira-kira 2300 pelajar dan 230 pakar, beroperasi di kawasan kampus kompak kami sendiri yang terletak di persekitaran semula jadi Kajaani yang menakjubkan. Kami menawarkan pilihan darjah yang sangat dihormati oleh komuniti pekerja, termasuk Sarjana dan Sarjana yang disampaikan dalam Bahasa Inggeris. Sekiranya anda berminat untuk memanfaatkan pendidikan Finland yang terkenal, anda boleh memilih untuk belajar Perniagaan Antarabangsa, Perniagaan Esports, Sukan dan Rekreasi atau Pengurusan Pelancongan & Perhotelan di KAMK .

Kementerian Pendidikan dan CUlture mengawasi kualiti pendidikan tinggi di Finland. KAMK telah mencapai kejayaan besar di Finland dalam barometer hasil Kementerian. Khususnya, kualiti pengajaran dan kaunseling dianggap terbaik di Finland selama beberapa tahun berjalan. Kami telah dianugerahkan universiti sains gunaan terbaik di FInland pada tahun 2018 dan berdasarkan maklum balas pelajar, kepuasan pelajar kami adalah yang tertinggi di Finland (2019).

Pensyarah kami mendekati setiap pelajar sebagai individu, membantu mereka mengenal pasti dan mengembangkan bidang kepakaran mereka. Kajian ini memberi tumpuan kepada praktik mengintegrasikan pendidikan dengan kehidupan sebenar, dan melatih profesional baru sebagai tindak balas terhadap keperluan pasaran buruh semasa.

Kemudahan kampus kami menggabungkan teknologi moden seperti datacenter, reka bentuk permainan, percetakan 3D dan makmal robotika. Kami juga mempunyai gim pintar canggih, yang menggunakan teknologi permainan dalam persekitaran digital untuk memberikan latihan fizikal yang menyeronokkan dan berkesan. Semua kemudahan kami terletak dalam satu kawasan kampus berhampiran pusat bandar, dalam jarak berjalan kaki antara satu sama lain. Penginapan pelajar boleh didapati di pangsapuri-pangsapuri moden yang kemas di kampus dan para pelajar dapat menikmati persekitaran semulajadi yang luar biasa untuk pelbagai aktiviti rekreasi dan sukan.

Lokasi

Kajaani

Kajaani University of Applied Sciences

Alamat
Ketunpolku 1
FI-87100 Kajaani, Finland
Telefon
+358 8 618 991

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami