Humak University of Applied Sciences

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Humak secara ringkas

Humak University of Applied Sciences terlibat dalam pembangunan pendidikan tinggi dan pemodenan dunia kerja. Kami menyumbang kepada pekerjaan jenis pendidikan tinggi baru, serta penyelidikan, pembangunan, dan inovasi yang memberi perkhidmatan kepada para pelajar di laluan kerjaya mereka dan menyokong rakan-rakan profesional ketika mereka mengembangkan kegiatan mereka sendiri.

Kami adalah pendidik terbesar dan organisasi RDI di bidang kepakaran kami di Finland. Kekuatan kami adalah pekerjaan Belia dan komuniti; Kerja organisasi, komuniti kerja dan integrasi; Interpretasi dan aksesibiliti linguistik, dan pengurusan Kebudayaan dan pengangkutan .

Untuk memastikan ketersediaan pendidikan di seluruh negara dan kepakaran kepakaran yang kukuh - prasyarat untuk operasi berkualiti tinggi - Humak mengendalikan rangkaian di seluruh negara yang terdesentralisasi, tetapi beroperasi secara serentak.

Humak dimiliki oleh Suomen Humanistinen Ammattikorkeakoulu Oy. Kami mempunyai 1,500 pelajar dan sekitar 130 profesional yang bekerja dengan kami.

Sponsored by Google ChromebooksBrooke Cagle / Unsplash

Humak adalah Komuniti Perkongsian Pengetahuan

Humak berusaha untuk memperhebatkan kerja dengan rakan-rakannya sekarang dan membina perkongsian baru yang aktif. Humak adalah sebuah komuniti, dan operasinya didasarkan pada perkongsian pengetahuan dan kepakaran secara terbuka dan menghasilkan maklumat baru secara kerjasama melalui pelbagai rangkaian.

Kerjasama dan proses bersama mewujudkan platform untuk ramalan, inovasi, dan pembangunan penyelesaian masa depan. Pelajar terlibat dalam kerja-kerja pembangunan, dan kakitangan Humak membawa kepakaran masing-masing ke proses untuk kegunaan dan faedah rakan kongsi kami.

Kekuatan Humak '

122316_humak-strategy-strengts-expertise.jpg

Kami sedang mencari perkongsian yang kuat dengan universiti Finland dan asing. Kekuatan adalah berdasarkan kecekapan kami dan menjadikan profil kami konkrit dan menonjolkan bidang canggih dari bidang aktiviti kami. Kekuatan ini membimbing pembangunan strategik operasi kami. Kekuatan membuat kelompok dan kepakaran kompeten yang lebih kuat dan mereka juga membimbing pengurusan perkongsian kami.

  • Kerja-kerja belia dan komuniti: kami menghasilkan kemahiran untuk menghadapi golongan muda
  • Kerja organisasi, komuniti kerja dan integrasi: kami meningkatkan fungsi, daya saing dan pembangunan kaum komuniti kerja.
  • Interpretasi dan kebolehan linguistik: kami mengambil bahagian dalam pembangunan kemahiran profesional dan teknologi yang menyokong kebolehan bahasa.
  • Pengurusan budaya dan pengangkutan: kami mempromosikan kemahiran pengurusan budaya sebagai penyertaan aktiviti penyertaan, dan membangun persekitaran digital untuk produksi dan perkhidmatan budaya dan seni.

Sektor baru yang muncul dari margin kawasan kekuatan kami yang menjamin bahawa keperluan kompetensi perniagaan dan kehidupan perindustrian diambil kira dalam aktiviti kami: Peserta baru (kami mengurangkan perasaan bukan kepunyaan dan peminggiran), Keadilan baru ( kami menggalakkan pengurusan dan bimbingan berasaskan rangkaian), kepakaran komunikasi (kami mempromosikan kepelbagaian dan pengetahuan minoriti budaya), hak asasi manusia dan kesaksamaan (kami menggalakkan kesamaan masyarakat).

Nilai kami

  • Kami menghormati antara satu sama lain.
  • Kami terbuka.
  • Kami berjaya bersama.
  • Kami berani dalam cara kami memperbaharui dan diperbaharui.

Lokasi

Helsinki

Alamat
Ilkantie,4
00400 Helsinki, Finland

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami