Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS)

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mengenai EUAS

Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS) , yang ditubuhkan pada tahun 1992, merupakan universiti swasta terbesar di Estonia. 1,600 pelajar kami menjadikan kami pemimpin pasaran, namun membenarkan kami menjadi fokus dan mendekati pelajar kami - seperti yang kami suka. Kami bangga dalam kurikulum tangan kami di mana pembelajaran dilakukan dengan melakukan; rangkaian rakan kongsi kami dari dunia perniagaan, baik pemula yang cepat dan pemimpin industri yang mantap; dan organisasi bersandar kami yang ditujukan untuk menjadikan pengalaman belajar berjalan lancar. EUAS mempunyai rangkaian alumni dengan lebih daripada 5000 graduan.

 • Kami menawarkan wawasan ke arah trend esok dalam keusahawanan menerusi rangkaian pensyarah dan mentor yang melawat dunia perniagaan.
 • EUAS difokuskan pada kreativiti keusahawanan dan kemahiran perniagaan yang berkaitan.
 • EUAS terletak di Tallinn, Estonia, di tengah-tengah Bandar Ülemiste, kampus inovasi yang dipanggil 'Lembah Silicon Utara'.

Faedah untuk pelajar memilih EUAS

 • Pendidikan Eropah berkualiti tinggi dengan harga yang berpatutan
 • Salah satu daripada beberapa universiti Eropah yang menawarkan program ijazah dalam bahasa Rusia
 • Terletak di Tallinn, sering dikira di antara bandar-bandar utama di dunia
 • Kehidupan sosial yang sangat baik di Tallinn untuk pembawa bahasa Inggeris dan Rusia
 • Permulaan besar dan peluang perniagaan di Bandaraya Ülemiste dan seterusnya
 • Keluarga global pelajar dari Eropah, Asia, Afrika dan Amerika

Antara banyak sebab untuk memilih Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS) lima menonjol.

 • EUAS adalah universiti antarabangsa dengan pelajar dari seluruh dunia. Pelajar kami mempunyai pilihan untuk belajar dalam bahasa Estonia, Inggeris atau Rusia. Kurikulum kami dibangunkan selari dengan rakan kongsi korporat merentas sempadan dan staf pengajar kami berasal dari
 • Kami kecil tetapi memberi tumpuan , menjaga kemasukan dan birokrasi harian minimum dan perhatian kami di mana ia dimiliki - menawarkan pelajar kami latihan keusahawanan yang terbaik. 1600 pelajar kami menjadikan kami pemimpin pasaran pendidikan tinggi swasta di Estonia.
 • Kami adalah universiti usahawan , oleh usahawan dan usahawan (masa depan). Di EUAS , kami cuba membuat orang mempelajari pelajaran berharga daripada kejayaan orang lain serta kesilapan. Kami menawarkan pelajar kami sengit dengan dunia perniagaan sepanjang pengajian mereka dalam bentuk lawatan kuliah, mesyuarat persekolahan dan latihan luar biasa. Rata-rata graduan kami mendapat lebih banyak daripada siswazah dari Tallinn University atau University of Tartu, universiti awam besar Estonia.
 • Kami terletak di Tallinn, salah satu tempat panas permulaan di Eropah dengan peluang yang semakin meningkat untuk mencari pasukan yang tepat, membentuk produk yang tepat, mengumpulkan dana dan berlepas dengan idea anda. Untuk aspirasi dalam kerjaya intrapreneurial, janganlah lebih jauh daripada jiran-jiran kita yang baik dan rakan-rakan usahasama dari pelbagai industri bernilai tinggi di Ülemiste City kampus inovasi yang disebut "Lembah Silicon Utara".
 • Mudah diakses dan lokasi kos rendah. Estonia berhubung dengan baik di mana-mana bahagian dunia dan kos hidup (penginapan, makanan, pengangkutan) jauh lebih masuk akal daripada di Scandinavia dan UK misalnya. Ini semua peluang dunia tanpa kerumitan dan semua lebih menyeronokkan .

  EUAS adalah universiti untuk orang yang didorong selepas perkara besar yang akan datang.

Lokasi

Tallinn

Estonian Entrepreneurship University of Applied Sciences

Alamat
Suur-Sõjamäe 10a
11415 Tallinn, Harju County, Estonia
Telefon
+372 610 1900

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami