Baca keterangan rasmi

The University of Bolton telah mempunyai perkongsian yang berjaya dengan WINC RAK sejak tahun 2008. Program ini boleh didapati di peringkat Sarjana Muda dan Sarjana. Program-program yang diajar oleh UK dan tutor tempatan UK link tutor dari University of Bolton juga akan memantau program. Pelajar-pelajar juga akan mempunyai akses ke kemudahan dalam talian Universiti seperti 'Moodle'.

Kursus

 • BA (Kepujian) Pengurusan Perniagaan
 • BA (Kepujian) Perakaunan
 • BA (Kepujian) Pengurusan Perniagaan (Top-Up)
 • Sarjana Muda Sains (Kepujian) Pengurusan Perniagaan (Top-Up)
 • BA (Hons) Business Management (HRM)
 • BA (Kepujian) Pengurusan Perniagaan (Pemasaran)
 • bsc (Kepujian) Pengurusan perniagaan
 • Sarjana Muda Sains (Kepujian) Pengurusan Perniagaan (Top-up)
 • BA Undang-undang
 • MBA (Siswazah)
 • MBA (Top-up)
 • mba (eksekutif)
 • Pengurusan MSc Projek Pembinaan
 • bsc (Kepujian) Pengkomputeran
 • bsc (Kepujian) Pengkomputeran (top-up)
 • beng (Kepujian) elektrik dan kejuruteraan elektronik (lanjutan berdiri)
 • MSc Teknologi Maklumat
 • MBA
 • Sarjana Muda (Kepujian) Kejuruteraan Mekanikal
 • BSc Physcology
 • Sarjana Muda Sains (Kepujian) Ukur Bahan dan Perdagangan Mgmt

Universiti Bolton

Dengan badan pelajar sekitar 11,000 anda akan mendapatkan yang terbaik dari semua dunia di Universiti Bolton. Anda akan berdasarkan pada, kampus padat moden di mana tidak ada orang yang merasakan tanpa nama, dengan kumpulan pengajaran kecil di banyak kursus, anda boleh yakin anda seorang nama, bukan hanya nombor.

Bolton sendiri adalah persahabatan, berkembang bandar berhampiran dengan bandar-bandar besar Manchester dan Liverpool.

Kualiti pengajaran kami secara konsisten memenangi penilaian tertinggi daripada kualiti agensi kawalan Kerajaan dan kami mempunyai akreditasi profesional selama lebih daripada 30 program pengajaran kami.

Pada masa ini terdapat 192 kakitangan Akademik yang memegang 130 darjah PhD. Ini mewakili 67.7% daripada pemegang PhD di kalangan kakitangan akademik.

Ethos kami

Universiti Bolton adalah sumber awam untuk pengetahuan profesional dan pembelajaran, bekerja dengan dan bagi pihak orang ramai dan organisasi untuk menyelesaikan masalah praktikal.

Kami amat percaya bahawa pembelajaran adalah asas kepada perubahan individu dan masyarakat.

Kami tak henti-henti dalam hasrat kita untuk mengikut perkembangan perubahan komersial, sosial, budaya dan ekonomi dan menggabungkan kesannya dalam kursus-kursus kami dan kerja-kerja kami dengan rakan-rakan.

Kami meraikan kecemerlangan dalam orang lain dan rela membawa amalan baik mereka kembali ke universiti dan ke dalam perkongsian kami.

Kami bangga bahawa semua elemen masyarakat diwakili sepenuhnya di kalangan kami, pelajar kakitangan dan rakan organisasi.

Kami menerima kepelbagaian dan perbezaan nilai.

Kami menunjukkan keupayaan menyesuaikan diri, ketegasan dan fleksibiliti dalam mengenal pasti dan memenuhi keperluan individu dan organisasi.

Kami menghormati dan menghargai peranan tradisional dan pencapaian sarjana dan universiti, untuk mencari untuk mewujudkan satu model pendidikan tinggi yang memberi tumpuan kepada profesionalisme, inovasi dan pemakaian.

Program diajar dalam:
 • English

Sekolah ini juga menawarkan:

BA

University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre

program ini diajar di UAE. BA (Hons) dalam Perakaunan akan memberikan latar belakang akademik dan vokasional yang kukuh untuk kerjaya profesional dalam bidang perakaunan. ... [+]

program ini diajar di UAE

Yang BA (Hons) dalam Perakaunan akan memberikan latar belakang akademik dan vokasional yang kukuh untuk kerjaya profesional dalam bidang perakaunan. Ia juga akan menyokong pembangunan kerjaya anda jika anda sedang mempertimbangkan peranan pengurusan yang lebih luas, kerana ia akan menyediakan anda dengan pengetahuan kewangan yang penting kepada banyak kerjaya perniagaan.

Kursus ini menarik pada amalan terkini dan teori perakaunan dan meliputi dua bidang utama perakaunan pengurusan dan perakaunan kewangan dan laporan, serta menawarkan beberapa modul pilihan yang boleh dipilih untuk belajar di tahun akhir anda.

Yang BA (Hons) dalam Perakaunan tidak dikenakan apa peperiksaan badan perakaunan profesional tertentu.... [-]

Emiriah Arab Bersatu Al Jazirah Al Hamra
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 - 5 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre

program ini diajar di UAE. BA (Kepujian) Undang-undang di University of Bolton akan menyediakan anda untuk latihan lanjut untuk memasuki profesion undang-undang sebagai p ... [+]

program ini diajar di UAE

Yang BA (Kepujian) Undang-undang ijazah di Universiti Bolton akan menyediakan anda untuk latihan lanjut untuk memasuki profesion undang-undang sebagai peguam cara atau peguam. A (Kepujian) Undang-undang BA dipandang tinggi oleh ramai majikan, dan anda boleh memilih untuk menggunakan kelayakan ini sebagai asas untuk kemasukan mahasiswa peringkat ke kerjaya lain; contohnya dalam perdagangan, industri, perkhidmatan awam dan angkatan tentera.

Dengan mengkaji tentu mencabar dan menuntut ini anda akan mendapat asas yang menyeluruh dalam disiplin undang-undang. Anda akan membangunkan kemahiran intelektual dan peribadi dipindah milik yang penting untuk amalan undang-undang dan yang juga akan melengkapkan anda untuk banyak kerjaya lain. Kemahiran ini termasuk bertulis dan komunikasi lisan, perhatian kepada perincian, menyerap dan menganalisis sering maklumat yang kompleks, pengurusan masa, kerja berpasukan dan motivasi.... [-]

Emiriah Arab Bersatu Al Jazirah Al Hamra
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 - 5 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

BSc

University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre

... [+]

Apa yang Akan Kaji

Anda akan mengkaji campuran modul wajib dan pilihan.

Syarat kemasukan

280 UCAS mata daripada sekurang-kurangnya dua, tetapi sebaik-baiknya tiga, A2-peringkat (atau setara) dalam mana-mana mata pelajaran.

Anda juga mesti mempunyai lima GCSE pada Gred C atau lebih (atau setara) termasuk Bahasa Inggeris dan Matematik.

Jika Bahasa Inggeris bukan bahasa pertama anda, anda akan juga biasanya memerlukan IELTS 6.0 (atau setaraf). Jika anda tidak mempunyai tahap Bahasa Inggeris yang diperlukan, anda boleh belajar bahasa Inggeris dengan kami dari IELTS 4.0 (atau setaraf).

[-]
Emiriah Arab Bersatu Al Jazirah Al Hamra
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 - 5 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre

program ini diajar di UAE. Program Pengkomputeran Sarjana Muda Sains (Kepujian) bertujuan untuk menyediakan pendidikan yang luas dalam sistem pengkomputeran dan maklumat ... [+]

program ini diajar di UAE

Ini adalah kursus yang mantap dalam Universiti; banyak generasi graduan Computing kini telah mencapai jawatan kanan dalam industri dan komuniti penyelidikan.

Mengenai kursus

Yang Sarjana Muda Sains (Kepujian) program Computing bertujuan untuk menyediakan pendidikan yang luas dalam sistem pengkomputeran dan maklumat perniagaan. Ia adalah kursus yang penting dalam kumpulan pengkomputeran darjah, pilihan dari kedua-dua Sarjana Muda Sains (Kepujian) Pengkomputeran & Pembangunan Laman Web dan Sarjana Muda Sains (Kepujian) Komputer Rangkaian & Keselamatan menggabungkan dan oleh itu pilihan yang paling fleksibel semua darjah pengkomputeran yang ada untuk belajar di Bolton .... [-]

Emiriah Arab Bersatu Al Jazirah Al Hamra
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 - 5 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre

program ini diajar di UAE. Sarjana Muda Sains (Kepujian) Pengkomputeran adalah kursus yang mantap dalam universiti dan graduan dari program ini kerjaya telah ditubuhkan d ... [+]

program ini diajar di UAE

bsc (Kepujian) Pengkomputeran adalah kursus yang mantap dalam universiti dan graduan dari program ini kerjaya telah ditubuhkan dan jawatan kanan di dalam industri. Tahap top-up memberikan kemasukan terus ke tahun akhir ijazah Computing untuk pelajar antarabangsa yang mempunyai kelayakan diploma pengkomputeran sesuai.

Mengenai kursus

Yang bsc (Kepujian) Pengkomputeran program bertujuan untuk memberi pendidikan yang luas dalam sistem pengkomputeran dan maklumat perniagaan. Kursus ini menawarkan liputan yang luas mata pelajaran pengkomputeran, dengan teras kemahiran pengkomputeran utama dan pilihan dalam pelbagai bidang pengkomputeran. Pelajar yang terlibat dalam sistem aktiviti analisis, teknikal dan aspek manusia reka bentuk dan pembangunan perisian. Kursus ini telah dijalankan dengan jayanya di sini selama bertahun-tahun, dengan perkembangan yang berterusan untuk modul untuk memastikan trend semasa dan masa depan yang akan diteliti.... [-]

Emiriah Arab Bersatu Al Jazirah Al Hamra
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre

program ini diajar di UAE. The Sarjana Muda Sains (Kepujian) Pengurusan Perniagaan di Business School Bolton menyediakan asas yang kukuh dalam pelbagai mata pelajaran pen ... [+]

program ini diajar di UAE

Ijazah kepujian dalam pengurusan perniagaan adalah dianggap penting bagi mereka yang ingin mengejar kerjaya dalam perniagaan, atau mereka yang ingin mendapatkan akses kepada tahap yang lebih tinggi daripada tanggungjawab dalam tempat semasa kerja mereka. The Sarjana Muda Sains (Kepujian) Pengurusan Perniagaan di Business School Bolton menyediakan asas yang kukuh dalam pelbagai mata pelajaran pengurusan perniagaan kontemporari dan membolehkan anda untuk memberi tumpuan kepada pengkhususan perniagaan di tahun akhir anda. Ia boleh dikaji pada sepenuh masa (3 tahun) atau separuh masa (4.5 tahun) asas dan modul yang ditawarkan pada waktu malam, dan juga pada siang hari.... [-]

Emiriah Arab Bersatu Al Jazirah Al Hamra
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 - 5 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre

program ini diajar di UAE. BSc kami (Kepujian) Pengurusan Perniagaan (Tahun Akhir Top-up) kursus adalah sesuai jika anda telah berjaya menamatkan ijazah asas, diploma pen ... [+]

program ini diajar di UAE

Kami Sarjana Muda Sains (Kepujian) Pengurusan Perniagaan (Tahun Akhir Top-up) kursus adalah sesuai jika anda telah berjaya menamatkan ijazah asas, diploma pendidikan tinggi atau diploma negara yang lebih tinggi dalam mata pelajaran berkaitan dengan perniagaan dan ingin maju ke tahap yang lebih tinggi daripada kelayakan.

Kursus ini bermula dengan program induksi di mana anda akan membangunkan kemahiran yang diperlukan untuk peralihan kepada kajian istiadat. Tahap top-up akan membina pengetahuan sedia ada anda dan memahami persekitaran perniagaan, dan membolehkan anda untuk membangunkan penyelidikan utama dan kemahiran pemikiran kritikal.

Mengenai kursus ... [-]
Emiriah Arab Bersatu Al Jazirah Al Hamra
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 - 3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Ijazah Sarjana Muda

University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre

... [+]

[-]
Emiriah Arab Bersatu Al Jazirah Al Hamra
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 - 5 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre

The BEng (Hons) Kejuruteraan Awam akan memberi anda kemahiran teknologi, vokasional dan peribadi untuk kerjaya dalam industri kejuruteraan awam atau akan menyokong pemban ... [+]

program ini diajar di UAE

Yang beng (Kepujian) Kejuruteraan Awam akan memberikan anda kemahiran teknologi, vokasional dan peribadi untuk kerjaya dalam industri kejuruteraan awam atau akan menyokong pembangunan profesional anda jika anda sudah bekerja di lapangan.

kejuruteraan awam mengubah kehidupan - dari keperluan pengangkutan seperti jalan raya, kereta api dan lapangan terbang, melalui berkilauan keluli dan kaca bangunan pencakar langit dan hotel, untuk menyelamatkan nyawa sistem pengurusan air seperti empangan, pertahanan banjir dan juga pembetung. Jika anda ingin membina masa depan maka University of Bolton menawarkan penyediaan yang terbaik untuk kerjaya dalam industri ini penting, inovatif dan berprestij.... [-]

Emiriah Arab Bersatu Al Jazirah Al Hamra
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre

program ini diajar di UAE. The BEng (Hons) dalam bidang Kejuruteraan Elektrik & Elektronik merupakan kelulusan yang diiktiraf di peringkat antarabangsa yang akan memb ... [+]

program ini diajar di UAE

Yang Sarjana Muda (Kepujian) dalam Kejuruteraan Elektrik dan Elektronik adalah kelulusan yang diiktiraf di peringkat antarabangsa yang akan memberi anda kemahiran untuk membangunkan kerjaya dalam kebanyakan bidang kejuruteraan elektrik dan elektronik moden.

Anda akan mengkaji kedua-dua sifat teori dan praktikal dalam bidang kejuruteraan elektrik dan elektronik. Akan ada penekanan yang besar ke atas aplikasi elektronik dalam bentuk sistem terbenam - sistem elektronik yang boleh dimasukkan ke dalam produk-produk lain yang tidak semestinya elektronik, seperti kereta, perubatan atau lain-lain sistem perindustrian. Kursus ini juga meliputi kelebihan dan teknologi baru muncul. Ini termasuk grid pintar yang akan membentuk generasi akan datang perkhidmatan elektrik di seluruh dunia sebagai grid elektrik moden, serta rangkaian kawasan badan - rangkaian wayarles peranti pengkomputeran boleh pakai yang mempunyai banyak aplikasi yang berpotensi termasuk pemantauan kesihatan murah dan berterusan.... [-]

Emiriah Arab Bersatu Al Jazirah Al Hamra
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu