Baca keterangan rasmi

Universiti Amerika yang pertama ditubuhkan di ibu kota United Arab Emirates, NYIT-Abu Dhabi adalah ahli meriah masyarakat NYIT ini kampus global. Kami menawarkan berpandangan ke hadapan, program ijazah sarjana muda dan sarjana berorientasikan kerjaya dijalankan dalam Bahasa Inggeris oleh ahli-ahli fakulti antarabangsa yang pakar dalam bidang masing-masing.

Ijazah yang ditawarkan termasuk:

Pentadbiran Perniagaan - Pengurusan, BS
Maklumat, Rangkaian dan Keselamatan Komputer, MS
Teknologi Pengajaran, Pendidik, MS
Design Interior, BFA
Pengurusan, MBA
Kejuruteraan Mekanikal, BS

Melalui Study Abroad dan Gateway kepada program New York, pelajar di Abu Dhabi mempunyai peluang dan fleksibiliti untuk meluaskan ufuk mereka melalui kajian antarabangsa tanpa gangguan dalam kemajuan akademik mereka atau dalam standard yang tinggi pendidikan mereka.

Kampus ini terletak di Pusat Kecemerlangan Penyelidikan Gunaan dan Taman Latihan (CERT) Technology, bersebelahan dengan Kolej Tingi College Abu Dhabi Lelaki Technology.

Tuisyen dan Bayaran

Bayaran permohonan: AED 370

ijazah sarjana muda bagi setiap kredit: AED 1950

Ijazah Sarjana setiap kredit: AED 2680

Biasiswa sedia!

Akreditasi

Semua program akademik yang ditawarkan di NYIT-Abu Dhabi telah menerima akreditasi awal oleh Suruhanjaya Akreditasi Akademik (CAA), Kementerian UAE Pengajian Tinggi dan Penyelidikan Saintifik (MOHESR).

Di samping itu, program NYIT dalam Design Interior (BFA) dan Pentadbiran Perniagaan (BS dan MBA) seterusnya telah menerima akreditasi CAA penuh. Program Pentadbiran Perniagaan juga diiktiraf oleh AACSB International, Persatuan untuk Advance Collegiate Schools of Business.

Di Amerika Syarikat, NYIT yang diiktiraf oleh Suruhanjaya Pendidikan Tinggi Amerika Persatuan Tengah Kolej dan Sekolah.

Perkhidmatan Career dari Hari Pertama

pendidikan profesion sedia NYIT ini dilengkapi dengan pelbagai peluang yang ditawarkan oleh Pejabat Career Services-peluang yang akan sentiasa disediakan untuk anda sebagai alumni NYIT.

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

BSc

NYIT- Abu Dhabi

ijazah Kejuruteraan Mekanikal program alasan kami, anda dalam reka bentuk dan pembangunan sistem mekanikal, struktur, sistem termo-cecair, sistem aeroangkasa, pengangkuta ... [+]

Kejuruteraan Mekanikal, BS

ijazah Kejuruteraan Mekanikal program alasan kami, anda dalam reka bentuk dan pembangunan sistem mekanikal, struktur, sistem termo-cecair, sistem aeroangkasa, pengangkutan maju, dan sistem tenaga. Anda akan belajar untuk bekerja dalam pelbagai bidang, termasuk penukaran tenaga, reka bentuk produk dan pembangunan, pembuatan, pembinaan, dan penyelidikan. Anda juga akan mempunyai pilihan untuk memilih kepekatan dalam bidang kejuruteraan aeroangkasa, memberi tumpuan kepada reka bentuk pesawat dan ruang kenderaan.

Kami juga menawarkan Ijazah Sarjana Muda digabungkan, lima tahun Sains dalam Kejuruteraan Mekanikal dan Sarjana Sains dalam Pengurusan Tenaga. Ini kurikulum disiplin menggabungkan latar belakang kejuruteraan dengan kemahiran kepimpinan. Memilih pilihan ini menjimatkan masa apabila anda mendapatkan dua darjah dan anda mendapat tahun mengenai potensi pendapatan.... [-]

Emiriah Arab Bersatu Abu Dhabi
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
NYIT- Abu Dhabi

Program kami diiktiraf AACSB mengajar anda untuk merumuskan dasar pengurusan dan menggunakan teknik-teknik yang memberi impak kepada kecekapan dan keuntungan organisasi. ... [+]

Pentadbiran Perniagaan - Pengurusan, BS

Program kami diiktiraf AACSB mengajar anda untuk merumuskan dasar pengurusan dan menggunakan teknik-teknik yang memberi impak kepada kecekapan dan keuntungan organisasi. Belajar bagaimana untuk menilai kesan dasar pengurusan prestasi organisasi dan menggunakan teknik-teknik pengurusan berkesan dalam situasi perniagaan yang sebenar daripada profesor dan eksekutif industri atas dengan dekad pengalaman dunia sebenar.

Anda akan memulakan pengajian anda dengan kurikulum seni liberal Discovery Core kami, dan memperoleh asas yang sama kuat di seluruh spektrum disiplin akademik yang berkaitan dengan perniagaan melalui teras program perniagaan kami. Anda akan belajar untuk berkomunikasi dengan jelas dan tepat; perbandingan, perbezaan, dan mengaplikasikan konsep etika asas; dan menggambarkan kesedaran budaya dan menganalisa impak globalisasi terhadap perniagaan. ... [-]

Emiriah Arab Bersatu Abu Dhabi
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Ijazah Sarjana Muda

NYIT- Abu Dhabi

NYIT adalah satu-satunya sekolah di kawasan itu Tristate dengan kedua-dua reka bentuk dalaman CIDA bertauliah dan program seni bina Naab bertauliah bersama-sama di sekola ... [+]

Design Interior, BFA

NYIT adalah satu-satunya sekolah di kawasan itu Tristate dengan kedua-dua reka bentuk dalaman CIDA bertauliah dan program seni bina Naab bertauliah bersama-sama di sekolah yang sama. Di sini anda akan mendapat manfaat daripada pendedahan dan sinergi yang berasal dari kerapian dan penumpuan kedua-dua disiplin, dari input fakulti yang pelbagai untuk studio merentas disiplin dan latihan reka bentuk yang inovatif. Program ini direka dengan teliti untuk mendedahkan anda kepada isu-isu semasa, sejarah terdahulu dan teori, dan bangunan luas, perniagaan, dan jenis projek serta program-bukan media terkini lagi beberapa latihan reka bentuk yang terbaik boleh didapati.

Diasaskan oleh terkenal pereka dalaman dan arkitek Belanda Han Schroder pada tahun 1967 (Schroder Rietveld / Utrecht), kami terus dipandu oleh komitmen beliau kepada "saling bahan, alat, bentuk dan kekuatan". Pelajar dan fakulti berasal dari seluruh dunia dan mengambil bahagian dalam tempat reka bentuk berprestij seperti ICFF dan Milan Salone. Pelajar-pelajar kita sering menerima pengiktirafan industri untuk kehebatan reka bentuk mereka, termasuk keempat $ 30,000 Angelo Donghia Yayasan pemenang Biasiswa kami pada tahun 2015. Kami tetap berdedikasi untuk memastikan graduan kita terus terlibat dalam pembelajaran sepanjang hayat dan mempunyai kualiti yang akan membezakan mereka sebagai pemimpin dalam industri untuk abad ke-21 dan seterusnya. ... [-]

Emiriah Arab Bersatu Abu Dhabi
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu