Manipal Academy of Higher Education Dubai

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Manipal Academy of Higher Education, Dubai Campus adalah cawangan kampus MAHE (Disifatkan sebagai Universiti), Manipal India dengan warisan lebih dari 64 tahun; 400,000+ Alumni & swasta terbesar yang dianggap universiti di negara ini yang mendaftarkan lebih daripada 28,000+ pelajar dari 23 disiplin setiap tahun akademik.

Manipal University kini MAHE menubuhkan kehadirannya di Dubai, UAE pada tahun 2000. Pada masa ini, ia mendaftarkan lebih dari 1,800+ pelajar dari 40+ negara di seluruh dunia dan merupakan universiti berbilang disiplin India di rantau ini.

MAHE Dubai berpindah ke kampus canggih yang ikonik pada bulan September 2011. Tersebar di kawasan seluas 750,000 kaki persegi, kampus yang luas dapat menampung lebih dari 5000 pelajar. Terlepas dari bilik darjah yang dibina khas, kampus baru di Dubai International Academic City (DIAC) menempatkan makmal canggih dalam bidang kejuruteraan, pengurusan, bioteknologi, dan teknologi maklumat, dan juga merupakan rumah bagi beberapa studio dan bengkel terbaik di rantau ini untuk program dalam media & komunikasi & reka bentuk dalaman.

Kampus ini juga menempatkan perpustakaan yang luas, kafetaria, banyak kemudahan sukan dalaman dan luaran, termasuk trek atletik, gelanggang tenis, gimnasium, dan pusat kecergasan dan pusat rekreasi untuk kanak-kanak lelaki dan perempuan. Seluruh kampus diaktifkan Wi-Fi.

Di luar akademik, pelajar di MU, Dubai mendapat banyak pendedahan mengenai acara ekstra kurikular, aktiviti sukan, dan acara budaya lain.

Sebab Mengapa Memilih Program Sarjana Muda di MAHE Manipal, Kampus Dubai

  • Fakulti Sangat Berpengalaman & Cemerlang - Kecemerlangan 60+ tahun
  • Kurikulum Berorientasikan Aplikasi & Industri
  • Perkhidmatan Peletakan Dedicated dan perkhidmatan sokongan
  • Makmal & kemudahan terbaik di Kelas
  • Perkongsian Kerjasama Global dan Perkongsian Akademik
  • Kemudahan Sukan Luaran & Dalaman yang luas
  • Pelajar dari 40 Negara

Testimoni

"Semasa lawatan akademik antarabangsa saya ke Vietnam, saya dapat meneroka diri saya dengan lebih baik sebagai seorang, dan mendorong batasan saya sendiri."
Bhavana
Alumni Manipal Academy of Higher Education - MAHE, Dubai Campus

"Ini adalah tempat yang bagus untuk bertemu orang dari pelbagai pelosok dunia."
Prashid Poonith
StudentManipal Academy of Higher Education - MAHE, Kampus Dubai

"Pengalaman yang saya peroleh semasa bekerja di kelab pelajar di sini, berusaha mencapai matlamat yang realistik, adalah yang terbaik dalam diri saya."
Alex Anto
AlumniManipal Academy of Higher Education - MAHE, Dubai Campus

"MAHE Dubai telah menjadi tempat tinggal yang jauh dari rumah. Saya suka kelas dan bagaimana profesor saya sangat berminat dengan setiap pelajar."
D'Atra Monroe
Akademi Pengajian Tinggi Manipal Pelajar - MAHE, Kampus Dubai

Lokasi

Dubai

Alamat
G04,Dubai International Academic City (DIAC)
PO Box 345050

Dubai, Dubai, Emiriah Arab Bersatu

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami