International Horizons College (IHC)

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Selamat datang ke IHC

International Horizons College dilesenkan dan diakreditasi oleh Kementerian Pengajian Tinggi dan Penyelidikan Saintifik UAE (MOHESR). Kolej ini adalah sebuah institusi sarjana muda yang bebas dan antarabangsa yang komited untuk memenuhi standard kecemerlangan akademik yang tinggi dan relevan kepada abad ke-21. Institusi ini menyediakan pelajar akademik yang berprestasi tinggi dari rantau MENASA dengan pendidikan kolej gaya Amerika dalam bidang seni, sains dan kajian pra-profesional dan berfungsi sebagai Pathway untuk dipindahkan ke universiti elit di Amerika Syarikat serta institusi serantau. International Horizons College mengimbangi pendidikan khusus dan umum agar pelajar kami mencapai asas yang kukuh untuk kerjaya yang berbeza-beza dalam perniagaan dan industri, profesi, perkhidmatan awam, pengajaran, dan seni halus.

Apakah model IHC 2 2

IHC menyediakan pelajar selama dua tahun belajar di Dubai untuk dipindahkan ke universiti di Amerika Syarikat. Persediaan bermula pada tahun Freshman di IHC , apabila pelajar bekerja dengan kaunselor akademik untuk membangunkan rancangan akademik yang jelas. Rancangan Akademik didasarkan pada kebolehan dan minat para pelajar. Pelan Akademik menyenaraikan universiti yang ideal dan keperluan khusus mereka untuk setiap pelajar. Model 2 2 kami membolehkan para pelajar untuk menjimatkan wang, mendapatkan lebih banyak persediaan akademik dan menjadi lebih dekat dengan rumah dengan melengkapkan dua tahun pertama sarjana muda di Dubai dan kemudian berpindah ke dua tahun terakhir di universiti elit di AS atau kawasan lain.

Visi

IHC akan diketahui di seluruh rantau MENASA untuk pendidikan kolej Amerika progresif kami dan kadar kejayaan pelajar yang lebih baik. Matlamat dan Objektif Strategik: 1. Meningkatkan akses kepada pendidikan tinggi kumpulan kurang berkhidmat di rantau MENESA. 2. Meningkatkan inovasi dalam pengajaran dan pembelajaran untuk meningkatkan kejayaan pelajar - Menubuhkan Bilik Darjah Global dan Pembelajaran Mana-mana di mana sahaja 3. Menggalakkan interaksi kolektif dengan, dan penerimaan orang, budaya, seni, dan perspektif yang pelbagai. 4. Melibatkan semua ahli komuniti kolej dalam program pemuliharaan alam sekitar yang mapan dan pemuliharaan sumber.

Misi

IHC adalah institusi terpilih bebas dan antarabangsa yang komited untuk memenuhi piawaian kecemerlangan intelektual tinggi yang relevan pada abad ke-21. Institusi ini menyediakan pelajar-pelajar berprestasi akademik tinggi di rantau Timur Tengah, Afrika Utara, dan Asia Selatan (MENASA) dengan pendidikan kolej Amerika di bidang seni, sains dan kajian pra-profesional dan berfungsi sebagai jambatan untuk memindahkan akses ke universiti-universiti elit di Amerika Syarikat dan institusi serantau. Di IHC kita menyeimbangkan pendidikan khusus dan umum untuk memastikan para pelajar kami mencapai asas kukuh untuk kerjaya yang berbeza-beza dalam perniagaan dan industri, profesion, perkhidmatan awam, pengajaran dan seni halus.

Lokasi

Dubai

Alamat
International Horizons College,
42nd Floor, U-Bora Tower,
Business Bay

Dubai, Dubai, Emiriah Arab Bersatu

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program