Baca keterangan rasmi

mengenai EIBFS

Ditubuhkan pada tahun 1983, Emirates Institut Perbankan dan Kewangan Pengajian (EIBFS) menawarkan program bertaraf dunia pendidikan, sesi latihan dan perkhidmatan berkaitan dalam bidang perbankan dan kewangan di tiga negeri iaitu kampus seni yang terletak secara strategik di Sharjah, Abu Dhabi dan Dubai . Komited untuk inisiatif Emiratisation itu, EIBFS menyokong warga UAE dengan menyediakan kemudahan latihan terkemuka dan pertumbuhan kerjaya yang menggalakkan dalam sektor perbankan dan perkhidmatan kewangan.

EIBFS telah bersepadu secara global dengan pelbagai institusi terkemuka dan universiti-universiti di dunia untuk membawa dan menawarkan program-program yang terbaik dan kursus dalam perbankan dan kewangan ke UAE.

EIBFS telah membuat sumbangan besar kepada kehidupan dan kerjaya ribu pelajar dan profesional yang bekerja di kawasan domain perbankan dan kewangan disokong oleh, ahli akademik yang mahir dan berpengalaman yang berkelayakan dan pelatih korporat.

EIBFS telah menyaksikan pertumbuhan yang ketara selama ini, terutamanya dalam jumlah pelajar dan pelatih, program akademik dan latihan, kampus laman web, fakulti dan kakitangan, alumni dan pelbagai dimensi lain.

Setiap tahun, institut ini mengalu-alukan beribu-ribu pelajar dan pelatih dari seluruh UAE untuk mendidik, melatih dan menawarkan pelbagai peluang pembelajaran kewangan disokong oleh terbaik dalam penyelidikan kelas, kepakaran, program dan kemudahan perbankan dan.

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

BSc

Emirates Institute for Banking and Financial Studies

Misi Objektif ... [+]

Misi

Objektif [-]
Emiriah Arab Bersatu Dubai Abu Dhabi Sharjah
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Emirates Institute for Banking and Financial Studies

Perakaunan Islam Kaedah penyelidikan TAHUN 4 ... [+]

Perakaunan Islam Kaedah penyelidikan

TAHUN 4

[-]
Emiriah Arab Bersatu Dubai Abu Dhabi Sharjah
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Welcome to the Emirates Institute for Banking and Financial Studies