Emirates Institute for Banking and Financial Studies

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

mengenai EIBFS

Ditubuhkan pada tahun 1983, Emirates Institut Perbankan dan Kewangan Pengajian (EIBFS) menawarkan program bertaraf dunia pendidikan, sesi latihan dan perkhidmatan berkaitan dalam bidang perbankan dan kewangan di tiga negeri iaitu kampus seni yang terletak secara strategik di Sharjah, Abu Dhabi dan Dubai . Komited untuk inisiatif Emiratisation itu, EIBFS menyokong warga UAE dengan menyediakan kemudahan latihan terkemuka dan pertumbuhan kerjaya yang menggalakkan dalam sektor perbankan dan perkhidmatan kewangan.

EIBFS telah bersepadu secara global dengan pelbagai institusi terkemuka dan universiti-universiti di dunia untuk membawa dan menawarkan program-program yang terbaik dan kursus dalam perbankan dan kewangan ke UAE.

EIBFS telah membuat sumbangan besar kepada kehidupan dan kerjaya ribu pelajar dan profesional yang bekerja di kawasan domain perbankan dan kewangan disokong oleh, ahli akademik yang mahir dan berpengalaman yang berkelayakan dan pelatih korporat.

EIBFS telah menyaksikan pertumbuhan yang ketara selama ini, terutamanya dalam jumlah pelajar dan pelatih, program akademik dan latihan, kampus laman web, fakulti dan kakitangan, alumni dan pelbagai dimensi lain.

Setiap tahun, institut ini mengalu-alukan beribu-ribu pelajar dan pelatih dari seluruh UAE untuk mendidik, melatih dan menawarkan pelbagai peluang pembelajaran kewangan disokong oleh terbaik dalam penyelidikan kelas, kepakaran, program dan kemudahan perbankan dan.

Lokasi

Dubai

Emirates Institute for Banking & Financial Studies

Alamat
EIBFS Dubai Campus
Dubai International Academic City
Al Ruwayyah 2
Opposite Zayed University

341400 Dubai, Dubai, Emiriah Arab Bersatu
Telefon
+971 4 607 0444

Abu Dhabi

Emirates Institute For Banking and Financial Studies

Alamat
EIBFS Abu Dhabi Campus
Al Moroor Street
Next to the Emirates Centre for
Strategic Studies and Research

7108 Abu Dhabi, Abu Dhabi, Emiriah Arab Bersatu
Telefon
+971 2 446 4666

Sharjah

Emirates Institute for Banking & Financial Studies

Alamat
EIBFS Sharjah Campus
Opposite Sharjah Immigration
& UAE Central Bank

4166 Sharjah, Sharjah, Emiriah Arab Bersatu
Telefon
+971 6 572 8880

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami