Emirates Institute for Banking and Financial Studies

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

mengenai EIBFS

Ditubuhkan pada tahun 1983, Emirates Institut Perbankan dan Kewangan Pengajian (EIBFS) menawarkan program bertaraf dunia pendidikan, sesi latihan dan perkhidmatan berkaitan dalam bidang perbankan dan kewangan di tiga negeri iaitu kampus seni yang terletak secara strategik di Sharjah, Abu Dhabi dan Dubai . Komited untuk inisiatif Emiratisation itu, EIBFS menyokong warga UAE dengan menyediakan kemudahan latihan terkemuka dan pertumbuhan kerjaya yang menggalakkan dalam sektor perbankan dan perkhidmatan kewangan.

EIBFS telah bersepadu secara global dengan pelbagai institusi terkemuka dan universiti-universiti di dunia untuk membawa dan menawarkan program-program yang terbaik dan kursus dalam perbankan dan kewangan ke UAE.

EIBFS telah membuat sumbangan besar kepada kehidupan dan kerjaya ribu pelajar dan profesional yang bekerja di kawasan domain perbankan dan kewangan disokong oleh, ahli akademik yang mahir dan berpengalaman yang berkelayakan dan pelatih korporat.

EIBFS telah menyaksikan pertumbuhan yang ketara selama ini, terutamanya dalam jumlah pelajar dan pelatih, program akademik dan latihan, kampus laman web, fakulti dan kakitangan, alumni dan pelbagai dimensi lain.

Setiap tahun, institut ini mengalu-alukan beribu-ribu pelajar dan pelatih dari seluruh UAE untuk mendidik, melatih dan menawarkan pelbagai peluang pembelajaran kewangan disokong oleh terbaik dalam penyelidikan kelas, kepakaran, program dan kemudahan perbankan dan.

This school offers programs in:
  • English

Lihat BScs » Lihat Diploma »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

BSc

Bachelor of Science in Banking & Finance (BScBF)

Campus Sepenuh masa September 2019 Emiriah Arab Bersatu Dubai Abu Dhabi Sharjah + 2 lagi

[+]

Misi

Objektif [-]

Bachelor of Science in Banking & Finance Accounting (BScBFAcc)

Campus Sepenuh masa September 2019 Emiriah Arab Bersatu Dubai Abu Dhabi Sharjah + 2 lagi

[+]

Perakaunan Islam Kaedah penyelidikan

TAHUN 4

[-]

Video

Welcome to the Emirates Institute for Banking and Financial Studies