VIA University College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

VIA University College antarabangsa terbesar kolej universiti Denmark - Juga dikenali sebagai sebuah universiti sains gunaan - dengan sejumlah 18,500 pelajar yang 2,500 adalah pelajar antarabangsa daripada seluruh dunia.

Program pendidikan kami memenuhi keperluan profesion baru dan lama, dan program-program kami tergolong dalam tradisi untuk pendidikan bertaraf tinggi di Denmark. Antara program-program kami berusia lebih daripada 100 tahun dan oleh itu telah menjadi faktor yang menyumbang dalam membentuk dan membangunkan masyarakat kebajikan Denmark yang terkenal.

Kami meliputi Wilayah Denmark Tengah dengan sejumlah lapan kampus moden, yang semua mempunyai ciri-ciri persekitaran yang dinamik dan antara disiplin di mana pelajar memenuhi seluruh program dan fakulti.

VIA menawarkan 41 program ijazah - di mana 17 diajar dalam Bahasa Inggeris - dalam bidang-bidang berikut:

animasi

Built Environment

PERNIAGAAN

reka bentuk

kejuruteraan

Film & Transmedia

Kekuatan program kami terus menjadi gabungan berasaskan penyelidikan pengajaran teori dengan penempatan praktikal dan latihan klinikal. Matlamat kami adalah untuk membantu membangunkan amalan profesional untuk mencari penyelesaian kepada cabaran yang dihadapi oleh masyarakat - di Denmark dan di peringkat antarabangsa.

Akreditasi VIA adalah pemegang yang diperakui piagam ERASMUS +. Kami adalah ahli Persatuan Eropah bagi Jaminan Kualiti dalam Pendidikan Tinggi (ENQA) dan memegang Sijil Kelayakan dari Republik Rakyat China. VIA juga satu-satunya institusi yang diiktiraf Denmark dengan Chartered Institute of Technologists Architectural (CIAT).

A Gaya yang berbeza Perguruan Pendekatan Scandinavia dengan pendidikan tinggi berakar umbi dalam profesion yang mana kami melatih graduan kami.

Pelajar-pelajar belajar teori dan kaedah terkini, mengambil bahagian dalam aktiviti penyelidikan dan inovasi dan mendapat pengalaman amali melalui latihan praktikal.

Kami menggalakkan pelajar untuk melibatkan diri dan bertukar-tukar idea dengan akses mudah kepada pensyarah dan kakitangan. Kami menawarkan kelas bersaiz kecil, latihan berasaskan simulasi dan e-pembelajaran.

R & D, Inovasi dan Keusahawanan Penyelidikan, pembangunan dan keusahawanan yang bersepadu bahagian program kami. Untuk beberapa tahun, VIA telah dinamakan sebagai institusi universiti keusahawanan yang paling dalam Denmark dengan 25% daripada pelajar yang mengambil bahagian dalam aktiviti-aktiviti inovasi.

Pusat penyelidikan 21 kami menjalankan projek-projek yang amalan yang dipimpin, pelbagai disiplin dan semakin jangkauan antarabangsa. Kami mengambil bahagian dan projek penyelidikan kebangsaan dan antarabangsa utama dan berusaha untuk menjadi rakan pilihan dalam bidang kami.

This school offers programs in:
  • English

Lihat Ijazah Sarjana Muda »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Ijazah Sarjana Muda

Ijazah Sarjana Muda Rekaan Fesyen

Campus Sepenuh masa September 2019 Denmark Herning

Program Sarjana Muda dalam reka bentuk fesyen adalah program sepenuh masa 3½ tahun diajar dalam bahasa Inggeris distrukturkan sebagai ijazah AP dan BA penambahan. Program Design Fashion akan melayakkan anda untuk mengendalikan proses de¬sign dan memilih bahan-bahan anda dengan penuh keyakinan. Anda akan belajar untuk bekerja dengan penyelidikan trend dan analisis untuk mencipta reka bentuk inovatif untuk industri fesyen. Sudah tentu, pro-gram itu juga akan melengkapkan anda untuk ... [+]

Ijazah Sarjana Muda Rekaan Fesyen

Program Sarjana Muda dalam reka bentuk fesyen adalah program sepenuh masa 3½ tahun diajar dalam bahasa Inggeris distrukturkan sebagai ijazah AP dan BA penambahan.

Program Design Fashion akan melayakkan anda untuk mengendalikan proses de¬sign dan memilih bahan-bahan anda dengan penuh keyakinan. Anda akan belajar untuk bekerja dengan penyelidikan trend dan analisis untuk mencipta reka bentuk inovatif untuk industri fesyen. Sudah tentu, pro-gram itu juga akan melengkapkan anda yang perlu diingat identiti syarikat yang anda bekerja untuk, membantu anda kekal setia kepada wawasan mereka. Anda akan memperoleh kecekapan dalam bekerja secara kreatif dan visual dengan penjanaan idea dan menyediakan bahan persembahan grafik. Semua pada tahap yang tinggi.... [-]


Ijazah Sarjana Muda Sains Bahan dan Rekabentuk Produk

Campus Sepenuh masa September 2019 Denmark Herning

Program Sarjana Muda dalam Sains Bahan dan Rekabentuk Produk adalah program sepenuh masa 3½ tahun diajar dalam bahasa Inggeris, yang membolehkan anda untuk bekerja dengan bahan-bahan dan proses pembuatan dalam fesyen dan perabot perniagaan. Anda mendapatkan pengetahuan pakar bahan-bahan baru dan inovatif dan wawasan ke dalam teknologi pemprosesan moden. Selain itu anda mendapatkan wawasan ke dalam teknologi pemprosesan moden, oleh itu anda boleh menjadi sebahagian daripada ... [+]

Ijazah Sarjana Muda Sains Bahan dan Rekabentuk Produk

Program Sarjana Muda dalam Sains Bahan dan Rekabentuk Produk adalah program sepenuh masa 3½ tahun diajar dalam bahasa Inggeris, yang membolehkan anda untuk bekerja dengan bahan-bahan dan proses pembuatan dalam fesyen dan perabot perniagaan. Anda mendapatkan pengetahuan pakar bahan-bahan baru dan inovatif dan wawasan ke dalam teknologi pemprosesan moden.

Selain itu anda mendapatkan wawasan ke dalam teknologi pemprosesan moden, oleh itu anda boleh menjadi sebahagian daripada mengoptimumkan aspek apabila ia datang kepada teknik, reka bentuk produk, proses pembangunan produk, ekonomi, dan pengeluaran di syarikat pembuatan.

Program ini mengambil tempat di Herning dengan kerjasama program latihan kejuruteraan di VIA dan Universiti Aarhus di Herning (AU Herning).... [-]


Sarjana muda dalam bidang kejuruteraan bekalan

Campus Sepenuh masa September 2019 Denmark Horsens

Program Sarjana Muda Kejuruteraan Bekalan adalah program sepenuh masa 3½ tahun diajar dalam bahasa Inggeris. Jika anda ingin membantu menyelesaikan masalah yang berkaitan dengan perubahan iklim, banjir yang disebabkan oleh pecah awan, bekalan air minuman yang bersih, perlindungan air bawah tanah dan pembangunan bekalan tenaga masa depan, maka program ijazah Kejuruteraan Bekalan adalah pilihan yang tepat untuk anda ... [+]

sarjana muda dalam bidang kejuruteraan bekalan

Program Sarjana Muda Kejuruteraan Bekalan adalah program sepenuh masa 3½ tahun diajar dalam bahasa Inggeris. Jika anda ingin membantu menyelesaikan masalah yang berkaitan dengan perubahan iklim, banjir yang disebabkan oleh pecah awan, bekalan air minuman yang bersih, perlindungan air bawah tanah dan pembangunan bekalan tenaga masa depan, maka program ijazah Kejuruteraan Bekalan adalah pilihan yang tepat untuk anda .

Sebagai seorang jurutera bekalan siswazah, anda boleh bekerja dalam syarikat-syarikat utiliti, perundingan syarikat kejuruteraan, firma kontraktor atau di sektor awam.

Anda akan mempunyai banyak peluang untuk bekerja di luar negara, di mana kekurangan air bersih dan pemprosesan air kumbahan merupakan cabaran global yang semakin meningkat yang memerlukan jurutera yang mahir.... [-]


Sarjana Muda dalam reka bentuk corak

Campus Sepenuh masa September 2019 Denmark Herning

Program Sarjana Muda dalam reka bentuk corak adalah program sepenuh masa 3½ tahun diajar dalam bahasa Inggeris distrukturkan sebagai ijazah AP dan BA penambahan. Corak program Design akan melayakkan anda untuk bekerja speci¬fically dengan reka bentuk pakaian - buka idea kepada sesuatu yang boleh direalisasikan dalam amalan. Anda akan dapat untuk mengambil tanggungjawab untuk reka bentuk corak dan penggredan penyelesaian yang kompleks menggunakan teknologi CAD terbaru ... [+]

Ijazah Sarjana Muda dalam reka bentuk corak

Program Sarjana Muda dalam reka bentuk corak adalah program sepenuh masa 3½ tahun diajar dalam bahasa Inggeris distrukturkan sebagai ijazah AP dan BA penambahan.

Corak program Design akan melayakkan anda untuk bekerja speci¬fically dengan reka bentuk pakaian - buka idea kepada sesuatu yang boleh direalisasikan dalam amalan. Anda akan dapat untuk mengambil tanggungjawab untuk reka bentuk corak dan penggredan penyelesaian yang kompleks menggunakan teknologi CAD terbaru.

Anda akan dilatih untuk memohon, membandingkan dan menggabungkan kaedah pembinaan corak dan untuk menganalisis dan menilai kesan kaedah penggredan pada cergas dan bayang pakaian. Berdasarkan pengetahuan anda tentang kaedah pengeluaran tech¬nical, anda akan dapat untuk mengubah visi pereka bentuk menjadi pakaian sempurna dipasang.... [-]


Sarjana Muda jualan antarabangsa dan pengurusan pemasaran

Campus Sepenuh masa 3.5  September 2019 Denmark Horsens

3½ tahun program Sarjana Muda diajar dalam bahasa Inggeris menyediakan pelajar untuk pekerjaan dalam jualan dan pemasaran di seluruh dunia. [+]

Pengenalan Ringkas

Program Ijazah Sarjana Muda Jualan Antarabangsa dan Pengurusan Pemasaran adalah program tujuh semester diajar dalam bahasa Inggeris. Program ini adalah berdasarkan kepada sains gunaan dan menyediakan anda dengan kombinasi mata pelajaran dalam bidang perniagaan, ekonomi, organisasi dan pengurusan, komunikasi, budaya dan undang-undang perniagaan dengan tumpuan utama kepada pemasaran antarabangsa dan jualan. Program ini menggabungkan teori dengan amalan melalui kerja projek dan kajian kes dari pelbagai syarikat. Tambahan pula, program ini termasuk 2 tempoh penempatan perniagaan yang berasingan daripada 12 minggu setiap. Tujuan tempoh penempatan adalah untuk melengkapkan anda dengan pengalaman kerja dalam persekitaran perniagaan dan untuk memberikan anda peluang untuk memberi tumpuan mendalam kepada masalah perniagaan sebenar dan isu-isu. Program ini mengambil tempat di Kampus Horsens.... [-]


Sarjana Muda Kejuruteraan Awam

Campus Sepenuh masa 3.5  February 2019 Denmark Horsens

3½ tahun program Sarjana Muda diajar dalam bahasa Inggeris dengan memberi tumpuan kepada kepakaran teknikal dan pengurusan dalam alam bina. [+]

Pengenalan Ringkas

Yang program Sarjana Muda Kejuruteraan Awam adalah program sepenuh masa 3½ tahun diajar dalam bahasa Inggeris, yang menyediakan anda dengan kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk menguruskan pengiraan struktur, lukisan, mekanik tanah, pengiraan jalan raya, dan lain-lain

Fleksibiliti program dan pelbagai elektif membolehkan anda untuk membuat ijazah individu yang akan menyediakan anda untuk kerjaya yang wajar.

Kejuruteraan Awam merupakan profesion antarabangsa yang melibatkan reka bentuk, pembinaan, operasi dan pembaikan alam sekitar dibina. Civil Engineers menyediakan kepakaran dan pengurusan kemahiran teknikal untuk merancang, mereka bentuk, membina dan menyelenggara kemudahan seperti bangunan, udara dan laut pelabuhan, sistem bekalan air, sistem rawatan sisa, rangkaian jalan raya dan kereta api dan jambatan - dalam cara yang mampan untuk mengurangkan kesan terhadap alam sekitar. Program ini diadakan di Kampus Horsens. ... [-]


Sarjana muda kejuruteraan ict

Campus Sepenuh masa 3.5  February 2019 Denmark Horsens

3½ tahun program Sarjana Muda diajar dalam bahasa Inggeris yang menyediakan pelajar dengan kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk menguruskan sistem maklumat. [+]

Pengenalan Ringkas

Kejuruteraan Teknologi Maklumat dan Komunikasi Program ini adalah program yang penuh darjah 3 ½ tahun diajar dalam bahasa Inggeris. Ia adalah satu- pendidikan masa depan, Menyediakan pelajar dengan kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk menguruskan sistem maklumat dalam syarikat-syarikat hari ini dan hari esok. Program ini akan memberi pengetahuan anda teknologi maklumat, mikropemproses dan teknologi web, dan juga syarikat-syarikat cara kerja hari ini dengan IT. Program ini mengambil tempat di Kampus Horsens.

Kandungan dan Struktur

Program ini menggabungkan teori dan amalan melalui kerja projek dan perniagaan kes. Ia menjangkau tujuh semester dan terdiri daripada modul teras dan elektif. Setiap semester akan selesai dengan projek semester bertema. Program ini terdiri daripada dua cabang utama: pengaturcaraan dan elektronik. Semester 4 termasuk kursus dalam Masa Nyata Java menggabungkan kedua-dua mata pelajaran. ... [-]


Sarjana muda kejuruteraan mekanikal

Campus Sepenuh masa 3.5  September 2019 Denmark Horsens

3½ tahun program Sarjana Muda diajar dalam bahasa Inggeris dengan memberi tumpuan kepada mewujudkan idea-idea, membangunkan dan mereka bentuk produk baru. [+]

Pengenalan Ringkas

The 3½ tahun program sepenuh darjah yang diajar dalam bahasa Inggeris. Jurutera Mekanikal mencipta idea-idea, membangunkan dan mereka bentuk produk baru - Satu proses yang memerlukan kedua-dua kemahiran kreatif dan kemahiran kejuruteraan. Pengetahuan tentang keadaan sosial dan ekonomi serta keadaan yang berkaitan dengan kerja dan alam sekitar juga penting. Program ini diadakan di Kampus Horsens.

Kandungan dan Struktur

Kejuruteraan Mekanikal adalah program tujuh semester yang profesional berorientasikan dan disusun agar, semasa program ini, anda akan bekerja dengan tema projek dengan kerjasama rapat dengan syarikat-syarikat dalam bidang industri, automasi, tenaga dan alam sekitar.... [-]


Sarjana muda kejuruteraan perniagaan global

Campus Sepenuh masa 4.5  September 2019 Denmark Aarhus Horsens + 1 lagi

4½ tahun program Sarjana Muda diajar dalam bahasa Inggeris yang menyediakan pelajar untuk kerjaya dalam perniagaan dan industri. [+]

Pengenalan Ringkas Menggabungkan kejuruteraan dan perniagaan untuk meningkatkan prospek kerjaya antarabangsa anda! Kejuruteraan Perniagaan Global adalah ijazah Sarjana Muda penuh profesional 4½ tahun program Kejuruteraan diajar dalam bahasa Inggeris dan ditetapkan dalam persekitaran yang berdaya maju pelajar Denmark dan antarabangsa. Sebagai seorang graduan, anda akan dapat menggabungkan pengetahuan isu-isu teknikal dan perniagaan serta mempunyai kemahiran global dalam bahasa dan komunikasi perlu untuk bekerja di seluruh dunia. Kombinasi ini menjadikan Jurutera Perniagaan Global benar-benar unik. Semasa pengajian, anda akan belajar bagaimana untuk mereka bentuk dan melaksanakan penyelesaian teknikal dan juga bagaimana untuk memasarkan dan menjual produk. Melalui analisis pasaran, pembangunan produk, dan lain-lain, anda juga akan belajar tentang faktor budaya yang boleh mempengaruhi tingkah laku pembeli. Program ini diajar dalam bahasa Inggeris di Kampus Horsens dan di Kampus Aarhus C. Kandungan dan Struktur Daya tarikan jurutera perniagaan global bergantung kepada campuran unik sains dan teknologi, ekonomi dan pemasaran antarabangsa digabungkan dengan bahasa & budaya. Proses pembelajaran meliputi teori dalam kombinasi dengan beberapa projek pelbagai disiplin yang akan dijalankan secara individu dan juga dalam kumpulan. Pelajaran teori dan kelas akan mempunyai kekuatan yang lebih tinggi pada awal setiap semester, sedangkan mereka kemudian cenderung untuk menjadi lebih projek berorientasikan. Tempoh pengajian adalah sembilan semester sepenuh masa, termasuk kemungkinan pertukaran kajian mengenai semester 5 dan penempatan kerja pada semester ke-7 di Denmark atau di luar negara. Program ini menawarkan gabungan kira-kira dua pertiga daripada kursus kejuruteraan dan satu pertiga daripada kursus perniagaan dan bahasa. Anda akan belajar beberapa mata pelajaran teras dan, bergantung kepada... [-]

Sarjana muda pengurusan rantaian nilai

Campus Sepenuh masa 3.5  September 2019 Denmark Horsens Aarhus + 1 lagi

3½ tahun program Sarjana Muda diajar dalam bahasa Inggeris dengan memberi tumpuan kepada bagaimana untuk menganalisis, memperbaiki dan inovasi rantaian nilai dalam persekitaran perniagaan global. [+]

Pengenalan Ringkas

The 3½ tahun program sepenuh ijazah masuk Nilai Pengurusan Rantaian yang diajar dalam bahasa Inggeris dan menyediakan pelajar untuk kerjaya dalam perniagaan dan industri. Anda akan mendapat kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk menguruskan cara perniagaan menerima bahan mentah sebagai input, menambah nilai kepada bahan-bahan mentah melalui pelbagai proses, dan tambahan pula menjual produk siap kepada pelanggan. Ini dicapai melalui analisis, penambahbaikan dan inovasi rantaian nilai dalam persekitaran perniagaan global. Program ini mengambil tempat di Kampus Horsens dan di Kampus Aarhus C.

Kandungan dan Struktur

Tujuan Nilai program Pengurusan Rantaian adalah untuk menyediakan anda dengan gambaran keseluruhan rangkaian proses yang membawa kepada pengeluaran dan pemasaran barangan. Anda akan belajar untuk melihat proses-proses ini dari perspektif keseluruhan.... [-]


Sarjana Muda Penjenamaan dan Pengurusan Pemasaran

Campus Sepenuh masa September 2019 Denmark Herning

Program Sarjana Muda dalam Penjenamaan dan Pengurusan Pemasaran dalam fesyen dan perabot adalah program sepenuh masa 3½ tahun diajar dalam bahasa Inggeris distrukturkan sebagai ijazah AP dan BA penambahan. Anda akan belajar tentang sifat perubahan pasaran, dan bagaimana untuk memberi jenama dimensi perdagangan dan memastikan golongan sasaran tidak boleh mengelak daripada mendengar mengenainya. Anda belajar untuk menggunakan saluran pemasaran yang berbeza - dari Laman Web untuk ... [+]

Sarjana Muda Penjenamaan dan Pengurusan Pemasaran

Program Sarjana Muda dalam Penjenamaan dan Pengurusan Pemasaran dalam fesyen dan perabot adalah program sepenuh masa 3½ tahun diajar dalam bahasa Inggeris distrukturkan sebagai ijazah AP dan BA penambahan.

Anda akan belajar tentang sifat perubahan pasaran, dan bagaimana untuk memberi jenama dimensi perdagangan dan memastikan golongan sasaran tidak boleh mengelak daripada mendengar mengenainya. Anda belajar untuk menggunakan saluran pemasaran yang berbeza - dari Laman Web untuk iklan luar - dan bagaimana saluran masing-masing membantu jenama mencapai kedudukan yang betul di pasaran.

Pengajaran merangkumi kombinasi kes dan isu-isu yang benar-untuk-kehidupan yang berkaitan dengan fesyen dan gaya hidup syarikat. ... [-]


Sarjana Muda Teknologi seni bina dan pengurusan pembinaan

Campus Sepenuh masa 3.5  September 2019 Denmark Horsens Aarhus + 1 lagi

3½ tahun program Sarjana Muda diajar dalam bahasa Inggeris dengan memberi tumpuan kepada reka bentuk, perancangan dan pelaksanaan projek-projek pembinaan. [+]

Pengenalan Ringkas Program Sarjana Muda Teknologi Senibina dan Pengurusan Pembinaan adalah program sepenuh masa 3½ tahun diajar dalam bahasa Inggeris. Anda akan mendapat pengetahuan yang luas dalam reka bentuk, perancangan dan pelaksanaan projek-projek pembinaan. Program ini juga menawarkan anda peluang untuk membuat pengkhususan dalam satu atau lebih bidang profesional. Kelestarian dan reka bentuk yang cekap tenaga dan pembinaan memainkan peranan yang amat penting dalam program ini. Program ini mengambil tempat di Kampus Horsens atau di jabatan VIA di Aarhus. Pelajar dengan ijazah AP atau diploma yang sama boleh melengkapkan ijazah sarjana muda dalam dua tahun. Kandungan dan Struktur ... [-]

Video

VIA - The movie (English)

Contact

Alamat VIA University College Campus Herning Birk Centerpark 5 DK-7400 Herning Denmark
7400 Herning, Denmark

VIA University College - Campus Aarhus C

Alamat VIA University College Campus Horsens Chr. M. Oestergaards Vej 4 DK-8700 Horsens Denmark
8700 Horsens, Denmark
Website http://en.via.dk
Telefon +45 87 55 00 10

Alamat VIA University College Campus Aarhus C Ceresbyen nr. 24 DK-8000 Aarhus C
8000 Aarhus, Denmark