VIA University College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

VIA University College adalah kolej universiti terbesar dan paling tinggi di Denmark - yang juga dikenali sebagai universiti sains gunaan - dengan sejumlah 19,000 pelajar di mana 3 , 500 adalah pelajar antarabangsa dari seluruh dunia.

Tumpuan kami terhadap inovasi dan keusahawanan telah memberi kami hadiah sebagai institusi pengajian tinggi keusahawanan Denmark pada tahun 2014, 2018 dan 2019.

Kami meliputi Wilayah Tengah Denmark dengan lapan kampus moden, yang semuanya dicirikan oleh persekitaran dinamik dan interdisipliner di mana pelajar bertemu di seluruh program dan fakulti.

VIA menawarkan pelbagai program ijazah bahasa Inggeris dalam perniagaan, pembinaan, reka bentuk dan kejuruteraan.

Akreditasi

VIA adalah pemegang lesen ERASMUS yang diperakui. Kami adalah ahli Persatuan Eropah bagi Jaminan Kualiti di Pengajian Tinggi (ENQA) dan memiliki Sijil Kelayakan dari Republik Rakyat China. VIA juga merupakan institusi yang diakreditasi oleh Institut Teknologi Bina Senibina (CIAT).

Gaya Pengajaran yang berbeza

Pendekatan Scandinavia terhadap pendidikan tinggi amat berakar dalam profesion yang kami melatih graduan kami.

Pelajar mempelajari teori dan kaedah terkini, mengambil bahagian dalam aktiviti penyelidikan dan inovasi dan mendapatkan pengalaman secara langsung melalui latihan praktikal.

Kami menggalakkan pelajar untuk melibatkan diri dan bertukar idea dengan akses mudah kepada pensyarah dan kakitangan. Kami menawarkan kelas-kelas kecil, latihan berasaskan simulasi dan e-pembelajaran.

Sertai Virtual Open House kami

Dua kali setahun, VIA University College membawa pengalaman rumah terbuka kepada anda, kerana kami menjemput anda untuk bertemu pelajar, kakitangan dan institusi kami secara hampir.
Di sini anda boleh mengetahui lebih lanjut mengenai VIA , program kami dan bertanya soalan mengenai kemungkinan pilihan, kewangan atau kehidupan di Denmark.
Lawati ms. VIA .dk / rumah terbuka mayaLokasi

Herning

Alamat
VIA University College
Campus Herning
Birk Centerpark 5
DK-7400 Herning
Denmark

7400 Herning, Denmark

Kuda

VIA University College - Campus Aarhus C

Alamat
VIA University College
Campus Horsens
Chr. M. Oestergaards Vej 4
DK-8700 Horsens
Denmark

8700 Kuda, Denmark
Telefon
+45 87 55 00 10

Aarhus

Alamat
VIA University College
Campus Aarhus C
Ceresbyen nr. 24
DK-8000 Aarhus C

8000 Aarhus, Denmark

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami