University College of Northern Denmark

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Kolej Universiti Utara Denmark (UCN) adalah Institusi Pendidikan Tinggi Denmark yang bekerja dalam bidang pendidikan, pembangunan, penyelidikan dan inovasi yang digunakan. UCN aktif dalam penjagaan kesihatan dan kesejahteraan, kajian sosial dan pendidikan, teknologi dan perniagaan, latihan dan pembelajaran sepanjang hayat. Kami mempunyai lebih daripada 10 000 pelajar dalam program sarjana penuh, dan lebih daripada 8 000 pelajar separuh masa menjalani pendidikan dan latihan yang lebih tinggi dan lebih lanjut. Sebagai sebuah institusi serantau, kami berkhidmat di bahagian utara Denmark.

UCN mempunyai hubungan panjang dengan perniagaan, industri, sektor awam dan organisasi profesional, dan komitmen kami untuk menjadi universiti utama pendidikan tinggi profesional Denmark bermakna anda mendapat manfaat daripada pemacu kami untuk memastikan bahawa anda, lulusan kami adalah pilihan pertama majikan.School

Apa sahaja yang anda mahu lakukan - atau jika anda tidak pasti lagi - kami akan melakukan segala-galanya untuk meningkatkan peluang anda dan membantu anda dalam perjalanan ke kerjaya masa depan yang bahagia dan berjaya.

Dari Perniagaan ke Hospitaliti, Teknologi IT dan Pengurusan Pembinaan, setiap satu daripada program kami direka bentuk untuk membangunkan kemahiran majikan yang dicari. Kami memberi tumpuan kepada kemahiran pengurusan yang diterapkan, yang bermaksud bahawa kami bukan hanya mengajar anda teori, kami juga memastikan anda tahu bagaimana menggunakannya dalam amalan pada cabaran sebenar yang berlaku dalam syarikat-syarikat sebenar. UCN bekerja rapat dengan orang-orang perniagaan yang berpengalaman untuk menganjurkan program pengajaran kami.
School - indoor

Pengalaman praktikal dalam perniagaan atau industri memberikan anda kelebihan sebenar apabila anda mula mencari pekerjaan. Kami menawarkan hubungan kerja dan latihan wajib di semua program kami, memberikan anda peluang untuk mengembangkan kemahiran yang anda perlukan untuk kerjaya anda, dan dengan itu meningkatkan peluang pekerjaan anda dan keusahawanan.

UCN menawarkan program akademik profesional kepada pelajar yang memerlukan akses cepat ke kerjaya perniagaan. Kami mencapai matlamat kami melalui pendekatan pengajaran moden , kemudahan pembelajaran berkualiti tinggi dan staf dan pelajar yang komited.

Pintu UCN dibuka untuk pelajar Denmark dan juga pelajar antarabangsa dari seluruh dunia. Kami menawarkan 19 program, yang diajar sepenuhnya dalam bahasa Inggeris.
Students

UCN ada untuk anda dan kerjaya anda!

Lokasi

Aalborg

Alamat
University College of Northern Denmark, Sofiendalsvej 60, Aalborg SV
9200 Aalborg, Denmark

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami