Baca keterangan rasmi

Selamat datang ke TRUEMAX akademi

3D CGI dan animasi adalah gabungan antara seni dan teknologi yang memerlukan keseimbangan halus. Ia digunakan dalam kedua-dua filem dan permainan-industri serta dalam pengiklanan dan banyak industri lain. Sejak 1998 TRUEMAX Akademi mempunyai pakar dalam mengajar CGI 3D dan animasi di kedua-dua kursus jangka pendek serta pendidikan 3 tahun yang mensasarkan keperluan industri bagi pekerja yang berpendidikan tinggi - sekarang dan pada masa akan datang. Akademi TRUEMAX 3D CGI & animasi telah ditubuhkan pada tahun 1998 dan sejak itu telah membangunkan berkualiti tinggi program pendidikan dan kursus.

Kami menerima pelajar dari seluruh dunia. Dalam usaha untuk memastikan bahawa tahap profesional pendidikan setinggi mungkin, kita bekerjasama dengan Filem Sekolah Kebangsaan Denmark, DADIU, EUCROMA serta beberapa sekolah-sekolah dan ahli profesional yang lain. TRUEMAX akademi juga menawarkan beberapa kursus dalam grafik 3D dan juga dalam lukisan dan kursus yang disesuaikan dengan keperluan individu.

Kami menawarkan pengajar yang terbaik dan guru-guru, pakar dan guru yang kreatif, yang - dan mesti - di barisan hadapan dalam pembangunan. Pensyarah dan pengajar tetamu termasuk beberapa artis 3D terbaik di dunia dan pakar-pakar dari pengeluaran-syarikat antarabangsa seperti Pixar, DreamWorks, ILM, EA dan Syarikat Walt Disney

Program-program jangka panjang dan kursus jangka pendek

Yang berpangkalan di Denmark, TRUEMAX akademi membangun dan menawarkan program-program jangka panjang pendidikan serta kursus pendek dalam grafik komputer 3D dan animasi untuk memenuhi permintaan industri dan dunia perniagaan untuk pekerja terlatih dengan baik, sekarang dan pada masa akan datang .

Dalam kerjasama dengan industri 3D

Kursus yang unik dan program di bawah pembangunan berterusan dengan kerjasama yang erat dengan jawatankuasa pendidikan formal terdiri daripada wakil-wakil dari dunia televisyen, filem, pembangunan permainan dan perniagaan.

Program dan kursus-kursus kami diiktiraf sebagai antara yang terbaik di Eropah. Hasil daripada ini, kita terus menarik lebih ramai pelajar antarabangsa. Selain itu, kami menyimpan pendidikan kita up-to-date dengan bantuan: jawatankuasa pendidikan kita dan rangkaian profesional yang luas kami dalam 3D-industri. Semua ini menunjukkan bahawa kami berhasrat untuk menyediakan pendidikan yang terbaik untuk pelajar-pelajar kita.

TRUEMAX academys Misi & Visi

Untuk menggabungkan dan mengimbangkan antara seni dan teknologi, dan untuk menyediakan peluang kerjaya bagi pelajar yang kreatif dan seni. Untuk mengekalkan dan sentiasa membangunkan kerjasama erat dengan jawatankuasa pendidikan. Untuk terus menarik dan menggunakan yang terbaik artis kreatif dan profesional antarabangsa 3D sebagai pengajar. Untuk memenuhi cita-cita untuk mencipta grafik komputer 3D dan animasi yang berkualiti tinggi.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan: