Roskilde Business College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Roskilde Business College adalah antara kolej perniagaan tertua di Denmark. Ditubuhkan pada tahun 1869, kolej ini menjadi bahagian penting dalam sektor pendidikan di Roskilde selama lebih dari satu abad.
Kolej ini terletak di bandar Roskilde, yang hanya 20 minit dengan keretapi dari Copenhagen.


Roskilde Business College menawarkan pendidikan untuk golongan muda dan orang dewasa dalam persekitaran pembelajaran moden dengan merangsang pembelajaran akademik, digabungkan dengan unsur-unsur pendidikan umum dan kecekapan sosial, dan kaedah pengajaran berpandangan ke hadapan.

Pembangunan dan Kualiti

Kampus Roskilde (Perniagaan

Selaras dengan peraturan Denmark, kami telah melaksanakan konsep dan dasar yang berkualiti di mana kami membuat tinjauan di kalangan kakitangan kami serta pelajar. Matlamat keseluruhan adalah untuk mempunyai asas yang kukuh untuk membangunkan pelan tindakan tahunan yang bertujuan untuk memenuhi pengguna kami dengan lebih baik. Anda boleh mengetahui lebih lanjut mengenai konsep kualiti kami di sini.

Suruhanjaya Pelajar


Kampus Roskilde (Perniagaan


Ukur Benchmark

Satu kajian yang sama dijalankan serentak di semua kolej perniagaan di Denmark. Dengan cara ini, kolej dapat membandingkan hasil dan belajar dari kolej-kolej yang sangat baik di kawasan tertentu. Tinjauan ini dinamakan kaji ukur ukur.

Lokasi

Roskilde

Alamat
Roskilde Handelsskole
Bakkesvinget 67

4000 Roskilde, Denmark