Baca keterangan rasmi

Pengajian di Copenhagen University College of Engineering dicirikan oleh projek-projek yang berdasarkan kepada input dari syarikat-syarikat, kumpulan projek yang terdiri daripada pelajar dari kalangan lebih daripada 25 negara dan komitmen untuk pembelajaran secara langsung. Institusi ini menghitung 2300 pelajar, 400 daripadanya pelajar dari luar negeri, dan sekitar 250 ahli fakulti.

Kesan pertama apabila anda memasuki bangunan rata yang panjang adalah dewan besar dan kawasan kantin. Seni bina menarik dicirikan oleh banyak dataran di mana pelajar boleh bersosial dan belajar.

Di sekitar Copenhagen University College of Engineering terdapat karya-karya seni, dan di institusi, terdapat masyarakat budaya untuk pelajar dan pekerja.

Sangat mudah untuk mendapatkan sekitar Kolej Universiti, juga untuk orang cacat, kerana banyak lif dan pintu lebar.

Copenhagen University College of Engineering menawarkan ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal, Kejuruteraan Pengeluaran, Kejuruteraan Komputer, Kejuruteraan Elektrik, Kejuruteraan IT dan akhirnya Kejuruteraan Eksport. Beberapa program diajar sepenuhnya dalam bahasa Inggeris. Program ini ditetapkan pada 3½ tahun, termasuk latihan enam bulan dalam sebuah syarikat Denmark atau asing. Kecuali untuk program kejuruteraan eksport yang mengambil masa 4½ tahun, juga termasuk enam bulan latihan dalam sebuah syarikat Denmark atau asing. Kolej universiti menawarkan kursus pascasiswazah peringkat bachelor melalui Jabatan Pendidikan Berterusan.

Akhirnya, kolej universiti mempunyai kursus kemasukan bagi mereka yang ingin mengikuti pengajian kejuruteraan. Kursus ini merupakan pengantar kejuruteraan yang bertujuan untuk mereka yang mempunyai pengalaman praktikal.

Sekolah ini juga menawarkan:

Ijazah Sarjana Muda

Copenhagen University College of Engineering

Adakah anda berminat dalam bidang elektronik digital, telekomunikasi, telefon bimbit, penghantaran, satelit pendigitalan, reka bentuk sistem komunikasi, pengaturcaraan ... [+]

Sarjana Muda Kejuruteraan Elektronik dan Kejuruteraan Komputer

Adakah anda berminat dengan elektronik digital, telekomunikasi, telefon bimbit, penghantaran, satelit pendigitalan, reka bentuk sistem komunikasi, pengaturcaraan, bio-elektronik, sistem pembedahan, pemprosesan isyarat dan segala sesuatu yang lain yang mempunyai kaitan dengan elektronik dan komputer?

Maka anda mungkin berminat dalam Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Elektronik dan Kejuruteraan Komputer. Program ini bermula September dan Februari.

&nbsp

Matlamat program Elektronik dan Kejuruteraan Komputer adalah untuk membangunkan dan melayakkan anda dalam kecekapan kejuruteraan penting.

... [-]
Denmark Copenhagen
Copenhagen University College of Engineering

Jika anda berminat dalam interaksi antara manusia, pengeluaran, alam sekitar dan ekonomi, maka Kejuruteraan Mekanikal ... [+]

Program Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal - Design dan Inovasi Perindustrian

Jika anda berminat dalam interaksi antara manusia, pengeluaran, alam sekitar dan ekonomi, maka Kejuruteraan Mekanikal - Design dan Inovasi Industrial program ijazah sarjana muda adalah untuk anda. Program ini bermula pada bulan September.

&nbsp

Dengan ijazah dalam Kejuruteraan Mekanikal - Design dan Inovasi Perindustrian, anda boleh mengambil bahagian dalam menyelesaikan masalah teknikal dan am masa depan dalam bidang kejuruteraan mekanikal ini adalah satu disiplin yang juga perlu mengambil kira dan menghormati alam sekitar, masyarakat dan ekonomi. .

&nbsp

Gabungan kecekapan teknikal dalam pembinaan, reka bentuk, termodinamik, mekanik, dan pengetahuan yang luas teori elektrik, ekonomi dan pengurusan menyediakan peluang yang baik untuk kedua-dua pakar dan jawatan pengurusan.... [-]

Denmark Copenhagen
Copenhagen University College of Engineering

Program ini termasuk latihan wajib selama enam bulan dengan syarikat di Denmark atau di luar negara. Program ini bermula September dan Februari. ... [+]

Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Teknologi Maklumat dan Komunikasi

Program ini termasuk latihan wajib selama enam bulan dengan syarikat di Denmark atau di luar negara. Program ini bermula September dan Februari.

&nbsp

Pada semester ke-5 anda memilih bidang pengkhususan mengikut minat anda dan pelan kerja masa depan. pengkhususan anda ditakrifkan melalui choise anda kursus elektif pada semester 5, syarikat tuan rumah bagi latihan anda dalam semester ke-6 dan subjek projek akhir anda pada semester ke-7.

&nbsp

Projek akhir boleh disediakan di sebuah syarikat, sering dalam kerjasama dengan syarikat di mana anda menghabiskan latihan anda.Semasa projek akhir, anda diharapkan untuk membuktikan keupayaan anda untuk mentakrifkan masalah kejuruteraan, menilai dan menggunakan therory, peralatan saintifik, kaedah kerja dan kemahiran yang anda belajar dalam tempoh tiga tahun pertama programe kajian anda - dan menyelesaikan masalah! ... [-]

Denmark Copenhagen