Baca keterangan rasmi

College Larnaca adalah salah satu kolej yang paling meriah ditubuhkan di Larnaca Cyprus dan menawarkan standard tinggi pendidikan swasta di pelbagai program untuk pelajar dari seluruh dunia. Larnaca College didaftarkan dengan sewajarnya dan diiktiraf daripada kementerian 'Pendidikan dan budaya Cyprus. Kolej ini terkenal dengan kepakarannya dalam bidang Pentadbiran Perniagaan, Hospitaliti dan Pelancongan, Teknologi Maklumat dan Komunikasi. Larnaca College adalah sebuah pusat yang diluluskan daripada athe di UK, Gabungan Pelancongan dan Hospitaliti di UK dan juga Majlis Northern Pelajaran lanjut dari UK. pelajar kolej Larnaca boleh memindahkan ke UK untuk melanjutkan pelajaran pada bila-bila, jika mereka ingin berbuat demikian.

Fakulti terdiri daripada tenaga pengajar akademik yang berkelayakan, berpengalaman pengamal dan penyelidik yang tahu bagaimana untuk memperkayakan pengalaman pendidikan pelajar.

Kemudahan, bilangan dan standard pensyarah dan penyelarasan kursus mematuhi Sistem Pendidikan Eropah inovatif, semua menyumbang kepada memberi Larnaca College prestij dan ciri-ciri unik yang College Eropah.

Moto kolej Pengetahuan Wisdom-Success 'mendasari falsafah kolej. Ia adalah lanjutan daripada etos kolej ini yang mempunyai ciri-ciri iklim demokratik dan positif, menghormati antara satu sama lain, persefahaman dan kerjasama.

Kolej berdiri di bangunan baru sendiri, yang terletak di tengah-tengah Larnaca di kalangan semua kemudahan bandar-bandar. Tingkat bawah terdiri daripada pintu masuk utama dan menempatkan semua loker peribadi pelajar. Lantai pertama menawarkan dilindungi, letak kereta yang mencukupi untuk kakitangan dan pelajar. Lantai kedua terdiri daripada kawasan penerimaan, pejabat pentadbiran, pejabat fakulti, PC-makmal, kafeteria, Perpustakaan dan Pejabat Pengarah. Semua bilik Kuliah dan auditorium di tingkat ketiga. Kedua-dua tingkat yang ketiga dan kedua menawarkan tandas yang mencukupi dan kemudahan bilik basuh.

Memandangkan permintaan yang semakin meningkat daripada para pelajar seluruh dunia, kami cuba untuk wakil akademik ditubuhkan untuk menyelaras usaha merekrut kolej. Oleh itu, kita akan menjadi sangat gembira untuk berganding bahu untuk manfaat pelajar-pelajar kita dan organisasi kita juga.

Kami tidak sabar-sabar untuk mendengar daripada anda tidak lama lagi. Jangan teragak-agak untuk menghubungi kami untuk sebarang maklumat lanjut diperlukan.

Program diajar dalam:
  • English
  • Greek

Sekolah ini juga menawarkan:

BA

Larnaca College

Ia adalah satu peluang yang menarik untuk menggabungkan pengajian Pengurusan Hospitaliti dengan kajian dan kerjaya tumpuan kepada Pengurusan Hotel. ... [+]

Ia adalah satu peluang yang menarik untuk menggabungkan pengajian Pengurusan Hospitaliti dengan kajian dan kerjaya tumpuan kepada Pengurusan Hotel. laluan kami menarik apabila kedua-dua pengetahuan teori yang luas dan hari-hari tahu bagaimana dan direka untuk orang yang mahu membangun dan meningkatkan kerjaya mereka dalam Hotel Industri. Siswazah dari program ini, oleh itu, manfaat daripada pelbagai peluang kerjaya yang menarik sejak bidang Hospitaliti dan Pelancongan adalah semakin meningkat sektor pekerjaan yang paling cepat dalam ekonomi Cyprus.

BA Pelancongan Pengurusan Hospitaliti TAJUK KURSUS KOD KURSUS

KEPERLUAN UTAMA

Hosp-100 PENGENALAN KEPADA INDUSTRI HOSPITALITI R TTP-100 PENGANTAR PERJALANAN DAN PELANCONGAN R GER-100 BAHASA GERMAN Saya R ENG-200 ENGLISH PENULISAN R CSC-105 COMPUTER PERMOHONAN R Hosp-102 PENGANTAR HOTEL DAN PENGURUSAN CATERING R TTP-200 AIRLINE DAN OPERASI TRAVEL R ENG-210 ADVANCE ENGLISH R GER-102 BAHASA GERMAN II R ACC-103 PERAKAUNAN Saya R Hosp-200 FRONT OFFICE OPERASI R Hosp-202 PENGEMASAN DAN PENYELENGGARAAN PENGURUSAN R GRE-100 BAHASA GREEK Saya R TMGT-101 PENGANTAR PENGURUSAN R ACC-203 PERAKAUNAN II R Hosp-206 ONTRODUCTION UNTUK MAKANAN DAN MINUMAN PENGURUSAN R Hosp-208 FOOD AND BEVERAGE KAWALAN KOS R GRE-102 BAHASA GREEK II R BUS-201 PERSEKITARAN PERNIAGAAN R MGT-202 ORGANISASI GELAGAT R Hosp-300 PENGURUSAN OPERASI RESTAURANT R ENG-300 KOMUNIKASI PERNIAGAAN R MTH-102 MATHS R ECO-104 MIKROEKONOMI R Hosp-302 KEMUDAHAN LAYOUT DAN DESIGN R MTH-204 STATISTIK R SUMBER MANUSIA HRM-305 PENGURUSAN R MKT-303 MARKETING R TTP-306 INTERNATIONAL HOSPITALITI DAN PELANCONGAN INDUSTRI R TTP-308 SUSTAINABLE TOURISM R ECO-205 MAKROEKONOMI R MIS-214 MAKLUMAT PENGURUSAN SISTEM R MGT-301 OPERASI PENGURUSAN R Hosp-400 PERKHIDMATAN URUSAN KUALITI DALAM INDUSTRI HOSPITALITI... [-]
Cyprus Larnaca Pakistan Islamabad Bangladesh Dhaka  + 2 Lagi
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Larnaca College

Larnaca College School of Business melatih individu dalam Pentadbiran Perniagaan dan Pengurusan Perniagaan pada peringkat universiti. ... [+]

Larnaca College School of Business melatih individu dalam Pentadbiran Perniagaan dan Pengurusan Perniagaan pada peringkat universiti.

Pentadbiran Perniagaan (Sarjana Muda Sastera)

Pentadbiran Perniagaan (4 Tahun, Plus satu Tahun Asas Pilihan, Sarjana Muda Sastera)

Struktur Kursus: MGT 101 Pengenalan kepada Pengurusan 2. MTH 102 Maths 3. ACC 103 Accounting I 4. ECO 104 Mikroekonomi 5. CSC 105 Komputer Pengenalan 6. BUS 201 Persekitaran Perniagaan 7. MGT 202 Organizations dan Kelakuan 8. ACC 203 Accounting II 9. MTH 204 Statistik 10. ECO 205 Makroekonomi 11. MGT 301 Pengurusan Operasi 12. CSC 302 Pengenalan kepada E-Business 13. MKT 303 Marketing 14. Laporan FIN 304 Kewangan 15. ... [-]
Cyprus Larnaca Pakistan Islamabad Bangladesh Dhaka  + 2 Lagi
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu