Baca keterangan rasmi

Kolej

Internapa College adalah institusi pengajian tinggi swasta yang berdaftar dengan Kementerian Pendidikan

Memilih kolej yang betul kadang-kadang boleh menggembirakan. Kami membentangkan kepada anda di bawah ciri-ciri berbeza Kolej kami yang boleh membantu anda membuat keputusan sama ada ini adalah pilihan terbaik untuk anda dan apa yang anda harapkan untuk mendapatkan dari pendidikan tinggi anda dengan memilih Internapa College .

Program Bertauliah
 • Program terakreditasi kami boleh membantu anda memindahkan kredit anda ke mana-mana universiti di dunia
Nilai untuk Bayaran Wang
 • Berdasarkan kemudahan dan perkhidmatan yang kami tawarkan kepada pelajar kami, kami menawarkan pakej bayaran kolej yang sangat kompetitif.
Latihan Prinsip
 • Pesta kerja tahunan kami menarik organisasi hospitaliti dan pelancongan yang terkenal di mana pelajar akan mendapat peluang untuk mendapat pengalaman daripada pemimpin industri.
Lokasi yang ideal
 • Terletak di antara dua destinasi pelancongan utama Eropah: Ayia Napa
Pemindahan Peluang
 • Perkongsian kami yang kuat dengan universiti terkemuka bermakna graduan kami dapat menjimatkan masa dan wang.

Misi

Mesej daripada Pengarah Urusan

Misi INC adalah untuk terus berkembang sebagai sebuah kolej pendidikan tinggi dengan memupuk persekitaran pembelajaran di mana pelajar, fakulti, kakitangan, dan pihak berkepentingan berusaha secara etika untuk mencapai matlamat mereka dan memenuhi tanggungjawab sosial mereka. Kami di INC akan mendedikasikan segala usaha kami untuk menyediakan sokongan peribadi pelajar untuk cemerlang dalam bidang akademik, profesional dan sosial untuk hari ini dan masa depan.

Misi INC didasarkan pada tujuh komponen utama:

 • Persekitaran Pembelajaran Luar Biasa
 • Fakulti dan Pembangunan Pelajar
 • Pencapaian Profesional
 • Integrasi dan Kepelbagaian Multicultural
 • Integriti dan Kesopanan
 • Pembelajaran sepanjang hayat
 • Tanggungjawab sosial korporat
Falsafah

INC didedikasikan untuk menyediakan program pendidikan yang membangunkan kebolehan individu, memperkuat hubungan manusia, meningkatkan kebajikan masyarakat, dan meningkatkan kesedaran, dengan kepelbagaian sebagai sumber pembaharuan dan daya hidup.

Mempunyai kebebasan akademik sebagai prinsip panduan, program INC dimodelkan pada standard pendidikan Amerika dan Eropah, menyediakan pelajar dengan peluang pemindahan yang pelbagai.

Penilaian dan penyesuaian INC adalah alat asas dalam mencapai kualiti pendidikan, kecekapan, dan penambahbaikan dan pertumbuhan berterusan.

Objektif

Keputusan strategik matlamat Kolej untuk membuat keputusan masa depan institusi.

"Tujuan utama INC adalah untuk menghantar pengetahuan, meneruskan kebenaran dan kejujuran, dan menggalakkan perkembangan intelektual dan moral."

 • Menawarkan program berkualiti yang mengintegrasikan seni liberal dan sains, dengan penyediaan profesional.
 • Untuk menyediakan pelajar berfungsi dengan berkesan dalam persekitaran pelbagai budaya.
 • Untuk mencapai tujuan akademik melalui pengajaran, aktiviti ilmiah, analisis, perbahasan, kajian, dan perkhidmatan.
 • Untuk memilih dan mengekalkan fakulti berkelayakan dan menyokong pembangunan mereka.
 • Untuk menyokong program pendidikan melalui sumber manusia, fizikal dan kewangan yang mencukupi.
 • Kecukupan kewangan untuk menyokong pertumbuhan masa depan institusi.
 • Bertindak sebagai inkubator idea dan menyumbang kepada masyarakat dan komuniti perniagaan melalui program yang akan menyokong perkembangan dan kebajikan umum Cyprus.
 • Diiktiraf sebagai institusi pengajian tinggi bertauliah yang ditubuhkan yang menawarkan pelbagai program akademik dan vokasional.

120336_pexels-photo-1595391.jpeg

InterNapa sekilas

Profil kami

Internapa College adalah institusi pengajian tinggi swasta yang berdaftar dengan Kementerian Pendidikan

Internapa College ditubuhkan sebagai G. Takkas Pendidikan Kolej pada tahun 2003 untuk menawarkan pendidikan tinggi secara luas, liberal dan moden dan terbuka kepada semua tanpa perbezaan gender, agama atau bangsa. Pada tahun 2007, Kolej dalam usahanya untuk berkembang sebagai institusi pengajian tinggi moden di kawasan itu menukar namanya menjadi " Internapa College " (INC) untuk mengenal pasti dengan lebih dekat dengan kawasan geografi yang lebih luas.

Kolej ini menawarkan program yang diiktiraf dalam Hospitaliti

Premis

Internapa College dihoskan dalam dua lokasi berdekatan, Marthelenio dan Yiorkios, yang menyokong aktiviti akademik dan pentadbiran.

Marthelenio

Bangunan utama, Bangunan Marthelenio, terdiri daripada pejabat fakulti, jabatan urusan akademik, dewan kuliah, makmal dapur, makmal komputer, makmal pekerja sokongan peribadi dan restoran kantin dan pendidikan.

Kemudahan

Bangunan utama, Bangunan Marthelenio, terdiri daripada pejabat fakulti, jabatan urusan akademik, dewan kuliah, makmal dapur, makmal komputer, makmal pekerja sokongan peribadi dan restoran kantin dan pendidikan.

* Lantai tambahan adalah di bawah proses pembinaan, yang akan memperluaskan keupayaan kami kepada 1100 pelajar .

Yiorkios

Bangunan baru Yiorkios yang baru diubahsuai adalah 100 meter dari bangunan Marthelenio dan menempatkan perpustakaan di tingkat bawah dan di tingkat pertama pejabat pengarah urusan, akaun dan kemasukan.

Perpustakaan

Perpustakaan ini adalah sebahagian besar daripada persekitaran pendidikan kami dan terbuka kepada pelajar, fakulti, dan ahli-ahli Kolej serta masyarakat setempat. Perpustakaan ini dikendalikan oleh pustakawan sepenuh masa yang berkelayakan dan berpengalaman dalam operasi perpustakaan dan mempunyai bidang penyelidikan dan penyelidikan serta akses komputer / internet.

Ia terdiri daripada lebih daripada 5000 buku dan terbitan berkala, menyediakan akses mudah kepada maklumat kepada semua pelajar dan fakulti. Semua buku diatur mengikut sistem klasifikasi perpuluhan Dewey dan disokong oleh rangkaian komputer yang khusus khusus. Maklumat bibliografi untuk setiap buku dimasukkan ke dalam perisian perpustakaan ABEKT. Perpustakaan boleh mengakses pangkalan data elektronik yang menyediakan sumber tambahan untuk penyelidikan dalam talian, yang membolehkan akses fakulti dan kakitangan kepada kebanyakan artikel yang disemak oleh rakan-rakan dari beberapa terbitan berkala.

119937_pexels-photo-1438072.jpeg

Lokasi Kolej

Republik Cyprus adalah pulau ketiga terbesar di Laut Mediterranean dan terletak di bahagian timurnya. Cyprus telah menjadi negara anggota Kesatuan Eropah sejak 2004. Ia adalah negara kosmopolitan moden yang berkahwin dengan budaya Eropah dengan sejarah yang kaya. Pulau Aphrodite, seperti yang diketahui, memegang kedudukan geografi di antara tiga benua: Eropah, Asia, dan Afrika.

Kolej ini terletak di bahagian timur pulau itu di perbandaran Sotira, sangat dekat dengan dua destinasi pelancongan Eropah yang paling popular, Ayia Napa dan Protaras. Lokasi ini menjadikannya ideal untuk kajian dalam Pengurusan Hospitaliti, Seni Kulinari dan Pentadbiran Perniagaan. Pelajar Kolej mempunyai kelebihan tambahan untuk menjalankan latihan musim panas mereka di hotel dan restoran yang terkenal.

College Accommodation

Penginapan pelajar terletak di Ayia Napa, menawarkan pelajar persekitaran yang bersemangat untuk dibelanjakan semasa pengajian mereka di sini. Terdapat beberapa sambungan bas ke kolej yang mengambil masa kira-kira tiga puluh minit.

120608_pexels-photo-Cyprus1.jpeg

Mengapa Cyprus

Cuaca Cantik - Tahun Sepenuhnya

Cyprus menikmati iklim Mediterranean yang menyenangkan, dengan musim panas kering dari Mei hingga Oktober, dan musim sejuk yang ringan Disember hingga Februari. Musim panas hangat dengan suhu mencapai 32-38 ° C dengan langit tanpa awan dan angin laut mewujudkan suasana yang menyenangkan di kawasan pantai. Suhu musim sejuk berbeza-beza sekitar 12-18 ° C pada siang hari.

Destinasi Pelancongan Utama

Cyprus sebagai sebuah pulau yang dikelilingi oleh pantai dan pantainya masing-masing akan memukau anda dengan ciri unik mereka sendiri yang luar biasa. Cyprus mempunyai beberapa resort pelancongan terkemuka di Eropah menjadikannya lokasi yang sempurna untuk kajian di Hospitaliti

Keselamatan

Mengikut kaji selidik baru-baru ini, Cyprus adalah salah satu daerah paling selamat di dunia. Khususnya, ia mempunyai salah satu kadar jenayah yang paling rendah dan beberapa angka terbaik untuk kepolisan.

Tahap pendidikan

Cyprus menawarkan tahap pendidikan yang tinggi dengan kualiti pendidikan tinggi dan program di Cyprus yang dijamin oleh Agensi Cyprus Jaminan Kualiti dan Akreditasi dalam Pendidikan Tinggi. Agensi mematuhi prosedur dan kriteria penilaian dan akreditasi Piawaian dan Garis Panduan Eropah yang merupakan keperluan dari Rangkaian Jaminan Kualiti Eropah (ENQA).

Nikmati Pengajian anda (dan Waktu anda di Cyprus)

Sejarah: Sejarah dan Kebudayaan Cyprus adalah antara yang tertua di dunia. Penggalian arkeologi tarikh ini sekitar 9,000 tahun. Landskap budaya yang kaya di pulau ini melibatkan ratusan tapak arkeologi yang tersebar di seluruh pulau, yang mewakili pelbagai tempoh sejarah dalam evolusi pulau itu.

Kos Hidup: Kos hidup agak rendah di Cyprus, dengan harga jauh lebih rendah daripada kebanyakan negara Eropah utara. Cyprus menawarkan taraf hidup yang tinggi pada kos yang berpatutan. Harga penginapan di penginapan pelajar di kawasan Ayia Napa sangat berpatutan.

Sejarah

Sejarah dan Kebudayaan Cyprus adalah antara yang tertua di dunia. Penggalian arkeologi tarikh ini sekitar 9,000 tahun. Landskap budaya yang kaya di pulau ini melibatkan ratusan tapak arkeologi yang tersebar di seluruh pulau, yang mewakili pelbagai tempoh sejarah dalam evolusi pulau itu.

Kos sara hidup

Kos hidup agak rendah di Cyprus, dengan harga jauh lebih rendah daripada kebanyakan negara Eropah utara. Cyprus menawarkan taraf hidup yang tinggi pada kos yang berpatutan. Harga penginapan di penginapan pelajar di kawasan Ayia Napa sangat berpatutan.

Hospitaliti Cyprus

Keramahan Cyprus adalah terkenal seperti matahari dan laut pulau. Cypriots secara semulajadi adalah orang yang hangat dan penyayang yang segera menarik pengunjung ke Cyprus; suasana di mana-mana adalah santai dan mesra. Cypriots adalah penduduk berbahasa Inggeris yang sangat, jadi mengenali orang selalu mudah.

120609_pexels-photo-Cyprus.jpeg

Program diajar dalam:
 • English

Sekolah ini juga menawarkan:

BA

Internapa College

Tujuan program ini adalah untuk menyediakan pelajar dengan kecekapan akademik, profesional dan pengurusan yang diperlukan dalam industri perhotelan dan pelancongan yang l ... [+]

Tujuan Program

Tujuan program ini adalah untuk menyediakan pelajar dengan kecekapan akademik, profesional dan pengurusan yang diperlukan dalam industri perhotelan dan pelancongan yang lebih luas. Pelajar akan didedahkan kepada persekitaran pembelajaran dan keusahawanan yang kreatif untuk membangunkan atribut kepimpinan yang kuat dan budaya profesional yang berorientasikan perhotelan. Program ini merangsang prinsip akademik melalui pembelajaran reflektif dan pemikiran kritikal dalam kursus teori dan profesional dan sebagai inkubator, ia menyokong para pelajar dalam menggunakan pendekatan pelbagai disiplin dalam pengurusan, penyelesaian masalah, pengambilan keputusan yang berkesan dan amalan terbaik perniagaan. Bersama dengan latihan dan pengalaman bekerja, program ini menawarkan kepada pelajar peluang untuk rangkaian profesional untuk memajukan kerjaya masa depan mereka. Graduan akan mengharapkan untuk diupah dalam jawatan penyeliaan / pengurusan dan bekerja di pelbagai organisasi dalam industri perhotelan dan pelancongan.... [-]

Cyprus Sotira
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Alamat
E304
5390 Sotira, Famagusta, Cyprus