Baca keterangan rasmi

Casa College

Casa College di Nicosia, Cyprus mengakui pemohon berdasarkan kriteria yang menunjukkan keupayaan seseorang untuk melanjutkan pengajian tinggi dan akhirnya memenuhi semua syarat kelulusan. Kami mengekalkan piawaian pendidikan antarabangsa yang lebih tinggi. Casa membantu pelajar menjadi individu yang berpendidikan, dalam mencapai matlamat akademik dan kerjaya mereka, dan membantu mereka untuk memainkan peranan yang bertanggungjawab dalam perubahan dunia kerjasama antarabangsa dan saling ketergantungan. Casa menyediakan pengalaman pendidikan penuh kepada pelajar, mewujudkan persekitaran di mana mereka akan membangunkan secara intelek dan secara peribadi. Inilah yang menjadikan Casa College salah satu pilihan pendidikan terbaik untuk anda.

Kami bersama anda pada setiap langkah

Di Casa, kami memahami bahawa membuat keputusan untuk belajar di luar negara bukanlah satu yang mudah. Kami faham bagaimana perasaan anda dan kami berada di sini untuk menyokong anda. Kami akan memberi anda sokongan dan penjagaan terbaik semasa belajar di Casa College . Setelah membantu ribuan pelajar, kami tahu apa yang diharapkan dan bagaimana untuk membantu. Guru-guru kami adalah profesional, bersemangat dan berdedikasi untuk membantu anda berjaya. Setiap guru memahami keperluan pelajar antarabangsa - menyediakan komuniti kepercayaan, penjagaan dan kejayaan. Kurikulum kami disesuaikan dan diperibadikan untuk memenuhi keperluan anda dan keperluan anda. Kami akan bekerjasama dengan anda untuk mengembangkan asas kemahiran anda yang lengkap - akademik, linguistik, budaya dan sosial - supaya anda menjadi orang yang yakin yang akan berjaya di setiap peringkat kerjaya masa depan anda.

Maklumat terperinci

Casa College

Encik Nasir Hussain

Pegawai Kemasukan Antarabangsa

3 Jalan Jean Moreas 1075 - NICOSIA. CYPRUS

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

BA

Casa College

Program ini memberi pemahaman menyeluruh mengenai piawaian dan amalan industri hotel. Graduan ini akan dilengkapi dengan pengetahuan dan kemahiran untuk mencapai kerjaya ... [+]

Mengenai

Program ini memberi pemahaman menyeluruh mengenai piawaian dan amalan industri hotel. Graduan ini akan dilengkapi dengan pengetahuan dan kemahiran untuk mencapai kerjaya yang berjaya dalam industri perhotelan antarabangsa.

Program Umum membolehkan pelajar memperoleh kemahiran yang diperlukan untuk menjadi pengurus yang berjaya.

Dengan melengkapkan program Pentadbiran Hotel pelajar akan membangunkan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk menjadi pemimpin dan membangunkan kerjaya dalam industri perhotelan. Lebih-lebih lagi, pelajar akan menerima pengetahuan teori yang tidak ternilai dalam pelbagai bidang pengurusan utama, penyelidikan, dan penilaian, pemikiran kritikal, dan menyelesaikan masalah, yang berpuncak dalam program yang terbentuk dengan baik. Pelajar menjadi terlatih dalam dapur profesional dan lengkap kami, selain restoran kami sendiri yang dibina, dengan itu membolehkan mereka memperoleh pengalaman persekitaran hidup yang sebenar. Program ini memerlukan tempoh latihan praktikal berbayar selama empat bulan pada akhir semester 3 pengajian mereka. Tempoh latihan praktikal yang ditawarkan kepada pelajar kursus ini boleh memberi pendapatan tambahan untuk yuran pengajian tahun akhir pengajian mereka.... [-]

Cyprus Nicosia
Casa College
Website
Telefon
+357 22 681882