Baca keterangan rasmi

VUZF University DALAM VUZF University

VUZF01VUZF University adalah institusi pengajian tinggi swasta, yang terletak di ibu kota Bulgaria - bandar Sofia. Ia adalah universiti swasta pertama yang khusus dalam bidang kewangan, insurans, pengurusan dan pemasaran di Republik Bulgaria. Dalam tempoh lima tahun yang lalu, ia sangat menumpukan kepada program pendidikan kewangan, inovasi, perniagaan dan kajian keusahawanan. Universiti ini diasaskan oleh Resolusi Perhimpunan Nasional bertarikh 25.07.2002 (Prom di "Akhbar Negeri" Isu 75 / 02.08.2002) untuk latihan pelajar dalam ijazah sarjana muda pengkhususan ekonomi dan mengalu-alukan pelajar pertama pada tahun 2002 / Tahun akademik tahun 2003, sedangkan ia memulakan program induknya pada tahun akademik 2007/2008 dan program PhD pada tahun akademik 2016/2017. Program pengajian dalam program sarjana dan sarjana ditawarkan dalam bentuk pembelajaran tetap, separuh masa dan jauh. Ph.D. program ditawarkan secara tetap, paruh waktu dan juga dalam bentuk penyediaan individu. Selama 15 tahun yang lalu, VUZF berjaya mewujudkan dirinya sebagai salah satu universiti terbaik Bulgaria dalam bidang Perniagaan dan Ekonomi. Edisi terakhir Sistem Kedudukan Universiti Bulgaria pada 2017 menduduki ranking VUZF di kedudukan ke-5 dalam bidang Ekonomi profesional daripada 26 universiti dalam bidang ini. VUZF mempunyai salah satu penilaian akreditasi tertinggi di Bulgaria dan memperoleh akreditasi dari Majlis Akreditasi British pada tahun 2013. Misi VUZF adalah menyediakan pakar-pakar yang berkelayakan dalam bidang kewangan, perniagaan dan keusahawanan untuk membangunkan pengetahuan teori dan praktikal sesuai dengan keperluan amalan kontemporari . Dasar akademik universiti ini bertujuan menggabungkan amalan pendidikan terbaik di Eropah. Di satu pihak, tujuan utamanya ialah menyediakan kajian berkualiti tinggi dan kejayaan kerjaya pelajar dengan mengekalkan kerjasama yang sangat baik dengan komuniti perniagaan. Kira-kira 90 peratus graduan universiti mula bekerja di bidang utama yang diperolehi dalam sektor kewangan swasta, serta dalam usaha perniagaan. Seringkali, VUZF University memulakan perniagaan mereka sendiri. Untuk membantu mereka, universiti menyediakan perkhidmatan perundingan percuma yang berkaitan dengan latihan dalam pelbagai bidang, serta peluang untuk pembangunan profesional dan peribadi. Sebaliknya, VUZF University menawarkan latihan peringkat tinggi, sepadan dengan universiti terkemuka di Eropah. Bukti dan salah satu keutamaan utama dalam dasar pembangunan VUZF adalah pelaksanaan kerjasama dengan universiti asing dalam program sarjana muda, sarjana, dan pasca siswazah yang berbeza. VUZF University dengan 20 universiti di Eropah di bawah ERASMUS, dan mempunyai kerjasama yang solid dengan universiti terkemuka di Eropah dan dunia.

VUZF02

Pensyarah mempunyai sumbangan penting dalam program pengajian tinggi yang ditawarkan oleh universiti. Ahli fakulti adalah antara penyelidik paling cemerlang di negara ini, dengan latihan yang luas dan pengalaman praktikal. Kebanyakan pensyarah juga mempunyai kedudukan yang baik dalam masyarakat profesional sebagai CEO syarikat, pengurus di sektor korporat, dan ketua-ketua pihak berkuasa negeri (contohnya bekas menteri, ketua pengawal selia kewangan, anggota parlimen nasional). Dapatkan maklumat lanjut mengenai VUZF University di laman web: www.vuzf.bg.

pimgpsh_fullsize_distr01

Programs taught in:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

Ijazah Sarjana Muda

VUZF University

Pendidikan dalam program Kewangan di VUZF University dibezakan oleh kajian disiplin klasik sementara, pada masa yang sama, menerapkan kaedah moden pengajaran dan pendekat ... [+]

Mengenai program ini

Pendidikan dalam program Kewangan di VUZF University dibezakan oleh kajian disiplin klasik sementara, pada masa yang sama, menerapkan kaedah moden pengajaran dan pendekatan disiplin.

Penampilan baru untuk kewangan organisasi disediakan, termasuk pengetahuan dari bidang psikologi perniagaan, mengkaji peranan sistem TI dan faktor manusia untuk pengurusan kewangan yang berjaya.

Kompetensi utama

Graduan akan:

mengetahui prinsip pengurusan kewangan; Mempunyai pengetahuan bagaimana untuk melabur dan berjaya menguruskan dana kewangan; mempunyai kecekapan untuk menganalisis keputusan kewangan dan membuat keputusan pengurusan yang tepat; sedar dengan prinsip pasaran kewangan berfungsi. Realisasi ... [-]
Bulgaria Sofia
October 2019
Sepenuh masa
Sambilan
Campus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Address
1 Gusla Str., Ovcha Kupel District
1618 Sofia, Sofia City Province, Bulgaria
Website
Telefon
+359 2 40 15 807; +359 2 40 15