VUZF University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Di satu pihak, tujuan utamanya ialah menyediakan kajian berkualiti tinggi dan kejayaan kerjaya pelajar dengan mengekalkan kerjasama yang sangat baik dengan komuniti perniagaan. Kira-kira 90 peratus graduan universiti mula bekerja di bidang utama yang diperolehi dalam sektor kewangan swasta, serta dalam usaha perniagaan. Seringkali, pelajar VUZF University memulakan perniagaan mereka sendiri.
.

This school offers programs in:
  • English

Lihat Ijazah Sarjana Muda » Lihat Sarjana »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Ijazah Sarjana Muda

Sarjana Muda Kewangan

Online Campus Sepenuh masa Sambilan October 2018 Bulgaria Sofia + 1 lagi

Pendidikan dalam program Kewangan di VUZF University dibezakan oleh kajian disiplin klasik sementara, pada masa yang sama, menerapkan kaedah moden pengajaran dan pendekatan disiplin. Penampilan baru untuk kewangan organisasi disediakan, termasuk pengetahuan dari bidang psikologi perniagaan, mengkaji peranan sistem TI dan faktor manusia untuk pengurusan kewangan yang berjaya. [+]

Mengenai program ini

Pendidikan dalam program Kewangan di VUZF University dibezakan oleh kajian disiplin klasik sementara, pada masa yang sama, menerapkan kaedah moden pengajaran dan pendekatan disiplin.

Penampilan baru untuk kewangan organisasi disediakan, termasuk pengetahuan dari bidang psikologi perniagaan, mengkaji peranan sistem TI dan faktor manusia untuk pengurusan kewangan yang berjaya.

Kompetensi utama

Graduan akan:

mengetahui prinsip pengurusan kewangan; Mempunyai pengetahuan bagaimana untuk melabur dan berjaya menguruskan dana kewangan; mempunyai kecekapan untuk menganalisis keputusan kewangan dan membuat keputusan pengurusan yang tepat; sedar dengan prinsip pasaran kewangan berfungsi. Realisasi ... [-]

Contact

Alamat 1 Gusla Str., Ovcha Kupel District
1618 Sofia, Sofia City Province, Bulgaria
Website www.vuzf.bg
Telefon +359 2 40 15 807; +359 2 40 15