Read the Official Description

Varna University of Management ( VUM ) adalah sebuah sekolah perniagaan antarabangsa yang terletak di Eropah, Bulgaria. Pelajar dari lebih dari 50 negara menerima pendidikan yang sangat baik dalam Pengurusan Perniagaan dan Pemasaran, IT, Pelancongan dan Hospitaliti, Gastronomi dan Seni Kulinari.

VUM menawarkan program sarjana muda dan Sarjana, diajar sepenuhnya dalam bahasa Inggeris, dengan kerjasama universiti di negara-negara seperti UK (Cardiff Met), Switzerland (BHMS), Belanda (Stenden University). Pelajar mengkaji kurikulum yang diselaraskan seperti dalam institusi perkongsian dan harus memenuhi standard tinggi yang sama dalam peperiksaan. Mereka lulus dengan ijazah dari kedua-dua universiti perkongsian dan VUM .

VUM mengekalkan hubungan yang sangat baik dengan perniagaan dan mempunyai kejayaan yang lama untuk meletakkan pelajarnya dengan majikan tertinggi di Amerika Syarikat, Australia, Inggeris, Jerman, Sepanyol, Itali, hanya untuk menamakan beberapa.

VUM dalam Kedudukan Global

  • VUM memegang tempat ke-1 di kalangan 1600 HEI di seluruh dunia untuk Mobility Pelajar, menurut pangkat U-Multirank berprestij
  • VUM telah diberikan 3 Palmes of Excellence - Sekolah Perniagaan Cemerlang dengan pengukuhan pengaruh antarabangsa - oleh klasifikasi Palme of Excellence untuk Eropah Timur.
  • Universiti ini menduduki tempat ke-9 di Eropah Timur untuk gelaran MBA oleh Best-masters.com.
  • Universiti ini menduduki tempat ke-20 di dunia untuk gelaran Pengurusan Hospitality dan Pelancongan Antarabangsa (MSc) oleh Best-masters.com.
  • Bilangan penerbitan oleh fakulti dan pelajar VUM telah memperoleh kedudukan universiti di peringkat 300 di kalangan sekolah perniagaan di seluruh dunia, menurut Rangkaian Penyelidikan Sains Sosial (SSRN) .
Programs taught in:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

Ijazah Sarjana Muda

Varna University of Management

... [+]

[-]
Bulgaria Varna
October 2019
Sepenuh masa
3 - 4 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Varna University of Management

Program Perniagaan dan Pengurusan Antarabangsa dibangunkan sebagai akibat dari peningkatan kebutuhan spesialis dalam bidang bisnis internasional di pasar global. Kursus k ... [+]

Program Perniagaan dan Pengurusan Antarabangsa dibangunkan sebagai akibat dari peningkatan kebutuhan spesialis dalam bidang bisnis internasional di pasar global.

Kursus kajian ini akan membolehkan anda mengembangkan diri sebagai pengurus perniagaan yang berkelayakan yang menjawab keperluan pasaran global dan organisasi antarabangsa. Semasa keseluruhan proses pendidikan, anda tidak hanya mendapatkan latar belakang teoritikal yang kuat tetapi juga pengalaman praktikal, bekerja pada projek yang berbeza. Sebahagian daripada program sarjana muda anda akan menjadi kesedaran antara budaya perniagaan, tingkah laku Organisasi, Perniagaan Antarabangsa dan kepelbagaian budaya serta Pemasaran Global dan Pengurusan Strategik.... [-]

Bulgaria Varna
October 2019
Sambilan
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Varna University of Management / Висше Училище по Мениджмънт
Address
13A Oborishte Street
Varna, Varna, Bulgaria
Website
Telefon
+359 52 300 680