Baca keterangan rasmi

Universiti Marilia (Unimar) mempunyai lebih setengah abad yang khusus untuk latihan profesional yang berkelayakan untuk bekerja di pasaran buruh. Hari ini berdiri sebagai salah satu institusi pendidikan terkemuka di negara ini dan akan berada di alaf ketiga universiti pendidikan swasta terbesar di Brazil.

Dengan pengalaman yang telah terbukti, tahun-tahun akan datang sebagai pusat penjana ilmu, menghantar mereka untuk beberapa generasi dan pemimpin membentuk dalam pelbagai bidang.

Sejarah

Institusi itu masuk Marilia, pada tahun 1938, apabila bandar - dengan hanya berusia 9 tahun - sudah mempunyai prospek untuk pembangunan komersial, industri dan pertanian, termasuk peningkatan mengejutkan indeks penduduk.

Pada kesempatan ini, Profesor Glicério Póvoas berjaya penciptaan Alta Paulista School of Commerce, ketika itu dipanggil Akademi Marilia Commerce, yang dipasang perjalanan of Economics. Kemudian pada 30 Disember 1956, membawa kepada Persatuan Marilia Pendidikan hari ini mengekalkan Unimar. Sejak itu pertumbuhan adalah semula jadi, berikutan evolusi negara mereka.

The Unimar sebagai penjana gedung ilmu melalui pengajaran, penyelidikan dan pengembangan, telah memantau perkembangan dan mengambil bahagian dalam proses perubahan masyarakat.

Oleh itu, hasilnya tidak boleh berbeza: sekolah yang pertama pada tahun 1938, dengan hanya lebih 50 meter persegi, hari ini institusi yang mempunyai infrastruktur yang lengkap, dengan salah satu kampus universiti yang paling moden dan dilengkapi di negara ini.

Misi

Universiti Marilia mempunyai sebagai membentuk MISI budaya etika dan cekap profesional, termasuk dalam masyarakat negara, dapat memberi pengetahuan, menggalakkan, bursa itu dalam usaha untuk membangunkan kesedaran kolektif dalam carian berterusan untuk pemulihan dan perpaduan manusia.

Lihat

Menjadi institusi rujukan kebangsaan dalam pendidikan tinggi dan diiktiraf sebagai penyebar kecemerlangan dalam pengajaran, penyelidikan dan pengembangan.

Nilai

Menghormati pelanggan, kualiti dan kebolehpercayaan, Komitmen, Inovasi, Etika, Tanggungjawab Sosial, Kemampanan, Keselamatan.

Matlamat

Menjadi inovatif, berorientasikan pelanggan, orang dan keputusan dalam usaha berterusan Pengajaran Kualiti.

Program diajar dalam:
Portuguese (Brazil)

Sekolah ini juga menawarkan:

Ijazah Sarjana Muda

Universidade de Marília (UNIMAR)

Kursus Pengurusan Unimar bermula pada Januari 1974 dengan misi untuk menggalakkan pembentukan kamiran profesional, membolehkan ia untuk menguruskan organisasi dari pandan ... [+]

Kursus

Kursus Pengurusan Unimar bermula pada Januari 1974 dengan misi untuk menggalakkan pembentukan kamiran profesional, membolehkan ia untuk menguruskan organisasi dari pandangan yang sistemik, menyediakan usahawan yang beretika, bertanggungjawab sosial dan komited kepada pembelajaran berterusan.

Kerjaya

Latihan profesional yang diterima oleh Pentadbiran menjamin wawasan global dan pengetahuan khusus dalam dunia perniagaan, membenarkan ia untuk bertindak dalam bidang-bidang berikut: pengurusan, nasihat atau perundingan; perdagangan, perindustrian, kewangan, agropastoral, perkhidmatan - Bank-bank dan lain-lain kewangan;. hospital, klinik, makmal dan syarikat-syarikat farmaseutikal; koperasi; kawasan mengajar; syarikat dan agensi kerajaan: persekutuan, negeri dan perbandaran; hospitaliti dan pelancongan. Dalam pengertian ini, kita dapat melihat bahawa kerjaya pengurusan adalah dinamik, membolehkan anda untuk menambah medan sentiasa baru. Kehadiran Pengurusan profesional, sama ada dalam industri, sama ada dalam institusi kewangan, masih dalam perdagangan, mungkin aset yang organisasi perlu untuk menang.... [-]

Brazil Marília
Mac 2020
Portuguese (Brazil)
Sepenuh masa
8 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu