Baca keterangan rasmi

Institusi ini membawa dalam sejarah hampir 50 tahun, kebimbangan mengenai pembinaan pengetahuan akademik mereka, dan bersedia untuk menyelaraskan proses pembelajaran. Mahir konsep moden pengajaran yang menghargai kepentingan sosial, menghormati perbezaan individu dan menggalakkan tindakan kolektif dan projek antara disiplin, dalam alam semesta yang mempunyai ciri-ciri memperkayakan kewujudan bersama kepelbagaian budaya.

The Univille mengakui bahawa perspektif beliau meningkatkan apabila menghormati dan menerima perbezaan. Majmuk seperti kehidupan, memahami bahawa persekitaran dengan kepelbagaian idea, budaya, kepercayaan dan pengetahuan menyediakan imbangan dan peluang alam semesta.

Universiti percaya bahawa kebijaksanaan diperoleh dari masa ke masa, dalam mengatasi cabaran dan penghantaran pengetahuan, jadi ia menggalakkan orang ramai untuk hidup pengalaman mereka dan menemui pelbagai jenis ilmu yang ada di dalam setiap cara.

The Univille, setiap hari, menggalakkan orang ramai untuk bertemu dan mencapai matlamat mereka. Memahami bahawa segala-galanya mempunyai sebab untuk menjadi dan, melalui kepelbagaian idea dan budaya, beliau percaya bahawa orang boleh menemui dan membina tujuan sebenar mereka.

Universiti menimbang penubuhan kolej untuk doktor falsafah dan merupakan satu-satunya universiti di utara Santa Catarina. Dalam 50 tahun sejarah, telah mengukuhkan peranannya sebagai rujukan dalam pengajaran dan sebagai pendapat terbentuk pada cabaran utama masyarakat setempat.

Menjadi Univille anda juga!

Misi, Visi dan Prinsip

Misi

Menggalakkan rujukan latihan kemanusiaan dan vokasional untuk masyarakat, bekerja dalam pengajaran, penyelidikan dan pengembangan dan menyumbang kepada pembangunan mampan.

Lihat Ia diiktiraf sebagai kolej komuniti, lestari, inovatif, bersifat antarabangsa dan rujukan dalam pengajaran, penyelidikan dan pengembangan.

Nilai dan Prinsip institusi

Kewarganegaraan: autonomi, komitmen, motivasi, kesejahteraan dan penyertaan demokratik bertanggungjawab menggalakkan pembangunan peribadi dan sosial.

Integrasi: kerjasama dan tindakan kerjasama dengan masyarakat dalam dan luar membina kebaikan bersama.

Inovasi: kuasa untuk menjana dan mengubah pengetahuan saintifik ke dalam penyelesaian berkekalan kepada persekitaran dalaman dan luaran menyumbang kepada pembangunan sosio-ekonomi.

Tanggungjawab terhadap alam sekitar: pengurusan sumber dan tindakan komited untuk keseimbangan alam sekitar yang memihak kepada kualiti hidup.

Matlamat

Menghasilkan dan menyebarkan saintifik, teknologi, seni dan budaya yang bertujuan untuk kebaikan sosial. Pembaharuan penuh tanggungjawab, untuk memperluaskan akses dan penginapan pelajar di institusi. Melaksanakan tindakan pengurusan yang ingin meningkatkan kualiti kehidupan bekerja. Mengintegrasikan konsep dan teknologi baru untuk proses pendidikan, penyelidikan dan pengembangan. Membangun dan meningkatkan semangat kritikal, penyiasatan dan interaktif dengan masyarakat dalam dan luar.

Program diajar dalam:
  • Portuguese (Brazil)

Sekolah ini juga menawarkan:

Ijazah Sarjana Muda

Universidade da Região de Joinville (UNIVILLE)

Kursus Kejuruteraan Pengeluaran Univille menyatukan pengetahuan perniagaan, ekonomi dan kejuruteraan. ... [+]

MENGENAI KURSUS Kursus Kejuruteraan Pengeluaran Univille menyatukan pengetahuan perniagaan, ekonomi dan kejuruteraan. Pelajar ini disediakan untuk merancang, melaksana dan menguruskan sistem pengeluaran, menggalakkan peningkatan produktiviti syarikat. Jurutera pengeluaran yang terlibat dalam operasi reka bentuk, kemungkinan dan barang-barang utiliti, sebagai bahagian penting di dalam industri dan syarikat-syarikat.

Titratan: Jurutera Pengeluaran

Tempoh: 5 tahun

Pertarungan: Pagi atau Malam

KAWASAN AMALAN

Skop perniagaan:

Proses pengilangan; Pengurusan industri; Pengurusan kualiti; Kawalan proses statistik.

Beberapa kandungan yang anda akan belajar:... [-]

Brazil Joinville
Mac 2020
Portuguese (Brazil)
Sepenuh masa
5 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidade da Região de Joinville (UNIVILLE)

Membentuk warga kritikal dan pendirian etika, menggesa semangat keusahawanan setiap akademik. ... [+]

MENGENAI KURSUS Membentuk warga kritikal dan pendirian etika, menggesa semangat keusahawanan setiap akademik. Menyumbang kepada peranannya dalam penciptaan, pengurusan dan pentadbiran sistem organisasi. Membolehkan menjalankan ciri-ciri profesional akademik untuk pembangunan lestari dalam memantau perubahan pasaran yang berterusan.

Titratan: Ijazah Sarjana Muda

Tempoh: 4 tahun

Pertarungan: Pagi atau Malam

Profil profesional:

Membolehkan pemahaman akademik pengeluaran dan pengurusan saintifik, teknikal, sosial dan ekonomi. Merangsang keyakinan peribadi / profesional untuk membuat keputusan, pembangunan yang sesuai dan pengurusan kualiti.

Menghasut asimilasi maklumat baru, membentuk fleksibel, dengan kemungkinan keupayaan menyesuaikan diri dalam pelbagai bidang profesional pentadbir profesional kepakaran.... [-]

Brazil Joinville
Mac 2020
Portuguese (Brazil)
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu